Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 910
  • 583
  •   1
Отговори
# 375
Аз за сега съм ОК!
Може мъничко да закъснея... ще видим утре.
С децата ли сте?

# 376
Айде пак уговорки Wink Ако не сме с децата не идваммммм. Mr. Green
Там има детски кът и вън и вътре така че децата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

# 377
  • пловдив
А кучета ще водим ли  Mr. Green Шегичка Joy Мили не припадай от ужас  Wink  и аз засега съм на линия  Peace

# 378
  • Пловдив
А кучета ще водим ли  Mr. Green Шегичка Joy Мили не припадай от ужас  Wink  и аз засега съм на линия  Peace
Няма, няма Grinning Нали и аз ще ставам кучкарка, ще трябва да свиквам Peace Айде до 17.30ч. Hug

# 379
Това днес ли е?
Да си помисля дали може и аз да се класирам

# 380
Каспър за днес е от 17.30 в Сентръл парк на тепето.Ще се радвам да те видим с дамата 1stroller

# 381
  • пловдив
В сайта на Асеновградската община попаднах на това

http://www.assenovgrad.com/news.php?id=779
"Ремонтират дом „Таньо войвода“ в Асеновград с дарение от адвокати от София

Домът за деца лишени от родителски грижи „Таньо войвода“ в Асеновград се ремонтира със средства, дарени от адвокатско дружество от София. Това съобщи директорът на социалното заведение Весела Симеонова. След договаряне с ръководството на дома и общинската администрация е взето решение юристите от „Георгиев – Тодоров и Ко“ да подменят дограмата на сградата. Общата стойност на ремонта, организиран изцяло от дарителите, в това число и избор на изпълнител, е 47 462 лева. Договорът за дарение е подписан от директорът на дома и кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев, уточни Симеонова. Тя допълни, че се водят разговори със средства от дарителите да се извърши и ремонт на стаята, на която бяха нанесени щети от пожар. Очаква се ремонтът да приключи до края на април. "

Чудесно ще е ако успеят да ремонтират и изгорялата стая  Peace

# 382
  • пловдив
 Shocked Shocked

Пореден пожар лумна в сградата на Дом "Таню Войвода"       ПДФ      Печат      Е-мейл
Написано от Регион   
Вторник, 13 Април 2010 13:41

Ани ТЕНЧЕВА

В нощ­та сре­щу по­не­дел­ник по­жар лум­на на вто­рия етаж на сгра­да­та на т.нар. за­щи­те­но прос­т­ран­с­т­во в дво­ра на дом “Таню войво­да”. Сигнал за ин­ци­ден­та е по­да­ден от бди­тел­ни съседи, ко­ито око­ло 1.00 ча­са след по­лу­нощ за­бе­ляз­ват пла­мъ­ци на един от прозорците. Пристигналият спеш­но ог­не­бор­с­ки екип по­ту­ша­ва стихията, но ус­та­но­вя­ва и при­чи­на­та за огъня. Бил е хвър­лен обил­но на­по­ен в бен­зин го­рящ пар­цал и от не­го са прих­ва­на­ли стък­ло­то и алу­ми­ни­ева­та дог­ра­ма. Вътре не е има­ло никой, оби­та­те­ли­те на ста­ята още не са се би­ли прибрали. Имаме по­доз­ре­ния кой мо­же да е извършителят, ста­ва ду­ма за бивш въз­пи­та­ник на дом “Таню войво­да”, кой­то пре­ди го­ди­на по­лу­чи при­съ­да за мно­жес­т­во се­ри­оз­ни кражби, бе в из­п­ра­ви­те­лен ин­тер­нат в Бойчиновци, но нас­ко­ро е бил пус­нат на про­ба­ци­онен режим, ко­мен­ти­ра ди­рек­тор­ка­та на до­ма Весела Симеонова. Полицията про­дъл­жа­ва да ра­бо­ти по случая.

Покрай ин­ци­ден­та ста­на яс­но, че все още си­ро­пи­та­ли­ще­то про­дъл­жа­ва да ня­ма нощ­на охрана, има до­го­вор за фи­зи­чес­ка ох­ра­на, но са­мо от 9.00 до 21.00 ча­са, има и ви­де­онаб­лю­де­ние, но един­с­т­ве­но на цен­т­рал­на­та сграда. Трябва да помислим, но всич­ко е въп­рос и на фи­нан­си , за да си поз­во­лим нощ­на охрана, до­пъл­ни още Симеонова. Предишният ин­ци­дент с по­жар в дет­с­кия дом бе са­мо пре­ди два ме­се­ца – то­га­ва огъ­нят е бум­нал най- ве­ро­ят­но от са­мо­дел­но опас­но бо­ра­ве­не с де­зо­до­рант и запалка, ще­ти­те бя­ха сериозни, но раз­с­лед­ва­не­то си ос­та­на сре­щу не­из­вес­тен из­вър­ши­тел и бе прекратено, на­учи “Регион” от прик­лю­чи­ла­та про­вер­ка .

е това вече ми идва в повече  Thinking

# 383
  • sofia
Shocked Shocked

Пореден пожар лумна в сградата на Дом "Таню Войвода"       ПДФ      Печат      Е-мейл
Написано от Регион   

Ани ТЕНЧЕВА

В нощ­та сре­щу по­не­дел­ник по­жар лум­на на вто­рия етаж на сгра­да­та на т.нар. за­щи­те­но прос­т­ран­с­т­во в дво­ра на дом “Таню войво­да”. Сигнал за ин­ци­ден­та е по­да­ден от бди­тел­ни съседи, ко­ито око­ло 1.00 ча­са след по­лу­нощ за­бе­ляз­ват пла­мъ­ци на един от прозорците. Пристигналият спеш­но ог­не­бор­с­ки екип по­ту­ша­ва стихията, но ус­та­но­вя­ва и при­чи­на­та за огъня. Бил е хвър­лен обил­но на­по­ен в бен­зин го­рящ пар­цал и от не­го са прих­ва­на­ли стък­ло­то и алу­ми­ни­ева­та дог­ра­ма. Вътре не е има­ло никой, оби­та­те­ли­те на ста­ята още не са се би­ли прибрали. Имаме по­доз­ре­ния кой мо­же да е извършителят, ста­ва ду­ма за бивш въз­пи­та­ник на дом “Таню войво­да”, кой­то пре­ди го­ди­на по­лу­чи при­съ­да за мно­жес­т­во се­ри­оз­ни кражби, бе в из­п­ра­ви­те­лен ин­тер­нат в Бойчиновци, но нас­ко­ро е бил пус­нат на про­ба­ци­онен режим, ко­мен­ти­ра ди­рек­тор­ка­та на до­ма Весела Симеонова. Полицията про­дъл­жа­ва да ра­бо­ти по случая.

Покрай ин­ци­ден­та ста­на яс­но, че все още си­ро­пи­та­ли­ще­то про­дъл­жа­ва да ня­ма нощ­на охрана, има до­го­вор за фи­зи­чес­ка ох­ра­на, но са­мо от 9.00 до 21.00 ча­са, има и ви­де­онаб­лю­де­ние, но един­с­т­ве­но на цен­т­рал­на­та сграда. Трябва да помислим, но всич­ко е въп­рос и на фи­нан­си , за да си поз­во­лим нощ­на охрана, до­пъл­ни още Симеонова. Предишният ин­ци­дент с по­жар в дет­с­кия дом бе са­мо пре­ди два ме­се­ца – то­га­ва огъ­нят е бум­нал най- ве­ро­ят­но от са­мо­дел­но опас­но бо­ра­ве­не с де­зо­до­рант и запалка, ще­ти­те бя­ха сериозни, но раз­с­лед­ва­не­то си ос­та­на сре­щу не­из­вес­тен из­вър­ши­тел и бе прекратено, на­учи “Регион” от прик­лю­чи­ла­та про­вер­ка .

е това вече ми идва в повече  Thinking

Нямам какво да кажа,освен,4е.........мамка му и държава Confused

# 384
  • Пловдив
Shocked Shocked

Пореден пожар лумна в сградата на Дом "Таню Войвода"       ПДФ      Печат      Е-мейл
Написано от Регион  

Ани ТЕНЧЕВА

е това вече ми идва в повече  Thinking
Лелеее, горките деца, много екшъни им се насъбраха, то и с нощна охрана, подобно нещо не виждам как би се предотвратило, защото това най-вероятно са стаите откъм улицата Tired

# 385
  • Пловдив
Оф, нямам думи ooooh!

# 386
Тоя дом,курбан трябва да прави май newsm78

# 387
  • Пловдив
Момичета, копирам належащите нужди за Христина от тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489657.45, моля разпитайте за детско легло, по възможност да се разглобява, за да може  да го транспортираме Laughing

Належащи нужди са: кошара за бебето, нагревател за затопляне на вода, пералня, хладилник, 10лв за счупен прозорец,
 от родилния дом са й дали списък, за нещата които трябва да носи: памперс, превръзки, щипка за пъпчето/това нямам представа какво е/, клечки за  уши, мокри кърпи, шишета и биберон, одеалце и дрехи за бебето,

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:58 от violenza

# 388
  • Пловдив
Аз ще дам 10-те лева за прозореца.

# 389
Сряда, 28ми, заедно с фондация За Нашите Деца организираме рожден ден на децата от пловдивския дом до 3 години
Подаръците и транспорта са осигурени от фондацията
Почерпката и организацията е от нас - Тон Бонбон
Който иска е добре дошъл за помощ
както и нямаме торта осигурена

Моля, който има възможност да дойде да пише тук
сряда, 28ми от 10 до 12 сутринта

Общи условия

Активация на акаунт