Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 894
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 675
Промиват ли мозъци турските сериали?
Много силно казано ...чак пък да промиват  newsm78,ако искаш гледаш ,ако не  не гледаш, толкова е просто !

# 676
  • sofia
Отивам аз най- невинно в "Кино и телевизия" и...Разискват се предимно и само турски сериали! Ма много изтрещял тоз народ, бе! Явно вече няма и кво да се промива...

# 677
  • София
Отивам аз най- невинно в "Кино и телевизия" и...Разискват се предимно и само турски сериали! Ма много изтрещял тоз народ, бе! Явно вече няма и кво да се промива...

Да ти кажа, пък какво на мен ми направи впечатление: наи-яростните оплюващи турските сериали всъщност вечерят на "От местопрестъплението...", не пропускат "Сексът и градът" и тайно гледат "Отчаяни съпруги".... което само по себе си е сигнал за тревога.

И не че е лошо! Но също никак не е интелектуално, та да се раздават смели категоризации за онези сериали, които сами не гледаме.

# 678
Отивам аз най- невинно в "Кино и телевизия" и...Разискват се предимно и само турски сериали! ...
Факт!  Sunglasses Laughing

# 679
Ей, сега ако някой каже, че на българина му трябва секс и рокендролллл, вече направо падам от коня #Crazy #Crazy

# 680
не не ни промиват мозъците,елате да ни видите вечер с мъжа ми как сме се подредили пред листопада,голям ни е кеф.

# 681
Ей, сега ако някой каже, че на българина му трябва секс и рокендролллл, вече направо падам от коня #Crazy #Crazy
... и бира, и бира  Joy (аз не обичам обаче, ако може с нещо друго да го смените иначе съм за! )  Joy

# 682
Не, не ни промиват мозъците турските сериали, цялата българска нация е с промити мозъци, било от турски, било от американски, било от руски, било и бинбинизастански сериали, филми и други подобни, просто ние сме такива, податливи на чуждо влияние, и нямаме собствено мнение, клатушкаме се  във всякаква посока, и никога не в една и съща, затова още има да се правим на маймуни, и другите да ни възприемат като такива, сори, но това е истината, и дано скоро да разберем що за народ сме, и какво искаме от този живот  Hug

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 22:15 от dunavska baba

# 683
  • София - Рим и обратно

На това произведение само филмът му надхвърли печалба от 400млн долара, смешни сте  с тези ваши сравнения   Wink

Класически промит мозък Confused
Сега ако ми кажеш също, че е по-стойностно да си сложиш силикон, отколкото да си купиш сутиен с подплънки, понеже първият е в пъти по-скъп от втория, просто те признах Whistling

# 684

На това произведение само филмът му надхвърли печалба от 400млн долара, смешни сте  с тези ваши сравнения   Wink

Класически промит мозък Confused
Сега ако ми кажеш също, че е по-стойностно да си сложиш силикон, отколкото да си купиш сутиен с подплънки, понеже първият е в пъти по-скъп от втория, просто те признах Whistling

Няма смисъл да питаш, за някои всичко е пари, за други не всичко е пари, гледна точка за живота, това е. Просто няма смисъл и цялата тази полемика, която тука я дъвчим като едва ли не най-вкусното нещо в живота.
      Отговора го знаеш, миличка, това е живота в днешно време.

# 685
  • sofia
Цитат
Не, не ни промиват мозъците турските сериали, цялата българска нация е с промити мозъци, било от турски, било от американски, било от руски, било и бинбинизастански сериали, филми и други подобни, просто ние сме такива, податливи на чуждо влияние
Да, то е така, принципно, но с тея турските, яко ми простее...Вчера си мислех, че, ако, да речем, преди 2 години някой ми беше казал, че целокупната българска нация ще си загуби акъла по турски сериали,щях да се изсмея. А сега, да се смея ли, да плача ли?! То кича не е въпрос на вкус, а КИЧ!

# 686
Незнам, как може нещо да докара всички да изпростеят.Явно в България се радваме на КИЧ-а, но то не е свързан само със сериалите в зададената тема, защото КИЧ има и в много други сериали, от други националности, затова и казах, че българинът е някак много зависим по отношение на КИЧ-а, просто залита в една или друга посока.

# 687
  • София
Цитат
нагледно зрелищно убийство или качествен натуралистичен секс имат къде къде по-благоприятно въздействие, от семейните саги на турчолята

Peace

# 688
  • sofia
Дунавска, казвам, че турските ми ПРОСТЕЯТ. Не ща да чувам имена, като Мюмюн и Тумба да се леят от тв.-то ми на вечеря...Имам кабелна, но на село баба ми няма...Не е нормално да принуждават клетите хора да приемат такъв кичозен и боклучав продукт. Прилича ми на турските шоколади, които, когато нямаше други ядяхме...Ама ся ще си купиш ли, или ще си вземеш "Милка", щото е шоколад!

# 689
Аз турски шоколади не съм яла, ядях български "Крава", даже и по татово време, когато бяха лукс, тъй, че незнам какъв им вкуса на турските.

Общи условия

Активация на акаунт