Ползвате ли БИО козметика?

• 110 214
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Mata Hari, точно така е Simple Smile

# 571
http://www.100percentnature.co.uk/products.php?cat=284
На мен този сайт ми се стори интересен.Другото интересно е, че цените на някои продукти са по-високи от тези, които можем да намерим на българският пазар.Това много не мога да си го обясня.

# 572
Мен това много не ме учудва. Аз вече си пазарувам от български сайт.

# 573
Ползвам на Plante System и много доволна  Peace

# 574
Някой има ли впечатления от MÁDARA еcocosmetics?

# 575
Някой може ли да ми препоръча органик крем за лице със слънцезащитен фактор?Рових в нета, но не намирам кремове от този тип ,които да са със SPF фактор.

# 576
В наш или в чужд сайт ?И какъв фактор?

# 577
Някой ползвал ли е козметиката на Алверде?
Тя био ли е? Доволни ли сте?

# 578
Води се БИО, не знам какви са й сертификатите, в сайта на ДМ има повече инфо, на мен ми е леко съмнително евтина, но ползвам някои неща Simple Smile.
Едното е дегримьорa им - действително премахва грима, но очаквах, че щом е био, попаднал върху очите няма да ми щипе въобще, може би нереално очакване от моя страна, а този се усеща ако влезе в окото ...
Едни мазни сенки, един изсветляващ молив и база за сенки.
Изсветляващия молив е слабичък като ефект, но зависи от целите де - става иначе.
Базата им за сенки - не ми допада особено. Някак си не се разнася достатъчно добре и когато се нанесе на един участък, по границите на участъка се насъбира някак и леко засъхва (не знам дали се изразявам добре), след това, когато се опиташ да я доразнесеш, се получава т.нар. "кир ефект" ....
Днес за първи път ползвах ФДТ на UNE, тази новопоявила се марка на БГ пазара. Декоративна козметика - имат Екосерт, за други сертификати не знам ....Някой тях ползвал ли е?

# 579
Знаете ли дали имат и цвят тези балсами, примерно като на Nivea?

# 580
Повечето им неща са натурални. Имат май и малко био съставки. Аз ги ползвам за сапуни, душ-гелове. Имам и мляко за махане на грим -ок е, крем за ръце - ок, спрей за фиксиране на коса - горе-долу, гланц за усни-ок. Пробвала съм и разни други неща, но не се сещам в момента.

На УНЕ си взех руж и е ок. 100% натурален и има и някакви био съставки. Част от нещата им са 100% натурални, а друга част са 98-99%.

# 581
Алверде в никакъв случай не е био козметика....за мен лично не е и особено качествена козметика,поне от изпробваните им продукти не съм никак доволни и не бих повторила с тях...

# 582
И аз съм на Шоколадовото мнение Simple Smile

# 583
Мнения за тези: xtend-life
Знаете ли дали ги има в БГ или в някой БГ сайт?  bowuu

# 584
Oт това което прочетох на сайта не е  Био козметика и до колкото аз зная я няма на нашия пазар.

Общи условия

Активация на акаунт