Ползвате ли БИО козметика?

• 110 238
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
JeniB, може ли линк към спиралата и откъде си я взела   bouquet

# 331
От тук - http://theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=70& … uct=Mascara-Black
Не очаквай някакъв супер обем, но аз и не знам как без изкуствени снопчета ще стане обем като по рекламите Simple Smile Добре седи на очите спиралата.

# 332
  • Варна
Включвам се и аз. Ще прочета цялата тема. За лице ползвам Plante System мицерална вода - много добра. До скоро и балсам за около очите на същата марка - доволна съм, но е малко лек. Опитвала съм и емулсията с хибискус и лифт крема на същата марка, които не ми паснаха. Сега съм с крем за около очи на Веледа от серията с шипка. Всичко, което е посочено като действие( дренажно, омекотяващо линиите ) е реално. Даже ми изсветли тъмните кръгове. Има дискретен слаб аромат. Много ми харесва и ще продължа после и с крема за контура с нар. Емулсията с шипка много добре подхранва и не е толкова тежка. Моята кожа е смесена и ми е ОК. Като нощни кремове ми харесват дневните с нар и шипка. Въобще ставам фен на Веледа. Минус е малко силният аромат, но след намазване отслабва. Логона също e качествена. Консистенциите на са така тежки.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 11:20 от didaka

# 333
от био в момента ползвам Urtekram, доволна съм общо взето, само шампоана не ми харесва много, малко суши косата

# 334
А някой може ли да препоръча шампоан за суха, твърда и с дебел косъм коса? За омекотяване и блясък?

# 335
Аз си поръчах от нета на Neal's yard шампоан и балсам, но за друг тип коса. Имат и за суха. От feelunique.com го поръчвам и съм доволна Peace

# 336
Аз си поръчах от нета на Neal's yard шампоан и балсам, но за друг тип коса. Имат и за суха. От feelunique.com го поръчвам и съм доволна Peace
И това ще да е "Био" според теб??? Ах.... но поне си платила не лоши пари за това, браво на Neal's yard !

# 337
А някой може ли да препоръча шампоан за суха, твърда и с дебел косъм коса? За омекотяване и блясък?
сурови яйца, пресни и по възможност домашни

# 338
И това ще да е "Био" според теб??? Ах.... но поне си платила не лоши пари за това, браво на Neal's yard !
Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl betaine, Glycerin*, Calendula officinalis (Calendula) flower extract*, Alcohol denat.*, Aqua (Water), Cetearyl glucoside, Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Xanthan gum, Citric acid, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 85% organically produced ingredients. This is a vegan product.
Малко ли ти се вижда 85% био съставки? Дай някаква алтернатива Simple Smile

# 339
Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl betaine, Glycerin*, Calendula officinalis (Calendula) flower extract*, Alcohol denat.*, Aqua (Water), Cetearyl glucoside, Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Xanthan gum, Citric acid, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 85% organically produced ingredients. This is a vegan product.
Малко ли ти се вижда 85% био съставки? Дай някаква алтернатива Simple Smile
За да го напиша, значи съм видял състава! Ти какво разбираш под био-съставки? Алтернатива няма да давам, не ми е в интереса (и ако дам, какво???), но прочети FDA за нейните продукти. 25 лв за 200 мл шампоан... ми пак браво на тези, Найлс.. там какво беше.

# 340
Логона също e качествена. Консистенциите на са така тежки.

На Логона пробвах тестери (дневен, нощен) - на мен са ми много мазни и тежки. Но не могат да бият Annemarie Boerlind - пробвах разни тестери за дневни кремове (пише "идеална основа за грим") - а то супер мазно и ужасно. брр  #Crazy  От Weleda (от скоро) съм доволна за сега.

# 341
Първо няма нужда от толкова много въпросителни. Темата е за обмяна на опит, но щом ти си решил да пишеш само, ако имаш интерес - ок.
Второ - шампоанът може да не е изцяло био, но 85% за мен е добре както и липсата на други неприятни съставки. Освен това съм го ползвала и съм доволна. Да, 20лв е, но като го разделя на 4-те месеца, през които го ползвам, се пада 5лв месечно. Предполагам, че толкова ще излезне примерно рецептата с яйцата Simple Smile
Трето - аз пробвам различни неща стига да ми хареса написаното съдържание така, че не виждам, защо, ако предложиш нещо добро, да не го пробвам. Можеше направо да напишеш марката на тези продукти или къде да прочетем написаното от FDA Peace

# 342
Първо няма нужда от толкова много въпросителни. Темата е за обмяна на опит, но щом ти си решил да пишеш само, ако имаш интерес - ок.
Второ - шампоанът може да не е изцяло био, но 85% за мен е добре както и липсата на други неприятни съставки. Освен това съм го ползвала и съм доволна. Да, 20лв е, но като го разделя на 4-те месеца, през които го ползвам, се пада 5лв месечно. Предполагам, че толкова ще излезне примерно рецептата с яйцата Simple Smile
Трето - аз пробвам различни неща стига да ми хареса написаното съдържание така, че не виждам, защо, ако предложиш нещо добро, да не го пробвам. Можеше направо да напишеш марката на тези продукти или къде да прочетем написаното от FDA Peace
Не ми е в интереса = не виждам морална удовлетвореност, не ме кефи. Никога не съм рекламирал никоя марка, така че надали и сега. 11 и нещо паунда са си 25 лева, както и да го гледаш, а щом ти излиза сметката няма значение аз какво мисля, макар за 5 лева да се купуват 30 и кусур яйца. Няма полубременна, както и "почти изцяло био", или? Има редица синтетични съставки, за балсамите да не говорим. Това имах предвид. Доста се възползват с процентите, макар да няма стандарт, то не е редно. Апивита ще ви предложат всякакви проценти. И? Не усещаш ли, че е заиграване и мамене на потребителя, а все пак темата е за био-козметика, нали?
За мен или си напълно натурален, или си менте. Няма това-онова.

# 343
  • Варна
lawless , кажи как действа кремът с нар за около очи. Богат ли е? Сега съм със шипка за контура, но забелязвам, че ми трябва малко по - мазен. Шипката добре прибира и изсветли доста тъмните сенки, но е ми е малко лек. За кои продукти на Веледа говорищ? На Логона пробвах серията анти - ейдж и не е тажка. Доста различни като апликация и консистенции от Веледа. Много по - леки. Подобни на емулсията на Веледа. Чудя се и на крема за около очи на Логона. Нямат тестери. Говоря за този http://www.ekomakcapi.com/-OKOLOCHEN-KREM-ZA-SUHA-I-DELIKATNA-KO … _product_890.html

Какво ще кажете за тази линия на Алтея? http://www.zoya.bg/Bio-Damascena-%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7 … teya-Organics-m46 Някой има ли впечатления?

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 08:30 от didaka

# 344
сурови яйца, пресни и по възможност домашни

CI, предлагаш да си мия косата с яйца ли Simple Smile от постовете ти личи, че си доста навътре с нещата, жалко, че не искаш да ги споделиш с нас. И според мен много се спекулира с наименованията "био" и "натурален". Подлъгват се хората като прочетат състава и видят, че няма сулфати, парабени и т.н. решават, че това е "био". По-скоро ме вълнува козметика, която не съдържа най-вредните синтетики - тя каква се води?

Общи условия

Активация на акаунт