Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря! Аз тези ги видях, имах предвид не виалчета а миниатюри.
sasi6, заповядай http://www.fragrancex.com/search/search_results.html?stext=mini&sort=1
Много ти благодаря!

# 691
Момичета, моля кажете как се пращат/получават покани!
Искам да поръчам нещо за приятелка, а това с 5 или 10 лири отстъпка ще ни дойде идеално.
 newsm17

# 692
  • София
anny, бъркаш сайта

# 693
Shocked
Lodsi, а това къде е? Аз мисля, че за тук става дума, поне така бях разбрала  ooooh!

# 694
# 695
  bouquet  bouquet  bouquet БЛАГОДАРЯ, Aquawoman!  Hug
 ooooh! ooooh! ooooh! олелее аз наистина съм бльончо, извинявам се, момичета!
 Hug
Въпреки това виждам, че и тук са намалили този парфюм, който приятелката ми иска и е на същата цена като с доставката от Fragrancex, мятам го в кошницата  Hug

# 696
Не ми приема картата. Егати тъпата работа, подмених я ноември защото изтичаше и сега Хамериканците не могат да усъществят плашането. Водя си кореспонденция с тех. Искам си парфЮмите и това е, не ме интересува. Не пазарувам за първи път от там. Дайте идея какво да направя.  Hug  bouquet

# 697
  • Балчик
Плащала ли си вече с нея в нета или ти е за първи път? Защото си спомням, че преди се коментираше, че се е случвало това, ако не е плащано с картата. Тогава момичетата ходеха на банкомат да извършат една транзакция с нея и след това картата се приемаше без проблем.

# 698
Е Ларедут как ми я прие, пък тея не могат, американска му работа. От както я имам картата вече 2 г и още от тогава пазарувах във Фрагранса, сега не става. Е сега и банкомат  ooooh! Директа и той ми я прие...абе смахната работа. Ще го мъча. Мерси Джемма  Hug  bouquet

# 699
  • Варна
Синеоч, директно ли пращаш или през пейпал? Ако е през пейпал няма причина да не ти я приеме.

# 700
Директно, не пожела да ми приеме през Пей Пал, а защо незнам  ooooh!
Егати и драмата и чудото. Rolling Eyes

# 701
Синеоч, мене ми се омотаха тотално тези коцметичните сайтове, но имаше за единия следното:
Ако поръчваш на адрес различен от адреса на регистрация на картата в ПП (т.е. през превозвач), не иска да приеме плащането през ПП, а само с номера на картата.  Peace

# 702
Ани картата ми е на адреса на който живея, просто е сменен секюрити кода на картата и датата на изтичане, нищо повече. Комуникирам си с някаква Сара пък да видим до къде ще я докараме. Обаче аз понеже съм инат и ще драпам докато не си получа парфУмите.  Whistling

# 703
  • Козлодуй
Смятам,че е голяма грешка да се пазарува от фрагранса директно с карта Stop
Понякога няма комуникация между пейпал и мойта банка.Обичайно се пресещам да пазарувам нощем,а тогава сайта на ДСК не работи(или поне не всеки път).Синеоч,опитай отново през пейпал в работно време.Кои парфюмчета си хареса,ако не е тайна?

# 704
Лунен сън, нищо съществено.
Сексът и градът един от всичките им там...и Сплендор на Елизабет Арден, не посмях с по скъпи. То пък за беля не мога да ги имам.  ooooh! Не ми прие с Пей Пал, но ще го мъча...даже след малко ще се пробвам пак.

Ето това ми изписва с ПП Important Message!
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 19:35 от Синеоч♥

Общи условия

Активация на акаунт