Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Тити, Дидка и да се разбие от гласуване не може го докара до 5ти в света ....

Вани ,на тази снимка втората от вчера къде е покрай тези пеперудки ? Дианка като е набор 83 да не спи още в детска  стая ?  newsm78
Ако е така поне се надявам,че си разказват приказки със Сару нощем и гледат фосфорисциращите звездички по тавана  докато заспят:thinking: Praynig smile3506

# 121
Тони, нямам представа къде е и аз това се чудех. newsm78
Само, че не си ги представям да спят заедно с Дианка, ми нали нямат брак, а като знаем нашия колко е набожен, според мен е изключено. Stop Е, на Дианка може да и се иска, но... newsm44 newsm03

# 122
  • Варна

Здравейте! По едно кафенце от мен!!! И по парченце от снощната торта, че по православния календар днес пък имам имен ден!

Честит имен ден на всички, които носят името на СВ. Фотий!!!

# 123
БРИЗЧЕ,СКЪПА

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 13:20 от aleynam

# 124
Е то религията няма нищо общо със секса,нали беше казал за аблата,че първо са били приятели,после любовници и накрая са се оженили.При Дианка фазата приятелство са я пропуснали.

# 125
Бризче, честит имен ден на теб и на всички, които днес празнуват!

# 126
  • Варна

Програмната схема май била готова-
тъй отчетоха се шефове от "Нова"
И ще пуснат те отново "Кайболана"
да зарадват фенките на Сарухана!!!

На 11-ти в петък почва празника голям
ще се радваме отново на Есмеровия плам.
Пък и темичката може би ще живне
още някой може тук при нас да кривне!

"Изгубени години" на екран се връща
отново радост носи в наш`та  къща!
Празник знам, в Саруханлъ ще има,
че това е новина,
     що чакаме я цяяяяяяяла зима!!!

# 127
Момичета, какво значи, че пак ще пускат сериала? Ще го повтарят или са нови серии?
Иначе, аз вече го изгледах. И бързам да споделя - като цяло мнението ми е положително - интересни интриги, вълнуваща игра на актьорите. Но има нещо недоизпипано откъм фабула. Например - историята с Ася остана много грозно недовършена. Не се разбра какво стана с Ендер. Имаше още, но сега не се сещам.
Най - важното е, че в мое лице Сару си има нова фенка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Бриче, Честит имен ден ,милаааа !  Hug
Освен здраве ти желая, хм, да цениш всичко ,което имаш, за да си щастлива ,когато получаваш още !
  bouquet smile3525 Hug

Верно ли ще ни повтарят филмчетооооооо ?????? Супер .... newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 129
  • Варна
Момичета, какво значи, че пак ще пускат сериала? Ще го повтарят или са нови серии?
Иначе, аз вече го изгледах. И бързам да споделя - като цяло мнението ми е положително - интересни интриги, вълнуваща игра на актьорите. Но има нещо недоизпипано откъм фабула. Например - историята с Ася остана много грозно недовършена. Не се разбра какво стана с Ендер. Имаше още, но сега не се сещам.
Най - важното е, че в мое лице Сару си има нова фенка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошла сред нашите редици!  bouquet
За съжаление няма нови серии, пък и едва ли ще има, пред вид разпадането на звездното семейство. Започва повторението, което чакаме с нетърпение откакто е свършил филма!  Що се отнася до слабостите в сценария - нищихме ги серия по серия, че са безброй. Дано отново го правим този път не с раздразнение и сатира, а с повече смях и закачки.
Иначе се радваме, че Сару има в твое лице още една вярна фенка и се надяваме да се чувстваш удобно в Нашия дом- двете темички, посветени на филма и Сару!
  love001

# 130
# 131
  • Варна

Привет на всички! Слънчев и усмихнат, може би есмерски ден ви пожелавам!!

# 132
сърдечен поздрав в дъждовния ден

# 133
Малко романтика в този мрачен зимен ден

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:20 от Venetat

# 134
  • Варна
И още романтика    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт