Ползвате ли БИО козметика?

• 110 174
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Фон дьо тен съм ползвала на Nvey, за този на Санте не мога да дам отзиви, на Санте ползвам пудра в момента и много ми харесва!  bouquet

# 646
На сестра ми помагат. Тя отдавна не е тиинейджър, но за съжаление има такъв проблем - май се дължи на комбинация от хормони и стрес - знам, че е пробвала много неща.

Някой има ли отзиви за Гел срещу пъпки Touch'Express, и изобщо дали е добра цялата серия за кожа с несъвършенства? Предлага се в зоя бг и органик шоп и много му се чудя newsm78
Значи ще пробвам и аз. Бях готова да дам пари за доста скъпа козметика, но май ще се откажа, предпочитам нещо, което е био Peace Благодаря ти, ако още някой има отзиви да казва Hug

Моята сестра използва маската и хидратиращия флуид от тази серия и е много доволна от тях, особено от хидратиращия флуид. Но този стик, за който ти си писала, не си го е взимала засега.
А маската и флуида помагат срещу пъпките, така ли?

Значи ще пробвам и аз. Бях готова да дам пари за доста скъпа козметика, но май ще се откажа, предпочитам нещо, което е био Peace Благодаря ти, ако още някой има отзиви да казва Hug

# 647
Здравейте, много полезна тема  Peace включвам се и аз, ще я следя с удоволствие.
Относно декоративната козметика мога да споделя на тези, които не си падат по тежкия грим, че тониращият флуид на MADARA е много хубав. Аз го ползвам, защото е някакси по-лек от фондьотените, които съм имала до сега, и въпреки това има прикриващ ефект. Общо взето като го нанеса не си личи, че имам тониращ продукт, а самата ми кожа на лицето стои по финна и свежа.
MADARA обаче не предлагат спирали за очи, а аз искам да си взема . Някой има ли впечатления?

# 648
Флуида на Мадара прикрива ли сенки под очите Rolling Eyes ?

# 649
Предполагам, че зависи от сенките под очите.. На мен лично ми уеднаквява цвета на кожата и ми придава съвсем лек тен, а самата ми кожа стои свежа, а не напудрена или мазна както ми се е случвало с някои други фондьотени. А торбички под очите може би имам и аз, имайки предвид, че с бебка се храним по два пъти през нощта..
Иначе онзи ден в Биомаг ми дадоха различни мостри на MADARA и сега виждам, че имат възстановяващ крем за очи и стягащ гел за околоочния контур, може би и те ще са ти от полза. Аз обаче не съм ги пробвала още, но пък е добра идея да ги оползотворя Simple Smile

# 650
Торбички нямам и не съм имала. Имам обаче сенки които обикновения фондьотен не прикрива. Сенките ми не са дълбоки, но пък си личат...От мострите на Мадара дали имат мостра с флуида, колкото да го пробвам ?

# 651
Много благодаря Lianny ! За пудрата им и аз съм чувала добри отзиви и определено мисля да си я набавя, все пак ще пробвам и фдт и ще пиша Simple Smile) А козметиката на Nvey има ли я в България, каква е, не съм я засиала по магазините..
Да се включа и аз за флуида на Мадара, съвсем скоро ползвах тестер, не мога да кажа как е, защото не успях да го задържа дълго на лицето...никак приятно не миришеше, знам, че това не е най-важното, все пак е био, но ... за вбъдеще ако успея да свикна с миризмата, може и да понамаля фдт Simple Smile Блазя на тези, които успяват да игнорират силните миризми!

