МАЙчето на топло под юргана чака пролетта със мама! (41)

• 33 382
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тинита, 36,3 на Калина , току що измерена. Звучи ми странно такава температура всеки ден, но дали е странно и не много нормално не знам. Аз температура меря , когато са много топли на пипане и отпаднали. Ако си дивеят , както норма;лно, само констатирам че е повишена Т, и ги наблюдаваме. Често ми се е случвало да ги пипна и да ми се сторят топлички, особенно когато тичат и лудуват. Пиши какво са показали изследванията. И стискам палци да са съвсем нормални, и да ти покажат , че си имаш едно здраво детенце.

# 91
                                      ЧЕСТИТ ДЕН НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА.
Нека всички бъдем много щастливи с нашите семейства и винаги да се обичаме. Heart Eyes Heart txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts  Kiss Kissing Heart kiss kiss lovekiss Flowers Bouquet Kissing Heart Two Hearts
п.п.и аз имам профил във фейсбук пишете ми на лични да се открием

# 92
  • Някъде по Дунава
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан!
Обичайте се много и подкрепете любовта си с хубаво вино! А на именниците всичко най хубаво!

# 93
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ТОЗИ СВЯТ!

# 94
Хенриета-Анна, ако откриеш една, ще откриеш всички  Laughing Laughing Laughing

Честити празници ( на патерица) и от мен. Живи, здрави и много влюбени   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 95
  • ул. "Мечтание"
Привет-мривет!

Май от доста време не съм се вясвала из форума. Не съм ви чела назад, съжалявам! Надявам се всички да сте добре и дечицата ви да са здрави!

При мен нищо интересно за хвалене няма, караме я все същата.

Лек ден на всички!

# 96
  • София
Фроске каква е таз лентичка ве? Божидар ще навърши 2г след 1г 8м...

# 97
  • ул. "Мечтание"
Фроске каква е таз лентичка ве? Божидар ще навърши 2г след 1г 8м...

ааааа, нямам нищо общо! Явно нещо се е бъгнала, последния път си беше наред. Сега ще я оправя.  Wink

# 98
Здравейте.Напоследък хич не пиша ама си имам причина.Почнах курса за маникюр и нямам почти никакво време.Доста добре се справям и имам страхотно предложение за работа smile3514 тук крещя от радост.......ама няма да ви кажа докато не стане със сигурност.
Отказахме бибата, най-накрая Rolling Eyes....баба й я срязала един ден и така.Обаче и мечката (на която й пипаше панделката) също отказахме, защото като я види и веднага си търси бибата.Даже лапа панделката все едно е бибероната Joy.Много е смешна и всъщност доста лесно се отучи.Мислих от другата седмица да я пусна на ясла, но г-жите ми казаха да изчакам още малко, защото сега почти всички били болни.
Целувки на всички lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 99
  • Някъде по Дунава
Ех, никой няма станал.Хайде аз ще ви направя кафе.

Браво Грете,дано си намериш хубава работа.

# 100
Гретенце, успех мила Hug.

# 101
Привет от мен Hug Дали ме помните още Grinning, аз дълго време отсъствах изобщо от форума. Разгледах снимките на майските ни дечица и така са ни хубави и пораснали Hug. Качих снимка и на моя Дени в албума : колаж зима 2009-2010г.
Изобщо редицата доста е оредяла, колкото по порастват децата, толкова по- малко време ни остава за свободни занимания.
Грете, дано работата бъде успешна и се реализираш Hug
На мен също вече много ми се работи, писна ми от домакинска работа и въобще стоене вкъщи, но ще трябва да изчакам още някой месец, докато пусна Дени на ясла, макар, че ако ми се отвори хубаво предложение за работа, не мисля да отказвам.

# 102
  • ул. "Мечтание"
АнМари, проблема е нещо централен, бъгнали са се лентичките за обратно броене.

Грете
, стискам палци за работата, дано да стане както искаш!  Praynig

Николаева, мерси за кафенцето.

reniuga, добре завърнала се сред нас!  Hug

# 103
  • София
Фроске, Сега ще тествам и ще кажа на мамма.

# 104
  • ул. "Мечтание"
Фроске, Сега ще тествам и ще кажа на мамма.

Сега пробвах пак, явно са го оправили, защото сега си отчита правилно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт