Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Альооооо.....пак нема никой....аааааа...че берете ядове... Crossing Arms

# 151
  • Варна
Гюнайдън къзлар Hug
Бризчеее ти си голяма работа Hug
Я кажи из чуЗдите форуми няма ли инфо за Дида и Божествения?!

Хубав ден ви пожелкавам  bouquet

немаааааааа нищо ново нема- пълно информационно затъмнение !!!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 152
Ауу Забелезахте ли Кенанки си спретнали тема Grinning
Браво момичета, да ви е честита, и да имате повече новинки за вашия чиляк от нас Rolling Eyes Hug

# 153
E-х-о-о-о-о моем ли да ви спретнем ранна среща на кафе и ром таз неделя на Св.Валентин у некое топло кафене по ваш избор в центъра на София!Щот мен  пак ша ме опущят за една неделя време! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАко някой има възможност може да пишете на лични.

# 154
Ауу Забелезахте ли Кенанки си спретнали тема Grinning
Браво момичета, да ви е честита, и да имате повече новинки за вашия чиляк от нас Rolling Eyes Hug
Малеййййййййййй....Чили, оно за оня ревливия чиляк новините са ясни....он или рИве или се гърми...но,...може да обогатил репертуара с рипанЙе у Босфора за цвет... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 155
E-х-о-о-о-о моем ли да ви спретнем ранна среща на кафе и ром таз неделя на Св.Валентин у некое топло кафене по ваш избор в центъра на София!Щот мен  пак ша ме опущят за една неделя време! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАко някой има възможност може да пишете на лични.
Първа.... Whistling Whistling Whistling Whistling

# 156
Тенкю,кмете  Hugша са уточним по-късно за часа и мястото!  bouquet  bouquet  bouquet

# 157

# 158
  • Варна

Ама кое е майко мила, че не  моем се  светнем  newsm78 newsm78 newsm78
А по въпроса за темичката-Бурак- ми браво на момичетата. Показахме им, че може и за актьори/актриси да се пише и те последваха примера ни   bouquet

# 159
# 160
Мале Тонкаааа....кви са тез педофилски фотоси...малеееееееее не ти стига големия , почна да дириш и малото... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 161
АААА, не, Зизка, просто ми стана интересно,че повече си прилича на себе си ,отколкото на онези снимки от огледалната тахир ...  hahaha hahaha hahaha

# 162
E-х-о-о-о-о моем ли да ви спретнем ранна среща на кафе и ром таз неделя на Св.Валентин у некое топло кафене по ваш избор в центъра на София!Щот мен  пак ша ме опущят за една неделя време! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАко някой има възможност може да пишете на лични.
Тенкю,кмете  Hugша са уточним по-късно за часа и мястото!  bouquet  bouquet  bouquet
Искам и аз Mr. Green Ако моем да се включим, 'щото отсега немоем да кажем Blush

П.С. ДОбрутро къзлар Hug

# 163
Гюнайдън ЕсмЕрки, Синанки, Кайболанки! Hug Hug Hug
Насалсънъс...???  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии...аре да пиеме кафе ма...стига се кри...скоро сама нема да можеш да се намериш... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 164
Гюнайдън ЕсмЕрки, Синанки, Кайболанки! Hug Hug Hug
Насалсънъс...???  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии...аре да пиеме кафе ма...стига се кри...скоро сама нема да можеш да се намериш... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ади де, кажете кога и къде, че се опитам да финтирам "любимото животно" че нали се води празника на лИбовта Mr. Green
Не се крия ма джанъм, ей на тука съм, ама вие сте толко' активни, че направо брадясах да рефрешвам страниците , белким некой се разише Naughty

Общи условия

Активация на акаунт