Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аман от вас...кво е тва никой не се грижи за село... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 166
Тук съм..
Тамън чета листа със задачите за поддържането на чистотата на село smile3529
Ще тръгна към центъра,че пред кметството е много мръсно  motor
Явно имам доста работа : newsm75 newsm79 pironi clean
След като се справих с всичко, ще се отдам на заслужена почивка. 1countingsheep smile3524 newsm68

# 167
Кво чистене и метене newsm78 newsm78 newsm78ми то ни удави от разтопен сняг и киша,що са хабиш в калта #Crazy #Crazy #Crazy,чекай да се извалят дъждовете дето ни ги обещаха и тогаз хигиенизирай! hahaha hahaha hahaha

# 168
М-д-а-а-а-а-а днес аз ще съм на линия,но сега отивам да рейтингувам за божеството и пак се връщам/както казваше един състудент по време на изпит"Господин професор отивам да повръщам и веднага се връщам"/ hahaha hahaha hahaha hahaha

# 169
Ади да са напънем, че Божеството без малко е 3-ти в светооо bowuu
Кат' не пишете поне гласувайте къзларр Naughty
Титииии ка Фърфи  Hug

# 170
 #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly newsm50 newsm50 newsm50 newsm50 newsm50

# 171
Кво чистене и метене newsm78 newsm78 newsm78ми то ни удави от разтопен сняг и киша,що са хабиш в калта #Crazy #Crazy #Crazy,чекай да се извалят дъждовете дето ни ги обещаха и тогаз хигиенизирай! hahaha hahaha hahaha
АхХАхаха еми за справяне с кишата използвам доста методи  hahaha Joy все пак има и парцал  в цялата работа. А ти вместо да ми се чудиш защо не свършиш някаква работа,че село занамерено  ooooh! hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Шега  Joy hahaha

# 172
 newsm50 newsm50 newsm50

# 173
Здравейте момичета!
Как сте в това студено време?

# 174
Адаш , Hug , бива !
 АМа много студено тукаа  и много за четене има , ужас ! Само нагледвам , гласувам и после пак гласувам .....

# 175
АхХАхаха еми за справяне с кишата използвам доста методи  hahaha Joy все пак има и парцал  в цялата работа. А ти вместо да ми се чудиш защо не свършиш някаква работа,че село занамерено  ooooh! hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Шега  Joy hahaha
И звинавай скъпа Hug Hug Hug рейтингувам за божеството.Върховна цел на прекараните у форума денонощия са-божеството №1 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Ей на взех си забележка и пратих 5 снегорина,БТР и дузина камиони да разриват,свалят шушулки и изчистят до състояние на суха настилка селото! hahaha hahaha hahaha

# 176
Я да видим има ли някой тук или да се настаня аз в тази темичка   hahaha hahaha hahaha

# 177
# 178
Пу-пу-пу!Молим ти се Вени,не ни депресирай smile3511 smile3511 smile3511само кат го видях и .....................изпаднах в потрес с таз усмивка на д-р Лектър newsm48 newsm48 newsm48направо се смразих. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ха се е намъкнал в темата,ха съм се изнесла при Джемилките! hahaha hahaha hahaha hahahaЕ-е-е-е-е-е-е-е ма и аз не си вярвам smile3534 smile3534 smile3534 smile3534...............как ще зарежа вас и божеството и ша са покрия! newsm08 newsm08 newsm08

# 179

Общи условия

Активация на акаунт