Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 171
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 960
Да! С любезното участие на С. Данаилов.

# 961
Надявам се един ден да се случи така, че подобна тема да има например в македонски форум, а заглавието и да гласи "Промиват ли мозъци българските сериали?" Но засега там се обсъждат  турски такива:
Што се правете толку дигнати не ми е јасно бе? Што се правите големи форумџии, да плукате по филмот, и да викате дека не го бива, дека поарно ке се самоубил, па иди убиј се. Ако не ти се гледа не гледај и не пишуви веке тука ја гнасиш темата, од вакви постови и коментари за филмот ми се СЕРЕ. Одете гледете си некоја фантазија, можеби ке дојдете и ке пишате дека филмот бил фантастичен.

Филмот е прекрасен за тие што обожават вакви филмови (приказна), еве јас се трудам да најдам време за да може да го гледам, навистина ми се допаѓа само ме нервира ова музиката што ја пуштат ми иде на нерви, другото се е одлично. Не сум со тек со епизодите ама еве сега ке гледам реприза на а1.

Joy Joy Joy

Ей, навсякъде Доган ви се привижда! Няма нищо общо, хората си правят сериали и филми, гледат си ги и в Турция, продават ги и навън!Всичко е просто бизнес, бизнес е и за нашите родни телевизии! Докато имат рейтинг, ще ги излъчват, това е! Все пак са частни телевизии и трябва да се издържат по някакъв начин!

# 962
  • София
Ей, навсякъде Доган ви се привижда! Няма нищо общо, хората си правят сериали и филми, гледат си ги и в Турция, продават ги и навън!Всичко е просто бизнес, бизнес е и за нашите родни телевизии! Докато имат рейтинг, ще ги излъчват, това е! Все пак са частни телевизии и трябва да се издържат по някакъв начин!
Да, тя и политиката е бизнес.
...Това във връзка с Доган.

# 963
# 964
Да, тя и политиката е бизнес.
...Това във връзка с Доган.

Peace
Малка корекция - мръсен бизнес.
Пак във връзка с Доган!

# 965
И един мармот...

# 966
...увива шоколад с формата на Доган? Laughing

Съгласна съм за сериалчето "Забранена любов". Но вижте "Клиника на третия етаж" (новият сезон). Справят се много, много добре Party

# 967
Или ако мога да перефразирам уважаемата Ламя, всеки да гледа, каквото му се пие.

# 968
Никой не може да ти "промие" мозъка, освен ако ти самият не му позволиш. Много страници им посветихте на тия сериали. Темата рискува да стане също толкова безкрайна и банална като самите тях.

# 969
  • София
.... Много страници им посветихте на тия сериали. Темата рискува да стане също толкова безкрайна и банална като самите тях.

Ааааааа, йок!  Naughty

Аз персонално се информирам кои са дамите, овчедушно приемайки себе си за по-интелигентни и одухотворени, само защото предпочитат американското трупно и комбинезонно телевизионно изкуство....

# 970
Всеки има право на своите илюзии Sunglasses

# 971
Ааааааа, йок!  Naughty

Аз персонално се информирам кои са дамите, овчедушно приемайки себе си за по-интелигентни и одухотворени, само защото предпочитат американското трупно и комбинезонно телевизионно изкуство....
[/quote]

Не се коси казъМ, в момента перат комбинизоните, и ги сушат, немой ти отговорят. Пък после като Саманта, ще почакат да ги онодят.

Поправих се, това си беше правописна грешка. "казъм"- "дъще", тези пък нерви не ги разбирам.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 16:19 от dunavska baba

# 972
казъМ, ее не го научихте тоз турски бе. Аман значи и ай сектир.

# 973
Интересно, че анкетата все се крепи в едно крехко равновесие, но гласовете ежедневно се увеличават. Я си признайте, кой вербува гласове, я срещу баклава, я с чипсове .   

# 974
казъМ, ее не го научихте тоз турски бе. Аман значи и ай сектир.

Ъ, сефте сектир!

Общи условия

Активация на акаунт