Промиват ли мозъци турските сериали?

• 46 048
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 990
Още от сега предчувствам колко хубаво ще бъде:/с турсия канал/ градския транспорт ще се освободи от блуждаещи баби,всички досадни клякарки ще липсват,а някой като мен ще се разхождат свободно!
Егати кефа!Що ли да стане?!!!!
Като гледам в колко теми бистрят сериалите, с хъс и познаване на маТРЯла в детайли, и колко много хора пишат в тях започвам да си мисля, че пишем в БГ баба.

А клякарките? Те 'кво? Ще спрат да клякят? Ти като ходиш прескачаш ли ги, че ти пречат? Или си от тези на които всички им завиждат ' щото са Красиви Красавици?

# 991
 целият Кино и ТВ е пълен с такива теми, и да, не се гледат от баби,
тук се коментира ''промиват ли мозъци или да'' , само една е темата.

# 992
целият Кино и ТВ е пълен с такива теми, и да, не се гледат от баби,
тук се коментира ''промиват ли мозъци или да'' , само една е темата.

Това означава, че се гледат и се харесват, и нищо повече!

# 993
  • София
Още от сега предчувствам колко хубаво ще бъде:/с турсия канал/ градския транспорт ще се освободи от блуждаещи баби,всички досадни клякарки ще липсват,а някой като мен ще се разхождат свободно!
Егати кефа!Що ли да стане?!!!!
Хахаха, аз не ползвам градски транспорт,отстъпвам ти го за свободни разходки.  А и не гледам само турски, гледам и португалски, австралийски и американски (без Дързостта и красотата).  Приятна разходка! Peace Ама да ви кажа,четейки една от темите, наистина оставам с впечатление,че там са им промити мозъците.Но не във всички теми са им промити...В някои разсъждават нормално. Joy

# 994
Да ти е промит мозъка,не е нужно да гледаш сериали,каквито и да са те.
Или го имаш,или го нямаш.
За премахването на новините на турски език ЗА!

# 995
Темата освен етническо , започна да предизвиква и възрастово разделение!
Къде е tatti?

# 996
Гледайте по Сблъсък същата тема. А честито ни копи.

# 997
Учудвам се колко много са ЗА турските сериали...мислех, че ги гледат предимно баби...

# 998
Учудвам се колко много са ЗА турските сериали...мислех, че ги гледат предимно баби...
Това ,че някой не смята ,че турските сериали промиват мозъци не означава ,че стои залепен за ТВ-то да ги гледа.

# 999
Това ,че някой не смята ,че турските сериали промиват мозъци не означава ,че стои залепен за ТВ-то да ги гледа.
newsm10

# 1 000
Аз съм много против турските сериали,латинските сериали и всякакви лигави сапунки.Много ми беше грозно,когато попитах едно момиченце(дъщеря на една позната) каква иска да бъде като порастне и тя ми каза,че иска да бъде като героиня от сериал(забравих й името),но тази героиня в сериала само въртеше мъжете,та се замислих какво ли точно иска да стане това дете.
След вълната латински сериали колко деца се кръстиха Освалдо,Росалинда и т.н.,а сега как ще се казват децата Мехмет,Инджи...е това ми е в повечко.
Засега опазвам детето си от тази пумия,но в градината децата си обсъждат какво е ставало във вчерашните серии на Листопад,докато моето дете е гледало Фантагиро Whistling.Тук голяма вина намирам и в майките и бабите,които допускат малките главици на децата да се мътят от сложните интриги на южносъседската филмова индустрия.

# 1 001
  • Варна/Лондон
Що за потребност изпитвате, да ,,вкарвате'' в постовете си думички които сте научили от турските сериали?

# 1 002
Промиват ли ни мозъка турските сериали е темата на „Сблъсък” тази събота по Станция Нова  Peace

На всички е ясно, че медиите моделират общественото мнение!
Моето мнение е, че Турция се натиска да влезе в ЕС и има нужда от реклама. Турските сериали, заляли нашите телевизии имат за цел да покажат, че  там се живее нормално и цивилизовано!

Какво е вашето мнение за това?
Нарочно пускам темата тук, защото в подфорума Кино и телевизия мозъците са вече промити Mr. Green

Напълно подкрепям казаното то теб! Наистина с тези сериали целят да покажат, че са европейци. Писнало ми е от хора, които гледат тези сериали, ходили са за два дена в Истанбул и твърдят, че турците не били такива, за каквито ги мислим!!! Хора, осъзнайте се, Турция не е само Истамбул!!! И много ясно, че като сте туристи ще ви се подмажат да ви вземат паричките!!! Дори и интелигентните турци в Истанбул са си фанатици на тема Велика Турция и религията си!!! Да си направят техен си съюз. Утре и Австралия ще поиска да влезе в ЕС, всичко се обезсмисля!!! Друг е въпросът, че ЕС не е само на база на географията! Не може в Турция да заравят живи по 200 момичета годишно защото са говорили с момчета и да твърдят колко са цивилизовани! От икономическа гледна точка ЕС няма изгода да приеме Турция! Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 15:19 от палава фея

# 1 003
ИстаНбул  Laughing
От толкова европейщина и цивилизованост, май сте пропуснали часовете по правопис и география.

ПП - още има за поправяне, още... във всяко изречение...

# 1 004
Наредили сте се политолог до политолога.
Какво ви дреме дали Турция ще влезе в ЕС или не? Стига намесвахте политиката и религията в сълзливите сапунки.
Май не само турските сериали промиват мозъци!

Общи условия

Активация на акаунт