Промиват ли мозъци турските сериали?

• 46 070
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 975
Е, успокоихте ли нервите, ууу много се нервите бе баби, недейте така, по-спокойно за всички има по нещо.

# 976
Кач , кач на Гонджа! Стига сте писали...
И сега ако ме изтрият  #Cussing out Сама ще си поискам БАН! ВЕЧЕН!!!!

# 977
Аз ги трия! Ivonska ако още нещо намекне за Отчаяни съпруги, и нейните мнения ще изтрия.  Crossing Arms

# 978
И точно преди да заключат темата аз разбирам, че тук подкупвали с баклава. Laughing
Трещи, теб ще те държа персонално отговорна, че не ме уведоми Crossing Arms

# 979
Една птичка пролет не прави, все пак държа си на своето, сериали в най-гледаното време /каквито и да са не трябва да се дават, защото това е времето, в което сапунът може да ти дойде в повече/, другото е има филми и филми, има сериали и сериали, това не означава, че човек едва ли не се се превръща в безмозъчно същество ако нещо, което други не ги вълнува, него го вълнува, и последно приказката ми за страха "От големия и страшен вълк, остава в пълна сила/, мисля, че много добре се разбира, /разбрахме се нали  Wink/

# 980
  • София
Аз ги трия! Ivonska ако още нещо намекне за Отчаяни съпруги, и нейните мнения ще изтрия.  Crossing Arms

Ми, то и аз ги гледам, когато попадна, но никой не ме пита!  Crossing Arms  Joy На теб без насочен прожектор ще призная!  Laughing

# 981
  • Насред хаоса
Сериозно взех да се замислям напоследък по този въпрос. Като гледам хора, на които до вчера нищо им нямаше уж, на какво са способни само и само да не изпуснат поредната серия ...  ooooh! Една комшийка стигна дотам, да се изсипе у нас, защото им били спрели кабелната, а тя на всяка цена трябвало да си гледа сериала. Как пък не я пуснах! Никой вкъщи не гледа тия сериали, аз ще напускам махалата да ги гледа! У други пък започнаха кански скандали всеки ден за това, кой какво да гледа. Та за промиване на мозъци не знам, ама бая си влияят.

# 982
За да няма сърдити и роптаещи,предлагам да има турски канал само с тяхна продукция,както и курс по турски език!/ От канал 1 да отпаднат новините на турски,които мен лично много ме дразнят/

# 983
Частен, да го финансира ДПС. Тихо сега, дават Дъждовно време. Пепеляшка е детегледачка на принца. Принцът има 4 деца.

# 984

Подкрепям Peace
А приходите от реклама да са за благотворителност.

# 985
Ми те и сега си гледат турски канали.
Голям кахър имат.

# 986
Коджа кахър - те гледат отдавна, ние какво гледаме?

# 987
Е , те т'ва ! Вече ще ме изгонят от къщи защото седя пред компа Laughing
Чешем си пръстите

# 988
Още от сега предчувствам колко хубаво ще бъде:/с турсия канал/ градския транспорт ще се освободи от блуждаещи баби,всички досадни клякарки ще липсват,а някой като мен ще се разхождат свободно!
Егати кефа!Що ли да стане?!!!!

# 989
Още от сега предчувствам колко хубаво ще бъде:/с турсия канал/ градския транспорт ще се освободи от блуждаещи баби,всички досадни клякарки ще липсват,а някой като мен ще се разхождат свободно!
Егати кефа!Що ли да стане?!!!!

Ти пък, какво имаш против бабите/нима нямаш или не си имала баба/, ако не я е имало баба ти и тебе е нямало да те има на този свят, по-добре се напрегни да я вкараш в релси, че ще има доста да си мечтаеш за свободно разхождане.  Е хайде де, вече се избива на лудост. Турски сериали искат да гледат бабите, това гледат.

Общи условия

Активация на акаунт