Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 837
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 540

Човек ако е нервно болен, не му трябват сериали - ще намери какво и защо да запокити.
А също и ако е наркоман, алкохолик, пушач.
Може да пуша по 6-10 къса на ден, но остана ли без цигари, вече е друго. Недай си боже и магазина да е затворил.
Все едно аз да потуля някъде конците на гобленарка, и да не мога да се сетя къде съм ги сложил.

# 541
Да, бе!

Човек ако е нервно болен, не му трябват сериали - ще намери какво и защо да запокити.

Да де, то това е странното - съвсем на център си беше, досега... Промиват, промиват - друга песен запях. А как щях аз да го промия тоя мозък, само, ако ми се беше счупила лаптопа  #Cussing out (време за реклама - Тошиба са егати машините  Mr. Green...само дето нещо вентилатора му се включва често, ужас...!!!)

# 542
Мама беше страстен пушач, та разбирам Вълчо. Ходили сме по нощите до денонощния да й купуваме цигари.
Кой знае, тези сериали може и да запълват някакви дълбоки нужди на хората. Представям си колко самотници има, та вероятно героите от тези сериали са им единствените близки хора. Rolling Eyes

# 543
Бягство от действителността. вместо да мислиш за шибаната криза, шибаните политици и шибаната политика, заживяваш с проблемите на други хора, които са къда, къде по.

# 544
  • София
Бягство от действителността. вместо да мислиш за шибаната криза, шибаните политици и шибаната политика, заживяваш с проблемите на други хора, които са къда, къде по.

Да взема да ти изпратя дипломната си работа. Вероятно ще ти допадне.

# 545

Да взема да ти изпратя дипломната си работа. Вероятно ще ти допадне.

Недей да даваш идеи!!!  Naughty  Сега някоя професорка по психология, запалена по сериалите, ще даде на студентите си тема за разработка: "Турските сериали и влиянието им върху Аза"  Mr. Green

# 546
  • София
Само на мен ли ми става гот, като видя плажовете на Рио?
Ако има сериал с обилно представяне на природа, море и т.н да ми сигнализира веднагически!  Mr. Green
Сигнализирам: Островът на любовта, португалски, от 6 часа сутринта, всеки делничен ден, по Нова. Peace Красота!

# 547
Само на мен ли ми става гот, като видя плажовете на Рио?
Ако има сериал с обилно представяне на природа, море и т.н да ми сигнализира веднагически!  Mr. Green
Сигнализирам: Островът на любовта, португалски, от 6 часа сутринта, всеки делничен ден, по Нова. Peace Красота!

По това време спя Laughing
Иначе благодаря Hug

# 548
  • София
Тайне, дръж тоя сериал в тайна - нечовешко е!

# 549
  • София
Тайне, дръж тоя сериал в тайна - нечовешко е!
Koe е нечовешко? Знаеш ли какви красоти от птичи поглед показват, на Азорските острови, никъде не съм виждала такава красота.

# 550
Нечовешко е млади булки да стават в шест без пет, Тайна. Пък и те сутрин им идва ищаха.
Островът на любовта е за нас двамата.

# 551
Нечовешко е млади булки да стават в шест без пет, Тайна.

Човешко, нечовешко, ама стават. Когато кърмех в този ранен час, даваха повторения на Иксрено и лично и само сериали по другите телевизии. Ами...предпочетох Миглена Ангелова.

# 552
Хубаво е да има запас от сериали -  иначе може да настанат размирици.

# 553
  • София
Нечовешко е млади булки да стават в шест без пет, Тайна. Пък и те сутрин им идва ищаха.
Островът на любовта е за нас двамата.
Хмм, да ти кажа и за мен е нечовешко, защото заспивам към 4-5 и ми е много трудно.Ама като не го дават по друго време.После си доспивам от 7 до 10 ч.

# 554
  • София
...

Машалла, ефенди.

Общи условия

Активация на акаунт