Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 941
  • 583
  •   1
Отговори
# 510
Мерси Пепи! Ще проверя... Надявам се да работи в събота.
Мили кой размер трябва? (не видях да пише)

# 511
  • Пловдив
Не пише размер, но като познавам момчето смятам че М ще му е добре. Все пак е вземи с уговорката, ако не стане да се смени за друг номер.

Копирам имейла от Зелениково и тук:

Благодаря Ви, че ми отговаряте веднага, а също и за всичко останало, което правите за децата.

Да, днес постъпи по сметка сумата от 5 хиляди лева за летен отдих, благодарение на която уредихме да заведем всички деца в бунгалата на почивна база в Хисаря. Тя е близо до плажа и е много по-удобна за нас от морето - имаме много малки деца, които не пътуват добре и само ще ги убием с път до морето. Базата е в близост и до центъра и централния парк и децата ще могат да видят интересни неща и да общуват с много други хора.

Още веднъж Ви благодаря най-сърдечно.

Благодарност на хората които осигуриха средствата за това децата да отидат на лагер  bouquet

пп. Децата ще имат нужда от летни аксесоари като шапки, бански, джапанки и др. Предлагам да им вземем и да отидем да ги видим. Какво ще кажете?

# 512
  • пловдив
А кога заминават  newsm78 Нали знаеш че Хисара ми е любимата дистинация  Mr. Green току виж ги наглеждам  Joy

И аз съм за вземането, а относно носенето, ако е през седмицата и през деня и ако има благоразположен към мен шофьор  Blush  мога да се вживея в ролята на навигатор /не че знам пътя  Wink ама умрем да давам ъкъл/

# 513
  • Пловдив
Ани, децата ще заминават на 1-ви юли, но тъй като има вероятност аз да заминавам на 23-ти, ще мога да планувам пътуване до там евентуално за следващата седмица. Ако и на теб ти е удобно, пиши ми и да се разберем Hug

# 514
  • sofia
Девой4ета,багажа е оставен и вероятно скоро ще е при вас Peace
2 коли4ки
сандали .

Сандалите са нови,номера подходящи то4но за 3-7 год. Peace

Миленка,цената им е 2.50.Казвам го заради свидетелствата после.
Коли4ките са от Станислава,която така и не разбрах дали пише тук Embarassed

# 515
  • Пловдив
Девой4ета,багажа е оставен и вероятно скоро ще е при вас Peace
2 коли4ки
сандали .

Сандалите са нови,номера подходящи то4но за 3-7 год. Peace

Миленка,цената им е 2.50.Казвам го заради свидетелствата после.
Коли4ките са от Станислава,която така и не разбрах дали пише тук Embarassed

Количките и сандалките са вече при мен, като се върна от почивката ще ги закарам  Peace

Огромно благодаря на lavender и Станислава   bouquet  bouquet  bouquet

# 516
  • Пловдив
Много се радвам Peace Благодаря lavender HugДоника и за теб  bouquet

# 517
  • пловдив
....
Ето и обещания списък с наличност
  3 бр папки с картинка Winx
14 бр папки с картинка Здрач
  2 бр  федербал
  1 бр комплект линийка,молив,гума
  1 бр несесерче с флумастри
  2 бр комплекти дър.моливчета
  1 бр камионче
  2 бр дърв. моливничета
  1 бр метална кутия за химикали
28 бр пл.ключодържатели
18 бр пл. медалиончета
  2 бр малки пъзели
  1 бр ръкавици
  4 бр карти за игра
  1 бр пастели
  1 бр м. дезодорант
  4 бр тефтерчета
  1 бр рамка за снимка
  2 бр сапуни
.....

добавих
1 бр футболна топка
1 бр малко радио със слушалки
1 бр огледалце с гребен
5 бр плюшени играчки
3 бр паста за зъби
4 бр тоал. вода за момичета
1 бр дезедорант за момиче
4 бр фризби
1 бр шах дървен

Само дето нещо не ми е ясно ще се провежда ли  newsm78 или поради липса на присъстващи ще се отлага.  Във вторник или сряда / в понеделник ще се реши окончателно/ мъжо влиза в болница за операция, правя всякакви възможни врътки да съм на рожденния ден, но ако сме само 1-2 си мисля, че просто е немислимо, та продължавам да очаквам предложения  Thinking

# 518
  • Пловдив
Ани, аз мисля да дойда.Ако ме приюти някой в неговата кола, ще е хубаво! PeaceА и пусни ми, моля те, твоя нов телефон на лични! Simple Smile

# 519
  • Пловдив
Според мен няма за кога да се отлага. И една, две да сме пак ще трябва да направим всичко възможно да осъщесвим рождения ден. Дисководещия вече е ангажиран, децата знаят и ще ни очакват.

# 520
  • пловдив
Отдъхнах си  Peace Вече бях започнала да се притеснявам, че няма да има присъстващи. Страхотно е, че дисководещия вече е осигурен  Hug
Момичета ще правим ли томбола, защото мисля че трябва да се купят още неща. По груби мои сметки има за около 20 деца  newsm78
За почерпката зе взема солети, пуканки, зрънчо и някакви сладки. Ще взема и свещи, но понеже досега не съм взимала, я дайте акъл колко и какви  Praynig :

# 521
  • Пловдив
Ще изчакам до утре и каквото остава да се вземе като почерпка, неща за томболата и т.н. ще отида да взема с пари от касата.
Ако иска някой да дойде с мен, нека ми пише да се уговоpим Hug

# 522
Аз съм на работа до 16.30 и след това веднага ще дойда за рождения ден. Ще се опитам да излезна и по-рано за да помогна при подредбата. Имам и място в колата.

# 523
  • Пловдив
Момичета, на 16-ти от колко е РД-то?

Мили, ако ме вземеш като пътник мога да дойда... стига часът да е така, че мъжа ми да е свободен да гледа дечко.

# 524
Миленка ще ти звънна да ти оставя подаръка. Взех фланелката 1. ( мерси Пепи!).
По-добре ако е днес. Утре не знам изобщо как ще се организирам че много задачи...

Ще взема нещо и за хапване (почерпка).

Hug

Общи условия

Активация на акаунт