МАЙчето на топло под юргана чака пролетта със мама! (41)

• 33 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА.

Скоро не съм се появявала,защото сме в квартирата и все още я превеждаме в приличен вид.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ    bouquet

МОЖЕ ЛИ ОТНОВО ДА ВИ ПОМОЛЯ ЗА ПОМОЩ?

Търся да си купя такива столове

НО ТЪМНО КАФЯВО ДЪРВО (като кекса,които съм поднесла с кафето) И ТАПИЦИРАНИ

Има ли магазин около вас ,където живеете или намирате ли нещо в нета?

Аз намерих само тези

# 106
  • София
Добро утро на всички!

Аз се позагубих,но започнах работа.Гого често боледува и вече постоянно съм на тръни.

Честито на всички празнували!Специално искам да поздравя Гери за раждането на принцеса Елена!  bouquetДа ви е жива и здрава,да ви радва и слуша!Тати вече е с 4 принцеси. Hug Hug Hug

Рони,пътувайки с трамвай 22 съм виждала много мебелни магазинчета по "Пиротска",но за цена нямам представа.

# 107
Да,Мария сега се сещам че там има,ще проверя.

Кажи как е работата,доволна ли си?

В миналия пост забравих да ви кажа,че и аз започвам работа от 1 март  Confused

# 108
Честит рожден ден на Елена на tanita   bouquet

Айдее почна се Simple SmileТя отдавна не е влизала,амааа...  WinkВсъщност как е Ели?

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 12:52 от slyn4o_bebe

# 109
Онче, аз също за Пиротска се сещам. По-рано май ти бях споменала, че там има много такива магазинчета. Честит нов дом. Дано скоро си го пооправите.
Мария, как е новата работа? Как е Гого?
Днес съм си в къщи, че Бояна е болна. Уффф, много потиснато се чувствам. Такава е една отпусната, нищо не й се прави, едва гледа... Следобед сме на доктор.  Но поне е много гушклива, та сега ми е паднало да я гушкам.
За съжаление няма да мога вече да я водя на музика. Смениха ми графика в работата.  Толкова ме е яд. Беше започнала да научава мелодиите, танците, децата... Уффф. Сега ще търся пак нещо подобно, но по друго време.
Ако  имате идеи за заниания за малки дечица споделяйте. Гледала съм за танци, но минимум три годишни ги взимат. То е естествено де. Сетих се, че бях намерила йога за толкова малки. Ше потърся пак.

# 110
  • София
Онче, попитай в подфорум "На пазар".
Аз погледнах в сайта на единият мебелен в Надежда, но изобщо нямат сгъваеми.
Аз навремето имах точно такива каквито ти търсиш, но ги изхвърлих. Може би на балкона се търкаля един (здрав).

# 111
Момичета,преди два часа станах леля на малко момченце,3 000 кг и 48 см Grinning

# 112
Амалие, честит ти племенник, жив и здрав да е, и бързо възстановяване на майката!

Тинита, честита ви рожденничка Елена! Много да ви е здрава, много да ви радва, а вие да я слушате Simple Smile ! А това за теб   bouquet           

# 113
ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК лелче АМЕЛИЯ Simple Smile

Бързо възстановяване на майката,
а малкия пикльо много даслушка,
да папка и да расте за радост на мама и тати

Мерси момичета за съветите отностно магазините за столовете.

Танита,не съм забравила че ти обещах да премеря темп на Ивет,но нали беше с гноен отит и все поддържаше малко темп.
Тази дни ще я премеря и ще пиша

Ти нали каза,че ни четеш ,но не пишеш .Когато направите изследванията и имаш резултати,да не забравиш да пишеш,нали?  Wink

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 09:39 от oncheto

# 114
  • ул. "Мечтание"
Честит племенник, АмелияHug Да ви е жив и здрав!

Аз наминавам да почерпя за детенцето на кумицата ми, вчера стана на една годинка!  cook

# 115
Oncheto,
Тъкмо взехме направлението за изследвания и Мими вдигна температура. Правихме кръв и урина и излязоха едни неща  ooooh! и сега е на АБ. Макар че от посявките нищо не излезе, все пак се съгласих да го пие. Една уважавана лекарка нефроложка обаче изрази мнение, че може постоянната температура да е съвсем нормална, следствие на все още незряла терморегулация. Но за да е сигурна искаше да минем курса с АБ и ако температурата не спадне, значи не е било възпаление, а просто си е така.

# 116
  • ул. "Мечтание"
Ужасно е така да си правят експерименти с децата! Тия АБ ги изписват все едно са бонбонки!  #Cussing out

Тината, дано се оправи малката бързо и не е нещо сериозно!

# 117
Честито на всички именници днес! Много късмет да им носи името!

Танита, и аз си помислих, как така АБ без да са сигурни, че трябва??? Но пък така поне ти си спокойна, а това е важно и за детенце. Дано нямате поводи за притеснение повече. А какво са показали толкова урина и кръв? Високо ниво на левкоцити или.....

# 118
Oncheto,
Тъкмо взехме направлението за изследвания и Мими вдигна температура. Правихме кръв и урина и излязоха едни неща  ooooh! и сега е на АБ. Макар че от посявките нищо не излезе, все пак се съгласих да го пие. Една уважавана лекарка нефроложка обаче изрази мнение, че може постоянната температура да е съвсем нормална, следствие на все още незряла терморегулация. Но за да е сигурна искаше да минем курса с АБ и ако температурата не спадне, значи не е било възпаление, а просто си е така.

Хах, и аз така мога да лекувам. Пий тоя антибиотик и ако се оправиш добре, ако не, значи не е имало нужда  Joy Тия са малоумни бее, ама като нямаш избор им се доверяваш и стискаш палци да не се разболяваш, за да не те уморят с техните простотии!  #Cussing out

# 119
Честито на всички именници днес! Много късмет да им носи името!

Танита, и аз си помислих, как така АБ без да са сигурни, че трябва??? Но пък така поне ти си спокойна, а това е важно и за детенце. Дано нямате поводи за притеснение повече. А какво са показали толкова урина и кръв? Високо ниво на левкоцити или.....

Показаха високо ниво левкоцити, и еритроцити (кръв) и белтък. Освен това СУЕ беше 46 при норма до около 12 ако не се лъжа.
Та именно заради това се съгласих, макар и според мен това да е резултат от нейното преборване. Защото аз я оставих почти 12 часа с 38,3 без да я свалям. И тя се оправи според мен самичка, но този път по чудо се съгласих да го пие АБ, за да се разбере веднъж за винаги дали е имала инфекция някаква.
А сега съм на тръни, защото тия антибиотици яко сриват имунитета и очаквам какво ли не след него. Давам биогая и ентерол уж да компенсирам, но не знам дали е достатъчно.
Някоя от вас ползва ли услугите на класически хомеопат. Отдавна искам да я заведа, но все не мога да си намеря такъв на който да се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт