Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Бризче, страхотно клипче  newsm51 newsm51 newsm51 Не бях го гледала и ми достави истинско удоволствие. Нямам търпение да започне пак филма. Пак си припомних колко неотразим е Сарухан в ролята на Есмер.

# 136
  • Варна
Сега малко "млади" снимки!

# 137
# 138
Гюнайдън къзлар Hug
Бризчеее ти си голяма работа Hug
Я кажи из чуЗдите форуми няма ли инфо за Дида и Божествения?!

Хубав ден ви пожелкавам  bouquet

# 139
Добро утро и хубав ден!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 11:25 от Venetat

# 140
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тръдъдъдъдъдъмммм...ей ме пак влизам с трясък в целия си блясък... Hug Hug
Дами...как сме днес в този студ и сняг?Някой да е почистил чужда кола в бързината...? Ако е така да си признава бърже. hahaha hahaha hahaha

# 141
Зизка Някой да не е почистил твоята кола, та се чудиш на кого да благодариш?  hahaha hahaha hahaha
Малко слънце в този снежен ден

# 142
Дами...как сме днес в този студ и сняг?Някой да е почистил чужда кола в бързината...? Ако е така да си признава бърже. hahaha hahaha hahaha

За малко Кметице ooooh! Добре че се огледах и я скивах как свети в пряспата, свеки минала с метлата и ме разринала Laughing
Ти как си джанъм, нищо не казваш, къде ската Мурат? Сега у тоа сняг и студ му берем дертовете, след оная длИбока епилация дето му спретна... Thinking Joy Joy

# 143
Бризче, Алинка Praynig и аз да припомня въпроса на Чили за чуЗдите форуми, няма ли някакво ново инфо? newsm78

# 144

За малко Кметице ooooh! Добре че се огледах и я скивах как свети в пряспата, свеки минала с метлата и ме разринала Laughing
Ти как си джанъм, нищо не казваш, къде ската Мурат? Сега у тоа сняг и студ му берем дертовете, след оная длИбока епилация дето му спретна... Thinking Joy Joy
Абе Чилииии...ма кат му береш дертовете...що ме питаш ма джанъм декя съм го скатала...предполага се да е у вас...ама ако пречи вече мое да си ми го върнеш...таман нема кой да чисти дома.Аз съм се отдала всека събота на алкохоликами...и имам нужди...нема кой да се грижи з мене. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 145
.....Аз съм се отдала всека събота на алкохоликами...и имам нужди...нема кой да се грижи з мене. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Въййй, сакън! Преди беше всеки петък сега и съботите ли бре....аааа взимай си Мурат белким влезеш у График, че да не вземеш да опущиш повторенията Joy Joy

# 146
.....Аз съм се отдала всека събота на алкохоликами...и имам нужди...нема кой да се грижи з мене. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Въййй, сакън! Преди беше всеки петък сега и съботите ли бре....аааа взимай си Мурат белким влезеш у График, че да не вземеш да опущиш повторенията Joy Joy
глей са .... Naughty..Сектите на Муун се прехвърлиха вече у събота...та затва така... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 147
....Сектите на Муун се прехвърлиха вече у събота...та затва така... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Малии да не прайш някакво масово напиване по комшийски ма джанъм, там всички по двойки с шешичка в ръка и после масово търкаляне по общите части на кооперацията Joy Joy Joy
Ох че ме умориш... а да те запитам, по едно време се мярна едно девойче "Щерката на кметицата" туй твойто поколение ли беше?! newsm78 Или някой неправомерно  си беше присвоил таз' висока титла?
И ако е така джанъм....да ти е живо и здраво поколението , и все така да те отменя във ваденето на темите от блатото Joy Joy

# 148
....Сектите на Муун се прехвърлиха вече у събота...та затва така... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Малии да не прайш някакво масово напиване по комшийски ма джанъм, там всички по двойки с шешичка в ръка и после масово търкаляне по общите части на кооперацията Joy Joy Joy
Ох че ме умориш... а да те запитам, по едно време се мярна едно девойче "Щерката на кметицата" туй твойто поколение ли беше?! newsm78 Или някой неправомерно  си беше присвоил таз' висока титла?
И ако е така джанъм....да ти е живо и здраво поколението , и все така да те отменя във ваденето на темите от блатото Joy Joy
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
1. Значи сектите не са масови ..а само за предни ора... Mr. Green
2. Търкаляме се ама у личните части а не у общите щот че станеме за смех
3. Щерката е..и сестрата също...така че никой не си е присвоил височаишата титла... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 149
В очакване на повторението на филма

Общи условия

Активация на акаунт