Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вчера получих поръчки шипнати на 30.06, 1.07. и 2.07. Чакам още една от 2.07.

# 541
след като в събота през нощта видях, че от прословутия парфюм са останали само 2 бройки, го поръчах. А днес са ми пратили мейл, че е шипнат. За колко време горе-долу пристигнаха вашите поръчки след уведомителния мейл от франгранс, че нещата са изпратени?

# 542
Ами, нали четеш-за около 2 месеца.
 Аз да питам този  рефил  http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_L-am-sid_ … 7R__products.html  дали има пръскало?

# 543
Мисля, че има, но не съм сигурна.

# 544
Здравейте, някой от вас пазарува ли от БГ сайтове, бихте ли ми препоръчали някой....Нямам възможност а и чесно казано не ми се занимава с митници....Благодаря Ви предварително и лек ден!! newsm78

# 545
  Dimeto111 - бих ти препоръчала този сайт-  http://www.shopping.bg/ ...пазарувала съм от тях парфюми на много добри цени,не коментирам въобще оригиналността, защото не бих си правила труда да ги препоръчвам , ако не бях напълно сигурна в качеството. Peace

# 546
По принцип винаги предпочитам да си купя парфюм директно от магазин, но една приятелка попадна на менте дори и в един от новите молове, става въпрос за крем за тяло на Shiseido, та исках просто съвет за БГ сайт. Найстина ако мога да пазарувам онлайн от бг  сайтове найстина качествени неща,   не бих се занимавала с международните магазини     Rolling Eyes Hug

# 547
Найстина ако мога да пазарувам онлайн от бг  сайтове найстина качествени неща,   не бих се занимавала с международните магазини     Rolling Eyes Hug

Доста трудна задачка...  Mr. Green

# 548
  • София
Пратка за 14 долара ми е задържана на митница!

Говорих с тях по телефона, отказват да ми я изпратят в районния пощенски клон. Не можело. Без значение, че е под 30 лв, спрели са я. Имали право да задържат каквито си искат пратки от страни извън ЕС! (Бях поръчала 6 неща, 5 си дойдоха в пощата, това кашонче е задържано).
Искат да отида и да платя 3,50 лв за освобождаване. Или пък да им пратя копие от плащането с Пей Пал по факса и да поръчам куриер да ми я донесе до офиса /което струва 7.50 лв/.

Кажете ми, ако имате представа изобщо, имат ли право да ми задържат пратка за 14 долара?

# 549
  • София
Пратка за 14 долара ми е задържана на митница!

Говорих с тях по телефона, отказват да ми я изпратят в районния пощенски клон. Не можело. Без значение, че е под 30 лв, спрели са я. Имали право да задържат каквито си искат пратки от страни извън ЕС! (Бях поръчала 6 неща, 5 си дойдоха в пощата, това кашонче е задържано).
Искат да отида и да платя 3,50 лв за освобождаване. Или пък да им пратя копие от плащането с Пей Пал по факса и да поръчам куриер да ми я донесе до офиса /което струва 7.50 лв/.

Кажете ми, ако имате представа изобщо, имат ли право да ми задържат пратка за 14 долара?

На мен като ходих да си взимам едно колетче от Фрейгрансис ми бяха казали, че всяка пратка извън ЕС се получава на митница, независимо от стойността, като ако е под 30 лева се дължи 1.50 за освобождаване.

# 550
  • София
Аз си поръчвам доста често различни неща от САЩ, от Хонг Конг /Ягодка/ и т.н.
Никога не ходя на митница освен ако не става въпрос за продукт с висока цена, обявена отвън на пакета /над 30 лв/. От Ягодка пък независимо от стойността всичко си идва в пощата. Така че не знам колко е вярно това, което са ти казали.
На мен тази сутрин ми разправяха как дължа 3.50 лв за "бандерол". А пък ако нямало ДДС дължимата сума била 4 лв, ако се начислява ДДС сумата е 6 лв....така и не разбрах, но явно има различни такси и таксички и не съм сигурна доколко са наясно и те самите  Confused

# 551
 Shocked ooooh! Е, това вече  е прекалено ... и аз имам една дребна поръчка за 13 долара сега ще ме разкарват  до другия край на Сф заради нея ли.. ужа с.. моята поръчка е отпреди три  четири дни и  ако го бях прочела това по рано щях да се откажа да поръчвам ..Имам чувството , че сякаш правят всичко възможно да ни спрат от поръчки от този и който и да било друг сайт.. Twisted Evil Лодси пиши после какво стана с тая поръчка please

# 552
  • София
Lodsi, аз също пазарувам много от Ягодка и от други места и досега съм ги получавала само в пощата. /Дори наскоро си получих L'Instant-а от Фрейгрансис в пощата./  Просто цитирам какво ми казаха на митницата, това е. Друг е въпроса, че очевидно там всеки се таксува различно и както дойде.

Lady Camellia, не се притеснявай предварително. Това, че са казали нещо, не е гаранция, че ще стане точно така.

# 553
А пък ако нямало ДДС дължимата сума била 4 лв, ако се начислява ДДС сумата е 6 лв....така и не разбрах, но явно има различни такси и таксички и не съм сигурна доколко са наясно и те самите  Confused
Таксата за получаване на пакет е 4.00 лв
6.00 лв се плаща, когато се плаща ДДС /всъщност тази такса в закона е определена като" такса за представяне пред митница" /
Това са регулирани цени в новия закон и са спуснати като разпечатка до всички пощенски служители. Отделен въпрос е , кога ще заработи новата система на равни начала за всички потребители

# 554
Аз вчера си получих поръчка със зеления чай на Булгари от пощата без да плащам нищо (беше 30 и няколко долара). Шипната е на 15.07

Общи условия

Активация на акаунт