Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 915
  • 583
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Снимките от вечерашния рожден ден: http://milenatodorova.snimka.bg/children/rojden-den-v-asenovgrad … g.510695.19255291

# 541

Благодаря ви!!!! Hug Hug Hug txtloves Виртуална почерпка  newsm47

# 542
  • Пловдив, но иначе от Бургас
И аз ще дойда в Зелениково
Мили, откъде ще тръгвате и ще има ли място в колата

# 543
  • Пловдив
Аз ще тръгна от вкъщи. Не е проблем по път да мина да взема някой Hug Ще се разберем Peace

# 544
Миленка звънях ти днес
в понеделник ще пътувам до Пловдив, имам среща с Ани, имаме дарение от една канадска мама на надуваеми топки и пояси, и понеже Ани ми каза, че ще купувате, ако още не сте, мога да ги донеса - 20 пояса ( бебешки от 0 до 3 годинки стават) и 10 топки надуваеми - мога да ви ги донеса и дори ако са ви спешни с теб да се видим още в понеделник и да ти ги дам newsm78

# 545
  • пловдив
ICE_89 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm51
Успех на изпитите, много щастие и мнооого любов!

# 546
  • Пловдив
 Moon Walk, в понеделник към колко часа ще пристигнете?

# 547
Moon Walk, в понеделник към колко часа ще пристигнете?
Между 11 и 12 и ще сме настанени в Акваленд Пловдив Rolling Eyes

# 548
  • Пловдив
Вчера оставих двете колички в Звено "Майка и бебе", отново благодариха за всичко, оказа се, че от дрехи за сега нямат нужда, колички им трябват периодично, така че не отказват,  столчета за хранене и люлки също ще са им от полза Peace

Мили, сандалките от lavender за Зелениково ли са, да знам дали да ги нося в понеделник Rolling Eyes

Преди малко ми се обади Илиян, момчето, на което помогнахме с курса по барманство, оказа се, че е без работа и търси спешно, моля ако някой чуе нещо подходящо за 18год младеж да помогне! Каза също, че много са го закъсали, защото и на майка му и на сестра му предстоят операции Tired

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 12:43 от violenza

# 549
В едно кафене ЕВРОФУТБОЛ на 6 -ти септември срещу Областната управа и ЕВН имаше обява за барман и сервитьорка.Под блока е на булеварда.
Нека провери.
УСПЕХ !!!

# 550
Много съжалявам, че не можах да дойда в Асеновград. Може ли да получа паролата, за да ви се порадвам от страни Praynig

# 551
  • пловдив
Мили къде и в колко часът е сборния пункт в понеделник  newsm78

# 552
  • Пловдив
Мили къде и в колко часът е сборния пункт в понеделник  newsm78
Ами аз смятам към 9ч. да тръгна от вкъщи и да дойда да те взема. Нека Доника и Роси да кажат с тях къде да се срещнем и да потегляме Hug

# 553
  • Пловдив
пп. Копирам ви имейла от звено Майка и бебе:
Здравейте, мили майки! Отново благодаря от името на екипа ни за предоставените колички!!
Междувременно получихме добра новина от една наша майка, която роди при нас, учи се да бъде майка повече от година и след това се прибра в Смолян. С наше съдействие най-после са й дали общинско жилище. Момичето събира покъщнина и аз си помислих, че бихте могли да ни бъдете в помощ - за детето й, което е на 3 год., ще са необходими завивки, възглавнички, спално бельо, играчки и друго, каквото ви попадне.
Предварително ви благодаря и ви желая хубаво лято!!

# 554
  • Пловдив
Мили, аз ще дойда до вас в 9ч Peace
Колко бяха децата в Зелениково, за да взема нещо сладичко?

Общи условия

Активация на акаунт