Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 286
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Може да ги поръчаш и от fragrancedirect.co.uк  Grinning Sex in the City и Splendor

# 706
Може да ги поръчаш и от fragrancedirect.co.uк  Grinning Sex in the City и Splendor

Знам, ама не искам. Crossing Arms

# 707
Някой получавал ли е с новите условия, да сподели за колко време идват нещата и спестяват ли се разправиите с митници?

# 708
ето какво ми отговориха на последния ми гневен е - мейл:
 Thank you for your email and for ordering from FragranceX.com. Your order
is scheduled to ship today and an email confirmation will be sent at that
time.

We appreciate your business and look forward to serving you again soon.

Sincerely,

# 709
Поръчка шипната на 12 януари  на  стойност 77 долара и поръчка за 30 долара шипната на 17 януари   получих днес  директно на адреса с куриер от разменна пощенска станция Враждебна срещу подпис.Подателя е Белгия .Поръчките са направени с код free   Simple Smile

# 710
  • Балчик
Поръчка шипната на 12 януари  на  стойност 77 долара и поръчка за 30 долара шипната на 17 януари   получих днес  директно на адреса с куриер от разменна пощенска станция Враждебна срещу подпис.Подателя е Белгия .Поръчките са направени с код free   Simple Smile

Peace

# 711
  • France-Bulgaria
Моите две поръчки ги няма вече 3 месеца!! Crossing Arms

# 712
Моите две поръчки ги няма вече 3 месеца!! Crossing Arms
И моите кажи речи направиха 3 месеца и ги няма още. На мейлите ми стандартни отговори ми пращат. Много ме изнервиха този път.  Mr. Green
Чудя се какво да правя.

# 713
Ако сте се разплатили с ПП е ясно какво може да се направи  Simple Smile Моите пари за поръчката от 14.11 ги върнаха преди две седмици  Peace

# 714
Ако сте се разплатили с ПП е ясно какво може да се направи  Simple Smile Моите пари за поръчката от 14.11 ги върнаха преди две седмици  Peace
Mda,ясно е. Проблема е ,че точно тогава акаунта в ПейПал ми беше блокиран и платих директно от карта.

# 715
  • France-Bulgaria

Пейпал има срок за диспут 45 дни.
При мен се падна точно около Коледните празници и предположих,че заради това се бавят и не исках да пускам дипут,но явно е трябвало!
И при мен отговорите са им все стандартни!

# 716
Явно трябваше да пиша в темата . Обадиха ми се от митница за едната пратка, дошла е , но ще плащам ДДС и такса някаква от 3.5лв. За инфо парфюма е само 25$.
Ще пиша когато взема парфюма.

# 717
  • Козлодуй
Явно от скоро са въвели тази практика с получаването от Белгия.Как-не е важно,само дано не се прецакат пак нещата Peace
Получих днес в пощата два парфюма на стойност 52$ през ЕMS от Белгия.

# 718
  • Балчик
Чудесни новини от новите поръчки, явно са намерили начин да ги пращат ор Белгия и затова са сложили надписа в сайта,ч е за Европа са без мита и такси. Съвсем скоро ще пусна и аз една поръчка.

# 719
Не мога да мина без едно: ЮХУУУУУУУУУУУУ  newsm47

Това е любимият ми парфюм, но не не е често срещан. В Европа изобщо не го преглагат, а в разни онлайн сайтове почти не съм го засичала.

Често го пускат като гифт сет с душ гел и мляко за тяло, на цената на парфюма от 100 мл.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт