Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 289
  • 721
  •   2
Отговори
# 105
Тони, аз пък си запълвам емоционалния дефицит с клипчета   Laughing Laughing Laughing

# 106
# 107
  • Варна

Сарухан и той се развълнува
май разбра, че Бризчето празнува!
Има днес PR-а ден рожден,
Дидка трябва да го пусне в този ден!!!

Да си пийне от винцето,
да замези със месцето,
после да се подслади
и на Бризчето да угоди!!!

# 108
# 109
Бризче, честит рожден ден !
Желаята ти здраве, преди всичко друго , и сбъдване на мечтите ти !

Не съм го отваряла подаръка, но се надявам вътре да се е намърдал наш Сару !

# 110
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бризанооо, честит рожден ден!!!
Да си ми жива и здрава и много щастива...!Айловим тееееее.

# 111
Бризче и тук да ти честитя:

А ето и Сару, за малко го изтърва Дидка и специално за теб колко копчета е разкопчал: ooooh!

# 112
Даааа позакръглило се е божеството

Само да дойде при нас и ще влезе във форма  smile3508 smile3508
Божке-е-е-е #Crazy #Crazy #Crazy,видехте ли на каква софра са го кичнали? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Струпали пред него марули и алабаши и маслини с картофи! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Я да има тоз късмет да стъпи на българска земя,че да види вкуснотии! Hug Hug Hug

# 113
Хм, верно, странна трапеза и какво правят тези марули и албаши съвсем цели по средата на трапезата, то няма как човек да ги вземе и да ги захрупа. #Crazy А този срещу Сару май е Юмит, с него си говори,  а до него има някаква мацка. Ами то при такива трапези как няма да качи, то един хляб му остава само да яде човека. Crazy

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 15:35 от vanny_

# 114
                                  ПОБУТ                                            ПОБУТ
че нема кой.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 115
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хм, верно, странна трапеза и какво правят тези марули и албаши съвсем цели по средата на трапезата, то няма как човек да ги вземе и да ги захрупа. #Crazy А този срещу Сару май е Юмит, с него си говори,  а до него има някаква мацка. Ами то при такива трапези как няма да качи, то един хляб му остава само да яде човека. Crazy
Ваниии...как па го скива Юмит... ooooh!Аз го бех пратила да отвлича Божеството а аз се бех скрила зад алабаша .... Mr. Greenв случай че стане неква издънка. hahaha hahaha hahaha

# 116
И-и-и-и-и-и-и-и верно,Юмит!Но мацката много мършава нищо се не вижда от Сару,значи не е Дианка! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 117
  • Варна

И тук благодаря на всички за пожеланията!!!

# 118
  • Варна

Спокооооо, не яде марули!!!! Я вижте - на скута му е кърпичката, в която Абла- Дианка му е завила квото требе!  Нема се захрачи момчето! Naughty

# 119
Добро утро мили дами!
Желая Ви усмихнат ден!Божеството вече е 6-то-оо-о-о-о-о-о newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Тъй тъй сме се захванали........ #Crazy #Crazy #Crazyдайте да го направим поне трети,а он като разбере на кого дължи славата си.................. smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508Дидка да му мисли #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт