Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
А-а-а-а Тонка,тенкю скъпа  smile3525веднага ми върна радостта от живота newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44и мисли свежи в главата ми нахлуха smile3508 newsm08 smile3508 newsm08 smile3508 newsm08

# 181
Уууу Тити взе ми думите изпод клавиатурата,ама аз бях изпаднала в по- голяма крайност, при Кенанките щех да се забия, смЕтай... Joy
Абе забелезАли ли сте колко странен цвят на очите има Ешреф ThinkingСякаш половината око е синьо а другата половина ... не мога да определя цвета Thinking

# 182
  • Plovdiv
Мили Саруханки,  
не съм скрила от вас, че съм почитателка на филма "1001 нощ".
Затова  искам да почерпя / с най-добри намерения / за появата на чакания
 с толкова любов първороден син на семейство Бергюзар и Халит Ергенч!
/ които изиграха перфектно образите на Шехеразада и Онур/
АЛИ Ергенч - роден на 08.02.2010  в 23ч

# 183
Тити  Hug радвам се скъпа че се отказа да ходиш  в друга тема  и Чили  Hug също.Ама недейте така бе момичета и за да не се стресирате още повече ще продължавам да ви пращам снимки но да не се загледате в тях и да забравите че сте на работа Naughty
mar_tomova благодаря за почерпката и честито за бебока на всички Геджеманки   bouquet

# 184
Мили Саруханки,  
не съм скрила от вас, че съм почитателка на филма "1001 нощ".
Затова  искам да почерпя / с най-добри намерения / за появата на чакания
 с толкова любов първороден син на семейство Бергюзар и Халит Ергенч!
/ които изиграха перфектно образите на Шехеразада и Онур/
АЛИ Ергенч - роден на 08.02.2010  в 23ч

Благодаря ти ,мила за почерпката!Да им е жив и здрав сина и нека с още много деца да се похвалят.И аз харесвам "1001нощи "-това е първия филм който ме заплени,а в темата на "Изгубени години"попаднах докато търсех повторение на 5-серия.Тогава налетях на безценните коментари на Зизу,Чили,Радеми,Галя,Бризка ,твоите и на  всички други интелигентни,свежи,задушаващи от смях коментари изпълнени с много чувство на хумор и позитивизъм и ....................останах.Но и вие сте много готини............когато имам време чета темата ви и правите страхотни клипчета.

# 185
Да им е живо и здраво детенцето  bouquet
Ади да си помечтаем.....
Честит първороден син на семейство: Кметицата, Тити, Тонката 1 и Тонката 2, Али, Алекс, Вени, Чили , Бризка, Мамитка, На кметицата щерката и....Сарухан ХюнелОВИ! Joy Joy Joy

# 186
Абе мамо, защо в анкетата няма отговор нищо ?  #Crazy hahaha

# 187
Абе дете, че то ако има някой който би отговорил така, нема работа тука Mr. Green

# 188
Абе дете, че то ако има някой който би отговорил така, нема работа тука Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Аз нищо не мога да направя, тя мама ще го хване от вратата и няма да се доредя не че ми е зор де  hahaha Joy hahaha Joy

# 189
Ади да си помечтаем.....
Честит първороден син на семейство: Кметицата, Тити, Тонката 1 и Тонката 2, Али, Алекс, Вени, Чили , Бризка, Мамитка, На кметицата щерката и....Сарухан ХюнелОВИ! Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 190
Ади да си помечтаем.....
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ама ние сме огромен клан бе  hahaha Joy

# 191
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Аз нищо не мога да направя, тя мама ще го хване от вратата и няма да се доредя не че ми е зор де  hahaha Joy hahaha Joy
Душииии ти само да го видиш Божеството наживо.....че я отвееш маман за норамтив Joy Joy И тогава че настане една патакламаааа....и се явявам ааааз и  докат' се джавкате.....утешавам Сару Joy Joy

# 192
Душииии ти само да го видиш Божеството наживо.....че я отвееш маман за норамтив Joy Joy И тогава че настане една патакламаааа....и се явявам ааааз и  докат' се джавкате.....утешавам Сару Joy Joy
Няма такъв филм да спра мама, ако се яви на вратата ще ни избута целото фемили. Ако ти успееш да се доредиш се възползвай и от мое име  hahaha Joy hahaha Joy

# 193
За вас момичета  Hug

# 194
Чшшшшш...кви са тия стъкмистики бре Чилиии...кво мислите тукя с Тера... hahaha hahaha hahaha
Само глейте ка че ви отвеем и двете за норматив... hahaha hahaha hahaha
Чилиии...само да нема кат у моя сън...двама те държат...ти се дърпаш и крещиш..."Бурак бенииии...Бурак бенииии..." Mr. Green Mr. Green Mr. GreenА оно Божеството на 3м. от тебе и не мое да го стигнеш... Joy Joy Joy
Опсссссссссс...он бил на щерката профила...ГОЛЕМА СЪМ ТОЯГА... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт