Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 605
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вие пък все едно все под завивките на турците седите! Много знаете в какви пози и къде си бъркат!  Mr. Green
Ами те може и да си бъркат, но Корана не им го позволява Joy

# 91
Не знам дали промиват мозъци или не, но ми писна от тях. Не стига, че изцяло запълват прайм тайма, излъчват ги преди обяд, после след обяд, а през останалите 1 - 2 свободни часа, ни просветляват как се снима турски сериал и къде е бг следата. Но благодарение на тях почти се отказах да гледам ТВ.

# 92
  • Galaxy 13197853088
слаба ракия са.
американските дивотии са далеч по противни.
като нещо умерено може само този форум да дадем за пример.

# 93
  • София
За мен единствените умерени сериали са шестсерийните на BBC.
Няма филм на света, който да е в състояние да заангажира вниманието ми за повече от шест серии.

# 94
И аз вече не гледам тв заради тях  Crazy Случвало ми се е да гледам по 10-15 мин, ми то едно мудно, бавно и умряло действие... Слушах за "Перла" защо са я харесвали някакви интервюта  и някакви се изказаха колко хубаво било, че се спазвали семейните ценности и всички поколения живеели в една къща  ooooh!

# 95
Направо вече писнаха отвсякъде
Който и канал да пуснеш ти се блещи някоя ориенталска физиономийка
Перла се харесваше, защото артистите бяха избрани що годе красиви, макар че сценария издишаше отвсякъде - не може един герой до днес да е душичка и от утре да стане демон, не става така, който е учил знае, че има правила - елементарни, учат се още първи курс, първи семестър...
Но това чудо Листопад - леле няма такава трагедия - малоумни физиономии, слаби сценаристи с къса памет, ужас
По принуда лежа вкъщи и вечер трябва да гледам тв от време на време, направо кръвно вдигам - тези малоумщини направо ги приемам за лична обида

# 96
"Американските филми промивали мозъци".
Хора, Америка е център на филмовото изкуство.Огромна част от филмите се правят от американци.Всякакви жанрове,всякакви истории,сюжети и т.н.
И кои са тези американски бълвочи?"Титаник","Кръстникът","Роки","Приятели" или пък филмите за римляните или за световните диктатори ... JoyКонкретизирайте по-точно кой тип американски филми не ви харесват, защото като кажете просто "американски" си представям ,че не обичате филми , а сапунки...

# 97
За мен нещата стоят по-прагматично. Турските сериали са в пъти по-евтини от американските и в крайна сметка хората гледат това, което им се предлага. В малките населени места елементарния сценарий, наситен с драми е много по-близо до реалността (пробвайте баба ви с "Регенезис"). Популярността им във форума не ме изненадва, някои хора толкова си могат.

Не ми е проблем да сменям канала, но предпочитам в прайм-тайма да няма никави сериали.

# 98
За мен е по-скоро непонятно, млад човек да седне да гледа толкова дълъг сериал и да го следи, това включва, както турски, така и щатските сапунки. Поколенията се менят и в Щатите, един по един спират дългогодишните сериали, защото вече нямат рейтинг, аудиторията им от златните години, вече я няма.
Не съм гледала ни една серия от кой да е турски сериал, но патологията в кино-форума е показателна. Да не говорим, че трудно откривам темите за моите си сериали  Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 16:33 от Кейси

# 99
Хора, Америка е център на филмовото изкуство.Огромна част от филмите се правят от американци.Всякакви жанрове,всякакви истории,сюжети и т.н.
И кои са тези американски бълвочи?"Титаник","Кръстникът","Роки","Приятели" или пък филмите за римляните или за световните диктатори ... JoyКонкретизирайте по-точно кой тип американски филми не ви харесват, защото като кажете просто "американски" си представям ,че не обичате филми , а сапунки...
Peace Peace
Да не би да  има актьор, който да не мечтае за Холивуд  Thinking
Всъщност след днешният Сблъсък и позицията на нашите актьори, може би вече е модерен стремеж към Анадоливуд  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 16:50 от nefeli

# 100
Промиват ли ни мозъка турските сериали
Какво е вашето мнение за това?

Има мозъци, които можеш да промиваш с каквото искаш

# 101
  • София
На мене лично "Титаник" ми е от най-голямите бълвочи. Филмът, не трагедията.
"Александър" с Джоли и Вал Килмър  Sick
Всякакви Батмани, Спайдърмени и други -мени ме отвръщават.
Почти всички бозяви комедии.

# 102
Никакви сериали не гледам, дори и прехвалените "Герои", "Изгубени", "Д-р Хаус", "Съпругите", "Ориндж Каунти" и не знам още колко "по-квалитетни" имена. Колкото и да ме убеждават, че разликата между гореизброените и турски или други - сериал ли е - благодаря да си губя времето.
Гледах първи сезон на "Бягство от затвора", но когато започнаха да си смучат от пръстите и да разтеглят, се отказах.

Промиват се мозъци на хора, които са податливи на такава обработка. Оказва се, че у нас "матрЯл" - бол...

# 103
... И кои са тези американски бълвочи?"Титаник","Кръстникът","Роки","Приятели" или пък филмите за римляните или за световните диктатори ... :

Точно тези са ебати смотаните филми, направо трагедия. Титаник е мегагнусен филм, направен точно за американския еквивалент на тукашните почитатели на турските филми.

ПП - всъщност съмнявам се да има турски филм, който да е по-противен от Титаник. Но предполагам, че за авторката и Спайдърмен е велико достижение на филмовото изкуство.

# 104
... И кои са тези американски бълвочи?"Титаник","Кръстникът","Роки","Приятели" или пък филмите за римляните или за световните диктатори ... :

Точно тези са ебати смотаните филми, направо трагедия. Титаник е мегагнусен филм, направен точно за американския еквивалент на тукашните почитатели на турските филми.

ПП - всъщност съмнявам се да има турски филм, който да е по-противен от Титаник. Но предполагам, че за авторката и Спайдърмен е велико достижение на филмовото изкуство.
тези филми ги дадох като пример за разнообразност и как не можеш да сложиш под един знаметел "американските филми", а вие си помислихте ,че съм изредила личната си класация за най-велики филми  Joy hahaha hahaha Изредих това ,което ми дойде на ума....Дори няма значение кои ще са изброените американски. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт