Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 915
  • 583
  •   1
Отговори
# 570
  • пловдив
Добре сте се завърнали  Hug
При мен има малко дрешки от 1 до 3г, които се уговорих да занеса на violenza, че нещо хич ме няма в преценките за колко годинки е дадена дреха  Joy
Има и играчки, които мисля че са подходящи за Зелениково или Наречен, та ако някой има път натам, моля да свирка  Wink

# 571
  • Пловдив
Ани, искам да помоля ако и  Мили разреши ако има дрешки за момченце на около 1,6-2г есенни да отделиш някоя. На познати детето ще ходи на ясла есента, а мъжа съкратиха и милата се чудеше как баш сега, как ще го стегне за ясла, как ще я карат, той все нещо ще намери, защото не е от тези дето ще седнат да се тукткат и ще работи какво да е за да ги подсигури.  Ако има дори потничета, тениски като бельо които да стават съм сигурна, че много ще се зарадва, защото не е претенциозна. Аз дори от Нели съм и давала неща които стават и за момче и тя ми е била благодарна, че все е помощ казва.
Това ми е молбата, ако разрешите разлбира се.

# 572
Здравейте!
Аз се загубих, но ремонти и други проблеми ми бяха на главата. Като  влезна в час  ще гледам с нещо да се включа в предстоящи събития.
Мооn,здравей и в тая темичка! Hug

# 573
  • Пловдив
Радвам се че сте на линия Hug Ако има желаещи, може да се организираме за Нареченски бани Peace

emimimi, лично аз нямам нищо против да се помогне на социално слабо семейство. На всеки може да се случи да изпадне в подобно положение. 

# 574
  • пловдив
момичета, утре имам път към Бочково и сигурно ще се отбия в Таньо В. Някой ако има нещо за там да си признава  Peace Тръгвам към 10ч

# 575
  • sofia
На 1 и 2 юли в София се проведе семинар-обу4ение на координаторите и настоящи доброволци на организацията.То се осъществи с помощта на фондация "Помощ за благотворителността в България".

Поради обема от информация и документация ще са ни необходими няколко дни да финализираме запо4натите промени(ве4е няколко месеца ги обмисляме) и тяхното публикуване.ПОради тази при4ина координаторите ще из4акат инфото от Сф и едва тогава ще запознаят вси4ки с тях ,приложението им и вси4ко останало

Обещаваме най-късно до 2-3 дни вси4ко да бъде публикувано на сайта ни и тук
Единствено координаторите и присъствалите на семинара могат да насро4ват срещи от името на "Движение на българските майки"  по места ,както и запознаването с промените,свързани с дейността на организацията

Благодарим за търпението

# 576
Zdraveite! Savsem sluchaino popadnah tuk v zhelanieto si da pomogna i az s nesto... Pozdravqvam vi za hubavite iniciativi, koito predpriemate! Hubavo mi e da znam,che ima hora kato vas. Ne znam dali imate nuzhda ot podobni nesta, no bih mogla da vi snabdq s izvestno kolichestvo suhi hrani kato nishesteta, kiseli (preporachvat se za bebeta i deca do 3 god.), vsqkakvi vidove podpravki, sladoledi na prah i dr.t. Sasto taka razpolagam s dreshki (ne znam za deca na kakva vazrast sa, tai kato vse oste ne sme imali stastieto da badem roditeli)

# 577
Здравейте,преди време писах,че имам доста дрехи и играчки за момченца на възраст до 5 години.Бебешките са най-много.Имам и страшно много играчки-плюшени,гумени и пластмасови.Ако на някой му е нужно нещо,моля заповядайте,защото аз вече нямам място в къщи за всичките тези неща.

# 578
Zdraveite! Savsem sluchaino popadnah tuk v zhelanieto si da pomogna i az s nesto... Pozdravqvam vi za hubavite iniciativi, koito predpriemate! Hubavo mi e da znam,che ima hora kato vas. Ne znam dali imate nuzhda ot podobni nesta, no bih mogla da vi snabdq s izvestno kolichestvo suhi hrani kato nishesteta, kiseli (preporachvat se za bebeta i deca do 3 god.), vsqkakvi vidove podpravki, sladoledi na prah i dr.t. Sasto taka razpolagam s dreshki (ne znam za deca na kakva vazrast sa, tai kato vse oste ne sme imali stastieto da badem roditeli)
Здравейте, виждам, че сте копирали темата на момичетата в Пловдив и е възможно, те да не видят предложението ви, което е страхотно. Ще ви помоля да пишете  в тяхната тема, ако сте от Пловдив и искате да се свържете с тях Hug

# 579
добавям и за момичета от моята приятелка,както и дрехи за възрастни,подложка  за смяна на памперси-гумирана,нещо като активна гимнастика ,стерилизатор без кабел и други Laughing

# 580

# 581
  • пловдив
sashabarns моля дай някакъв телефон на ЛС и ако тази седмица успея да открадна колата ще мина да ги взема за да не ти пречат  Peace
sunny_hope едно от правилата във форума е да се пише на кирилица, моля те при следващия си пост го имай предвид  Peace  Относно хранителните продукти, момичетата от Пловдивското звено на ДБМ посещават /поне за момента/ домове с деца над 3г., но в последните дни помагат и на едно звено в което има новородени и сигурно ще се радват. Следи темата, в нея се пише за всяко предстоящо посещение и когато прицениш че стават за възрастта пиши, за да ти каже момичето което ще ходи, кога и къде да се донесе. Просто няма склад или помещение за предварително съхранение и затова събирането на нещата става непосредствено преди посещение .
sashabarns, sunny_hope Благодаря ви за желанието да помогнете  Hug Hug

Днес бях до Таню войвода. Всички имате поздрави и прегръдки  Peace На 21.07. заминават на море, а след това ще са в Трявна . Това разбира се не им попречи да питат кога ще е следващия рожден ден и да споменат какви са избраните подаръци  Joy

# 582
  • Пловдив
Здравейте,преди време писах,че имам доста дрехи и играчки за момченца на възраст до 5 години.Бебешките са най-много.Имам и страшно много играчки-плюшени,гумени и пластмасови.Ако на някой му е нужно нещо,моля заповядайте,защото аз вече нямам място в къщи за всичките тези неща.
Дрешките от 3 до 5г биха могли да отидат при това момиче от Пловдив, което беше пуснало тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498860.0

# 583
  • Пловдив
Заповядайте в новата ни тема Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510087.msg15670138#msg15670138

Общи условия

Активация на акаунт