Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 281
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Ле- ле Lodsi, какво разправия за една пратка  ooooh!. Явно от тук нататък ще започнат да идват в митница парфюмите. Това хич не е удобно, но няма начин. 45 мин. пак добре, като чета по др. теми и повече време отнемало. Раб. време им е ужастно, но...

# 61
Хора ,кажете за поръчки направени преди 2010 го няма това с ддс-то нали #Crazy
I при положеие,че незнам ,че парф ми е там как могат да ме задължат да плащам по 30 ст?
Или това важи, когато имаме известие?

# 62
Ами на 75 долара и нещо платих 19.71 лв ДДС, без такса за превод по сметка, без други глупости. Изчислили са си го по някакъв техен курс, не знам. Сумата се вижда от стикера на кашона, така че явно не е необходимо да нося разпечатка за направеното плащане.

Това е екстра, че си платила само ДДС-то, без митн. декларации и т.н. Но да не забравяме, че така стоят нещата само в София, за другите градове имам чувството че не до март както пишеше във в-к Капитал, ами до май-юни няма да се въведе тази по опростена процедура.

# 63
добре де, ако поръчам Хрома на Азаро тестера мъжкия, е близо 29 долара в Бг левове е около 38 - 39 лв на митница ли ще отиде тогава?

# 64
  • София
Хора ,кажете за поръчки направени преди 2010 го няма това с ддс-то нали #Crazy
I при положеие,че незнам ,че парф ми е там как могат да ме задължат да плащам по 30 ст?
Или това важи, когато имаме известие?
Новият закон важи за всички пратки, влезли на територията на БГ през 2010 г., така че дори и миналата година да е направена поръчката, ако дойде тази година в БГ ДДС ще се начислява.
Магазинаж се плаща след като пратката престои 5 дни в склада, по 30 ст./ден независимо от това дали сте получили известие или не. Казаха, че известие тръгва веднага когато дойде пратката при тях.
Току-що колежката ми каза, че вчера е получила две известия за пратки от Ф., които трябва да вземе от пощата, а не от митница....явно не всички отиват на митница все пак, и аз не знам.

# 65
Lodsi колко ти тежеше пратката?

# 66
  • София
Lodsi колко ти тежеше пратката?
0.550 kg

# 67
Ами момичета явно в момента е теория на вероятностите къде ще отиде пратката, докато системата не заработи напълно Crazy

# 68
Да,много неприятно с тези разправии. ДДС-то не е чак толкова голямо,колкото разправиите около митницата. Дано е било еднократна случка и занапред си ги получаваме в пощата! От декември явно още не са се отприщили,щом никой не е споделил!  Rolling Eyes

# 69
добре де, ако поръчам Хрома на Азаро тестера мъжкия, е близо 29 долара в Бг левове е около 38 - 39 лв на митница ли ще отиде тогава?

да си повторя пак питанката? естествено как е според вас  Rolling Eyes

# 70
  • Варна
Синеоч, според новите наредби трябва да отиде на митница, нали е над 30 лв. Според мен още известно време някои неща ще идват в пощите, вероятно парфюма на Лодси е отишал в митницата защото е по-скъп. Но това е само моето мнение, никой не може да ти каже какво ще стане със сигурност ако го поръчаш Peace
Но ДДС на Азаро не е много- 7-8 лв + 3.50 такса за представяне, не е толкова много, още повече че не вземат други такси за митн. декларации и др.
Защо не видиш за него в другите сайтове- английските- бях го гледала някъде мисля, беше горе-долу на тази цена.
Ето тук например не е тестер и даже е по-евтин:
http://www.scentwarehouse.co.uk/products/scents-for-men-azzaro-c … dt-spr-100ml.html

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 12:25 от tina_vn

# 71
  • София
Момичета днес бях до митницата да си проверя за парф-нямаше го.Момичето беше много любезно и каза,че е тъй като е малка пратка (1 парф)е по-вероятно да отиде на поща,но заради цената 53 $ може да отиде и при тях,така,че май май още не е ясно....каза ми също,че мога да се обадя на телефон за рекламации или нещо такова и по номер на пратка който бил 9-цифрен могат да ми кажат дали е влязала в Бг или не... Rolling Eyes общо взето мъка... Rolling Eyes

Някой може ли да ми каже,ако е пазарувал от този сайт дали са трайни парфюмите  bouquet и как е доставката до Бг
http://www.fragranceshop.com/perfume/womens-fragrances/

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 00:15 от Lindor_84

# 72
  • София
Вчера колежката ми си е взела две пратки от пощата - едната от 16.12. на стойност около 40 долара, а другата от 20.01. на стойност около 25 долара.

# 73
Само да кажа, че моята от 6.12.2009 още я няма. В момента пейпал разследват случая, за да ми върнат парите евентуално. Моят парфюм е Hugo Boss Hugo за около 48 долара и хич не ми се плащат честно казано ДДС, мито и прочие дивотии при положение, че съм го поръчала когато тия екстри ги нямаше. Това разбира се, ако изобщо дойде.
М/у временно си поръчах един друг от Fragrancedirect, който дойде за по малко от седмица считано от даването на поръчката. Честно казано при настоящето положение на нещата не виждам смисъл да се поръчват аромати от САЩ - бавна и несигурна доставка, допълнително оскъпяване и разправии по митници и гишета.

# 74
...
Някой може ли да ми каже,ако е пазарувал от този сайт дали са трайни парфюмите  bouquet и как е доставката до Бг
http://www.fragranceshop.com/perfume/womens-fragrances/

Ето тук пише:
за Европа 19,95$ за първия и 3,00$ за всеки следващ продукт.

Общи условия

Активация на акаунт