Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 964
  • 583
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Колко бяха децата в Зелениково, за да взема нещо сладичко?
35  bouquet

# 556
  • Пловдив
Днес с Доника,  mom4i и Даниела посетихме децата от Зелениково. Заварихме ги да играят на двора. Видяхме съоръжението на живо. Най-много се котират люлките Laughing, та се надявам за напред да имаме възможност да им вземем  Praynig Иначе децата са добре. Радваха се вниманието, хапнаха си почерпката, изпратиха ни с пожелание пак да дойдем. Нямат търпение да дойде време за почивката в Хисара, за която им занесохме бански, шапки, надуваеми топки и водни пистолети. Занесохме и дрехи от Даниела и сандалки от София.

# 557
  • Пловдив
Браво на вас, неуморни момичета!  bouquetМили, на теб приятна почивка, изпълнена с незабравими емоции..... Peace

# 558
  • Пловдив
Днес с Милена се срещнахме с Илиян, търси спешно каквато и да е работа, работил е като DJ, барман, за 1 месец и на дюнер, в момента предстоят  операции на майка му и на сестра му и са в страшно затруднено положение  Tired
Много моля да разпитате познати за работа  Praynig
В момента кара шофьорски курс безплатно, при бащата на негов съученик, но му трябват 40лв за курса на БЧК!
Сподели също, че има нужда от маратонки №43-44, аз мога да отделя само 20лв на този етап, нека ако някой има възможност да пише Hug

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 21:30 от violenza

# 559
  • Пловдив
Номера на Илиян за маратонките е 43-44. Момчето е сериозно, просто търси работа за да помогне на майка си и сестра си. Надявам се да успеем да му помогнем.

# 560
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета,
който ще си подновява договора да ми приготви снимки за карта, за да ги занеса в Сф на 1-2.07

# 561
  • Пловдив
пп. Копирам ви имейла от звено Майка и бебе:
Здравейте, мили майки! Отново благодаря от името на екипа ни за предоставените колички!!
Междувременно получихме добра новина от една наша майка, която роди при нас, учи се да бъде майка повече от година и след това се прибра в Смолян. С наше съдействие най-после са й дали общинско жилище. Момичето събира покъщнина и аз си помислих, че бихте могли да ни бъдете в помощ - за детето й, което е на 3 год., ще са необходими завивки, възглавнички, спално бельо, играчки и друго, каквото ви попадне.
Предварително ви благодаря и ви желая хубаво лято!!

Миленка, при мен има една детска олекотена завивка, хавлия. Ще са подходящи за това дете.  Ще проверя и друго дали има подходящо, но ме интересува дали в звеното да се оставят, като се посочи че са за майката от Смолян. Моля те пиши им или ако знаеш как стоят нещата ми пиши. Ако имаш адрес къде точно се намира звеното, пиши ми, че в нета излиза инфо, но не е до стадион Ботев.

# 562
  • Пловдив
Еми, аз довечера заминавам за Турция и не мога да се заема, но Доника знае адреса и телефона, ако искаш се свържи с нея.

Момичета,
който ще си подновява договора да ми приготви снимки за карта, за да ги занеса в Сф на 1-2.07
Нямам никаква актуална снимка.

# 563
  • пловдив
До стадион Ботев също има звено, Еми пращам ти карта на ЛС на №1 е

violenza и от мен 20лв, дано намери скоро работа, аз поразпитах, но около мен нищо  Crossing Arms

за много кратко днес отскочих до Асеновград / водих представители на защитеното жилище от Гурмазово да говорят с директорката/ Всички имате поздрави и прегръдки от малчовците, от големите само поздрави  Wink
Естествено питаха кога ще е следващия рожден ден, че вече са заформили желания   Peace
Мили, а З.... каза като се върнеш от почивка и веднага да отидеш да я видиш, после добави и останалите  Mr. Green и книгите, които да носим и гланца за устни, и фиби, и....  Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 17:00 от antom

# 564
Искам да благодаря на Ани за изключителното гостоприемство и анажираност, които за поредн път показа.
Ани и ти и мъжът ти сте изключителни хора, благодаря за всичко.
Бяхме и в Асеноград, децата бяха страхотни, особенно Ани, която сега ще я мисля постоянно, милото дете е толкова неглижирано, че един съвсем конролиран и поправим проблем я е довел до диагноза - умствена изостаналост, а нещата за нея са могли да бъдат много различни.......жалко.......страхотно дете Peace

# 565
  • Пловдив
Мили, а З.... каза като се върнеш от почивка и веднага да отидеш да я видиш, после добави и останалите  Mr. Green и книгите, които да носим и гланца за устни, и фиби, и....  Joy
Задължително ще отида да ги видя Hug Благодаря за поздравите  bouquet

Тя директорката вчера ми се обади с молба, ако може да им вземем гуменки за почивката им на балкана. Та кажете ако сте съгласни, да помоля да ни преведат пари от базара и да им вземем.

# 566
  • пловдив
Аз съм ЗА, а кога ще е почивката ?

Moon Walk Ани наистина е страхотно момиче и така ми се ще да има решение  Sad

# 567
  • Пловдив
Вчера с mom4i ходихме до Звено "Майка и бебе" и им оставихме още една количка от Drozi   bouquet едно столче за хранене от моя приятелка, дрешки и играчки за тригодишното момченце от Смолян!
След това отскочихме до дома в Асеновград, понеже се бяха насъбрали доста дрехи и обувки за децата Peace

violenza и от мен 20лв, дано намери скоро работа, аз поразпитах, но около мен нищо  Crossing Arms

Ани   love001

# 568
  • Пловдив
Привет на дружината Hug Как сте?

# 569
Добре дошла Мили. Как мина почивката?
Аз вече 4. ден съм си тук но още не успях да пиша  Crazy

Привет и от мен на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт