Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 289
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Аха Thinking Абе само на мен ли леееекинко ми докарва на травестит? Thinking
Те там по Азията нищо че се пишат много набожни и т.н. имаше там една Дана Интернешанъл, с 1.2 м крак, дето се оказа че е била Диан ooooh!
Божеството дали е проверило, какво се крие под фустаня Thinking, че..."Да не се ожени за мъжко" Joy Joy

# 91
# 92
# 93
# 94
Аха Thinking Абе само на мен ли леееекинко ми докарва на травестит? Thinking
Те там по Азията нищо че се пишат много набожни и т.н. имаше там една Дана Интернешанъл, с 1.2 м крак, дето се оказа че е била Диан ooooh!
Божеството дали е проверило, какво се крие под фустаня Thinking, че..."Да не се ожени за мъжко" Joy Joy
Ми как няма да изглежда слаба като е нахлузила два-три ластични корсета най-малко и си е глътнала корема за снимката спИцИално! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 95
Ма божеството и то баз бая корем има едва е закопчал горното копче на сакото да го маскира! #Crazy #Crazy #Crazy

# 96
Той точно покарай Дианка се закръгли #2gunfire #2gunfire
Кака Сергин хубаво го беше вталила за Кайболана. Wink
Чили имай милост, ще ме умориш от смях. Hug

# 97
Ма божеството и то баз бая корем има едва е закопчал горното копче на сакото да го маскира! #Crazy #Crazy #Crazy
Титиии  Hug Joy Joy Ма верно си е....особено накрая на Кайбола и гушка беше заформил...  Joy Joy
Обаче черното си е черно бееее, па еле като е на Сару.....бАнбон Crazy
Я има една снимка с Дида с едни белезникави панталони , ма много му личат килцата Thinking Т'ва Дидито, ако си мисли че като го охрани като нагушена патка и нема никой да и го погледне...е в голЕма заблуда Naughty
Vanny Hug  на тебе смЕх, ма ако тигана е с дръжка, и он го разбере у първата брачна нощ ('щот' нали е набожен) че вземе да стане некой сакатлък, на она и ряза ръката....на тааа направо дръжката може да и скъси Shocked Joy Joy

# 98
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Титиии  Hug Joy Joy Ма верно си е....особено накрая на Кайбола и гушка беше заформил...  Joy Joy
Обаче черното си е черно бееее, па еле като е на Сару.....бАнбон Crazy
Я има една снимка с Дида с едни белезникави панталони , ма много му личат килцата Thinking Т'ва Дидито, ако си мисли че като го охрани като нагушена патка и нема никой да и го погледне...е в голЕма заблуда Naughty
Vanny Hug  на тебе смЕх, ма ако тигана е с дръжка, и он го разбере у първата брачна нощ ('щот' нали е набожен) че вземе да стане некой сакатлък, на она и ряза ръката....на тааа направо дръжката може да и скъси Shocked Joy Joy
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...Чилииииииии...липсваше ми...джанъм
Айде прибирай се дома (у темите) да живне малко храма. Hug Hug Hug Hug Hug

# 99
Добре заварила Кметице Hug
Тука съм бе джанъм, ма компа ми е със собствено мнение по повод интернет ОБвързването #Cussing out #Cussing out И само от тръстиката ви наглеждам Mr. Green
Давайте да се събираме у другата тема, че да си обсъждаме Божеството на воля, 'щото тъй че отървем и 2-те теми Thinking
А по въпроса с ролята на Сару у клипа на Дида....ми не е баш тъй ся....той у Кайболаан беше ревнив, ма не я е плющял Езото Thinking Вено, че малко се припокриват ролите, ма у Кайболана беше по "заоблено " всичко Mr. Green

# 100
Даааа позакръглило се е божеството

Само да дойде при нас и ще влезе във форма  smile3508 smile3508

# 101
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
малеййййййййййййй....пак нема никой... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 102
# 103
Вени ,благодаря за хубавите колажи ! Аз лично си имам колекция Есмер –Езо и си я гледам като ми се появи емоционален дефицит !

newsm20 smile3525 newsm20 smile3525

# 104

Общи условия

Активация на акаунт