# 652
Здравей, за козметиката на Nvey съм си я купувала от един онлайн магазин, мисля че и те я внасят, другаде не съм я виждала!  Австралийска е козметиката! newsm78

# 653
Много благодаря Lianny ! За пудрата им и аз съм чувала добри отзиви и определено мисля да си я набавя, все пак ще пробвам и фдт и ще пиша Simple Smile) А козметиката на Nvey има ли я в България, каква е, не съм я засиала по магазините..
Да се включа и аз за флуида на Мадара, съвсем скоро ползвах тестер, не мога да кажа как е, защото не успях да го задържа дълго на лицето...никак приятно не миришеше, знам, че това не е най-важното, все пак е био, но ... за вбъдеще ако успея да свикна с миризмата, може и да понамаля фдт Simple Smile Блазя на тези, които успяват да игнорират силните миризми!
Meн пък точно уханието на продуктите е първото нещо, което ме спечели Simple Smile. Тониращият флуид на MADARA ми миреше на нещо свежо, на трева ..например ако мога така да го опиша Simple Smile, но не ми е силен аромат. Като му гледам съставките - балтийски водорасли, лайка, живовлек, розова вода, жълт кантарион, какао, жожоба си мисля, че няма как да мирише зле, но аз си харесвам такъв тип аромати и може би вече съм привикнала към тях, защото като помираиша някой крем от традиционната козметика,който съм ползвала преди, никак не ми се нрави..
И никой ли не е ползвал спирала, да сподели впечатления..?

# 654
Аз съм ползвала спиралата и на двете марки, за които говоря и от двете съм доволна! Относно ароматите, на мен са ми приятни, особено на гланца за устни и червилото на Nvey!  Heart Eyes

# 655
Аз лично не харесвам,когато в козметика,която трайно ти остава на лицето-крем,флуид,ФДТ има алкохол-както е в козметиката на "Мадара"-той е доста напред в състава.Мисля,че с Логона е същото положението.Затова съм се спряла на ето този продукт: http://www.realpurity.com/shop/product_info.php?cPath=34&products_id=37,ползвам и тяхната спирала:http://www.realpurity.com/shop/product_info.php?cPath=34&products_id=35.

# 656
Meн пък точно уханието на продуктите е първото нещо, което ме спечели Simple Smile. Тониращият флуид на MADARA ми миреше на нещо свежо, на трева ..например ако мога така да го опиша Simple Smile, но не ми е силен аромат. Като му гледам съставките - балтийски водорасли, лайка, живовлек, розова вода, жълт кантарион, какао, жожоба си мисля, че няма как да мирише зле, но аз си харесвам такъв тип аромати и може би вече съм привикнала към тях, защото като помираиша някой крем от традиционната козметика,който съм ползвала преди, никак не ми се нрави..
И никой ли не е ползвал спирала, да сподели впечатления..?

Всичко е индивидуално, до усещане, по-скоро.
Харесвам естествените аромати и никак не се оплаквам от това как ухае био козметиката, просто флуидът ми дойде в повече, знам ли. Всеки е различен  Rolling Eyes

# 657
По отношение на алкохола, доколкото знам, сертифицираната натурална козметика съдържа само естествен алкохол, който е добит от зърно. В случая с Maдара - имат сертификат от ECOCERT. Logona мисля, че също имат сертификат, само не съм сигурна какъв. Така че не мисля, че е вреден по някакъв начин, дори за нормална и комбинирана кожа, а и за мазна, по принцип се препоръчват продукти с по-голямо съдържание на алкохол, тъй като той има дезинфектиращи свойства и регулира мастните жлези. Аз съм се доверила на сертифициращите органи и се нядявам да не ме разочароват Simple Smile
A за спиралата - получава ли се същия ефект както с конвенционалните марки, имам предвид, добър обем на миглите, извитост..? И също случва ли се да се сгъсти бързо, а миглите да изглеждат като наслоени?

# 658
Не харесвам да има етилов алкохол,независимо от произхода, ето по тази причина:
Алкохолът дразни и изсушава кожата и я прави уязвима от бактерии, плесени и вируси. Може да предизвика появата на кафяви петна по кожата, както и преждевременно стареене. Цитирам по памет,не мога да намеря точно откъде беше.Това е лично мнение ,никого не ангажирам с него.

# 659
Мами, да питам, био прахове и препарати за дома ползвате ли?
И има ли такава тема, на мен лично ми е интересно

Общи условия

Активация на акаунт