Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 217
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 900
Нека се просвещават младите, да знаят кое как трябва да бъде! Да се учат на уважение към старите, да знаят как трябва да живеят в хармония Simple Smile, да се научат какво значи да си баща и глава на семейството:) как да му поднесат чайче, като му се пие, кафенце и тн... Не да пълнят темите в ДиС със злоба и неприрязън към свекърви и родители я! Crossing Arms
Те, родителите на младите, ако се надяват младите сами да се просвещават от сериалите (или риалити предаванията), ами не ги възпитават на време - опазил ги Господ.  Joy

# 901
Нека се просвещават младите, да знаят кое как трябва да бъде! Да се учат на уважение към старите, да знаят как трябва да живеят в хармония Simple Smile, да се научат какво значи да си баща и глава на семейството:) как да му поднесат чайче, като му се пие, кафенце и тн... Не да пълнят темите в ДиС със злоба и неприрязън към свекърви и родители я! Crossing Arms
Те, родителите на младите, ако се надяват младите сами да се просвещават от сериалите, ами не ги възпитават на време - опазил ги Господ.  Joy
Mr. Green Няма значение, важно е да се наблегне на моралa в тези сериали. Няма ги "сексУвЕтЕ" всичко е прилично и издържано в нормите морални на бабите пред нашия блок. Много са доволни, милите.
Нека, то това им остава, цял ден на пейката няма как в тоя студ, ами поне има какво да гледат. Добре е за тях.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 17:18 от Марудета

# 902
Те, родителите на младите, ако се надяват младите сами да се просвещават от сериалите, ами не ги възпитават на време - опазил ги Господ.  Joy
Mr. Green Няма значение, важно е да се наблегне на моралa в тези сериали. Няма ги "сексУвЕтЕ" всичко е прилично и издържано в нормите морални на бабите пред нашия блок. Много са доволни, милите.
Нека, то това им остава, цял ден на пейката няма как в тоя студ, ами поне има какво да гледат. Добре е за тях.
Е, да, ние младите очевидно нямаме нужда от морал, дето и хабер и си нямаме какво ще рече.   Mr. Green

# 903
И защо така грубо сега?  Grinning
Какво на криво казах за сериалите?

Просто ми беше интересно от къде намирате буквите, признах си, че съм абсолютен невежа.

Познаваме се лично ли, че знаеш какво ми е самочувствието? Нещо не се сещам, на чай или кафе сме се срещали?
Самочувствие и самосъзнание не е едно и също!  Mr. Green Ето че и чистия български език не познавате, драга. А преди 500-600 години където така грубо изпращате драгите съфорумци, в турския език се е писало с арабски букви!  Mr. Green Ако вас оригиналното изписване на иментата от въпросните сериали ви проектира толкова назад в историята, мене - не.

# 904
soya-fen , сега остава и наистина да си вярваш, че тези сериали са дълбоко морални, и картинката  ще се изясни!

Приятно гледане, дето се казва, ви желая!

Не ми се влиза в спорове. Нито ме интересуват, нито някога ще седна да си губя времето с каквито и да е сапунки!

Интереса ми беше за турските буквички.

Българския език, смея да твърдя, познавам добре /точно колкото ми е необходимо/! драга Mr. Green

Похвална е страстта , с която защитавате тези сапунки!

# 905
soya-fen , сега остава и наистина да си вярваш, че тези сериали са дълбоко морални, и картинката  ще се изясни!

Не ми се влиза в спорове. Нито ме интересуват, нито някога ще седна да си губя времето с каквито и да е сапунки!

По-горе ти отговорих за турските буквички.  Mr. Green

# 906

Българския език, смея да твърдя, познавам добре, точно колкото ми е необходимо! драга Mr. Green
Е, все пак някакъв минимум на познаване на родния език е необходим, за да се изразявате разбираемо и правилно, почитаема.  Mr. Green

# 907
За съжаление не мога да похваля страстта и най-вече начина, по който ги нападате.  Confused

# 908
Вие сериозно ли си причинявате всичко това - да дебнете по терлици из разните теми, за да ги плюете след това в други теми? Имате ли представа колко олекотява това вашата позиция?
Ти па?
В Бг си има хора за всичко и без работа.. Naughty

# 909
  • София
По принцип не си падам по този тип сериали, но венецуелските ме дразнеха по-малко. Там хората изглеждат глуповати и живота им безмислен. Но в турските сериали героите са злобни и подмолни, всяко нещо е свързано с някакъв дълбок замисъл за саботаж на нещо или някого. Изобщо, доста негативни хора, а тези, които играят добрите, обикновено крият някаква ужасна тайна, от която зависят животите на половината град  ooooh!
И музиката е ужасна - някаква народна ли е, какво? 
До скоро за мен сериалите бяха нещо неангажиращо, на което просто не обръщам внимание, но вече избягвам да стоя в помещение, където се гледа такова нещо  Sick

# 910
... Но в турските сериали героите са злобни и подмолни, всяко нещо е свързано с някакъв дълбок замисъл за саботаж на нещо или някого. Изобщо, доста негативни хора, ...
Балкански нрави. Кахърни филми. Попрочети малко от темите в ДиС и не ти трябва турски сериал.

# 911
По принцип не си падам по този тип сериали, но венецуелските ме дразнеха по-малко. Там хората изглеждат глуповати и живота им безмислен. Но в турските сериали героите са злобни и подмолни, всяко нещо е свързано с някакъв дълбок замисъл за саботаж на нещо или някого. Изобщо, доста негативни хора, а тези, които играят добрите, обикновено крият някаква ужасна тайна, от която зависят животите на половината град  ooooh!
До скоро за мен сериалите бяха нещо неангажиращо, на което просто не обръщам внимание, но вече избягвам да стоя в помещение, където се гледа такова нещо  Sick

Мале това истина ли е ooooh!, този път наистина вече ще си падна от смях  Joy, Божеее, простотията ще спаси света /нали не ни дразни толкова/, а пък музиката  newsm78/как ли им звучи българската народна музика на Американския континент, за мене лично си ми е супер и си я предпочитам/,  не това неможе да бъде истина, иначе се бием в гърдите, че сме световни, добри и широкоскроени като хора.

# 912
'Айдеее на сапуна
гледайте сега как темата опустява Joy
Бабилия, а може би затова жънат успех - защото ни показват какво сме.

# 913
  • София
...

Толкова сте извисени, стилни и ентеуегентни, че чак смъди на очите!

По принцип не си падам по този тип сериали, но венецуелските ме дразнеха по-малко. Там хората изглеждат глуповати и живота им безмислен. Но в турските сериали героите са злобни и подмолни, всяко нещо е свързано с някакъв дълбок замисъл за саботаж на нещо или някого. Изобщо, доста негативни хора, а тези, които играят добрите, обикновено крият някаква ужасна тайна, от която зависят животите на половината град  ooooh!
До скоро за мен сериалите бяха нещо неангажиращо, на което просто не обръщам внимание, но вече избягвам да стоя в помещение, където се гледа такова нещо  Sick

То нали ние българите сме едни одухотворени, любезни и широко скроени европейци, направо не знам как ги търпим!

# 914
'Айдеее на сапуна
гледайте сега как темата опустява Joy
Бабилия, а може би затова жънат успех - защото ни показват какво сме.
А ти всъщност защо си в тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт