Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 781
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 765
violenza, незнам отговора на въпросът ти, но с твоят мозък определено нещата не са добре, не ти ли струва пари, времето, което губиш, да ходиш по темите да вадиш тъпи цитати?

Аз бих забранила със закон всички риалити програми, които се състезават с турските сериали. Но нямам тази власт. И откакто по време на последния (мисля) сезон на Сървайвър се вбесих, че в 8 часа, когато е рано дъщеря ми да бъде в леглото си и от случайно пуснатия телевизор на съответния канал (който вече съзнателно не пусках никога), се заизлива ужасяващ порой от цинизми, голи цици и долнопробни откровения на сексуална тематика, при което ченето на детето увисна, аз просто се наложи да лавирам по каналите, за да избягвам всички тъпи предавания от тоя сорт. Е, поне ако случайно попадне на турския сериал, докато е сама пред телевизора, дъщеря ми няма опасност да гледа голи задници и цици и да слуша цинизми по американски, нали?
И иди после възпитавй и обяснявай на децата! Как се обяснява това?! Децата започват да смятат, че е в реда на нещата, щом се показва свободно по телевизията.  Twisted Evil

# 766
  • София
violenza, незнам отговора на въпросът ти, но с твоят мозък определено нещата не са добре, не ти ли струва пари, времето, което губиш, да ходиш по темите да вадиш тъпи цитати?

Аз бих забранила със закон всички риалити програми, които се състезават с турските сериали. Но нямам тази власт. И откакто по време на последния (мисля) сезон на Сървайвър се вбесих, че в 8 часа, когато е рано дъщеря ми да бъде в леглото си и от случайно пуснатия телевизор на съответния канал (който вече съзнателно не пусках никога), се заизлива ужасяващ порой от цинизми, голи цици и долнопробни откровения на сексуална тематика, при което ченето на детето увисна, аз просто се наложи да лавирам по каналите, за да избягвам всички тъпи предавания от тоя сорт. Е, поне ако случайно попадне на турския сериал, докато е сама пред телевизора, дъщеря ми няма опасност да гледа голи задници и цици и да слуша цинизми по американски, нали?
И иди после възпитавй и обяснявай на децата! Как се обяснява това?! Децата започват да смятат, че е в реда на нещата, щом се показва свободно по телевизията.  Twisted Evil

Трай са - важно е, че милиони се разходват! Това ги прави стойностни... буквално.  Mr. Green

# 767
Впрочем неотдавна 20годишната ми дъщеря много ме трогна!  Hug Прибира се в къщи един ден и ми вика: "Маман, благодаря ти, че си ме възпитала добре и си ми дала някаква стойностна система. А то такива шматки  виждам по улиците, не е истина, направо са за съжаление!" и ме целуна. Ех...какво да ви кажа, много щастлива се почувствувах! Аз самата не се преценям като твърде добра майка, но... Hug

# 768
Лично аз,бих се радвала ,ако в нечии чужд форум има тема "Промиват ли мозъци българските сериали?"

# 769
Лично аз,бих се радвала ,ако в нечии чужд форум има тема "Промиват ли мозъци българските сериали?"
Мда и аз бих се радвала. Бих се радвала и ако някой български сериал, излъчен в която и да е държава увеличи туристо потока към България. Ама май няма да доживеем да го видим това.

# 770
Ооо сега кой ще търчи да гледа онова за падащите листа ли какво беше Mr. Green

# 771
Най-интересно е,че и плюещите ги няма.......
Защо ли?
Сигурно гледат някой друг сериал.

# 772
Най-интересно е,че и плюещите ги няма.......
Е как плюещите гледат, за да има после какво да одумват....

# 773
За "Листопад" ли говориш? На линия сме, ми как.  Whistling

# 774
сега са потънали в романтични блянове феновете и ронят сълзи за мелодрамите ...

# 775
Е, сега ще изкарате и висенето във форума, като задължително в определено време на деня  Simple Smile

А тези, дето хем гледат сериали, хем по същото време, са във форума, как ще ги класифицирате?

# 776
  • София
Глистопад ли"?

# 777
  • София
Е, сега ще изкарате и висенето във форума, като задължително в определено време на деня  Simple Smile

А тези, дето хем гледат сериали, хем по същото време, са във форума, как ще ги класифицирате?
А моля, невъзможно е да гледаш едновременно овчия поглед на Фатме и да бистриш сърдечните и проблеми във форума Laughing Laughing Laughing Laughing

# 778
  • Петрич
Как може да сравнявате От местопрестъплението с Шехерезада, не разбрах.

# 779
Глистопад ли"?

Не го гледам, ама като сте без замъглено съзнание, трябва да знаете че се казва  по вашему "Косопад", а не "Глистопад"

Общи условия

Активация на акаунт