Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро момичета! Hug
Желая ви прекрасен слънчев ден поне засега при мен такъв се очертава.
За тези които още не са пили кафе моля заповядайте
eovin27 добре дошла при нас Hug и благодаря за "закуската"  bouquet

# 481
Вени след купона за рождения ти ден виж какво става с мишоците алкохолици

# 482
eovin27  newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря ти за хубаво начало на деня! Тези клипчета и на мен са ми едни от любимите. Особено предпоследното съм го гледала сигурно 100 пъти. Не знам дали на живо Сарухан бей е толкова харизматичен и въздействащ, но камерата определено го обича и неговият Есмер е направо неустоим. Завидях й на Йешим  Wink Ето едно поздравче и от мен.

ТонииHug Hug Hug липсваш напоследък. Ааааа кметицата ще пише отцъствия.

А аз се чудя къде ми изчезва кафето напоследък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и трябваше да мина на чай.

# 483
Вени малката беше болна и се надявам кметицата да ми извини отсъствията а за това че си минала на чай лошо няма - аз не пия кафе и го предпочитам него.

# 484
Благодаря за поздравчето, Venetat!Супер е!Кой изпълнява песента,знаеш ли?Добре заварила,toni2!Надявам се с малката вс. да е наред! PraynigМ/у другото мишоците са страхотни!Браво!

# 485
Бях писала,че някъде съм чела,че бил женен от 10 години...Ето къде:
http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php?showtopic=12971
До колко е вярно..наистина не знам newsm78..Посочвам само къде го четох.Но по-интересното на линкчето са снимките.Да им се наслаим  за кой ли път,както и на тези,които слагате тук.За,което HugЕсмер ми допада най-много,но ми харесва и Халит Ергенч,чудесно играе,а какви очи има..малиии! BlushАз обаче предпочитам тъмните като на Есмер. hahahaДемирчо също е чаровник,но го слагам на трето място.Малко нещо като "изневяра"се получи Joy,но няма за какво да си кривя душата. JoyЕ, нали все пак Есмерчо е на първо място и ще ми прости"забежката" hahaha."1001нощ"  и "Годата Аси" са единстените турски сериали,които изгледах до край и с удоволствие,а сега по-същия начин ще си изгледам и "Изгубени години".Харесва ми много!Ама само нещо се питам защо лошият,при това най-голямата гад в сериалчето е"Българинът"?Чудя се,защо ли? newsm78Първият път като чух да се говори за него направо паднах! А най-голямата изненада беше за мен кой всъщност се оказа накрая . #CrazyПропунах доста серии,но края го гледах! Peace

# 486
В момента доста време ще съм си в нас и се радвам, че отново имам шанса да гледам моят Есмер в "Изгубени години" по диема фемили. Това е единственият мъж с когото бих кръшнала, но понеже няма шанс това  да стане, моето мило е спокойно в това отношение.
Много е харизматичен този мъж Hug

# 487
# 488
# 489
Адаш специално за теб Hug

# 490
Благодаря за поздравчето, Venetat!Супер е!Кой изпълнява песента,знаеш ли?Добре заварила,toni2!Надявам се с малката вс. да е наред! PraynigМ/у другото мишоците са страхотни!Браво!

eovin27 не знам кой изпълнява песента, но и на мен много ми харесва. Тук има още едно клипче, което много харесвам, макар че е тъжно. Но и страдащият Есмер е толкова изкусителен. Ще ти се да го гушнеш и утешиш А това клипче преди време го беше пуснала Бризчето, за което безкрайно й благодаря   bouquet  bouquet Разкошно е.
А за г-н Сарухан единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно. Разведе се на 25.01.2010. В съобщението за развода пеши, че със Сергин са били женени от 6 години. Може пък преди това да са живели заедно 4 години  newsm78 newsm78 newsm78, кой знае. Как и защо се е стигнало до тази раздяла, можем само да гадаем. Кой на кого е изневерил, кой кого е ревнувал, май така и не стана съвсем ясно. На мен лично ми стана криво като прочетох, че бракът им се е разпаднал.

# 491
Клипчето е супер и съм съгласна с теб на100% за Есмерчо! Hug Heart EyesИ браво на Бризчето и от мен!  bouquet HugА ето още нещо от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=81oaCmJVIlM
http://www.youtube.com/watch?v=hdXUmPpNMl0&feature=related
Второто е с любимата ми песен от сериалчето! Heart EyesОт вчера колко мн. пъти я слушах до сега! JoyЖалко,че грам не разбирам турски! Rolling EyesМного ми е интересно за какво се пее в нея newsm78

# 492
eovin27 добре дошла и от мен

това тук са клипчета с превод на песента, която харесваш
http://vbox7.com/play:4e648b00
http://vbox7.com/play:b3e59961

# 493
aleksto,благодаря ти много за клипчетата с превода на песента!  bouquetОбичкам си я тая песен! Heart Eyes На първото видях снимка на Езел с черана коса!Ай! #CrazyТака е съвсем различна!  ooooh!А на второто иммаше една руса жена с Есмерчо.Това е жена му.На линка,който ви бях дала по-горе имаше  снимка и пишеше:"жена му",а иначе ме изкефи снимката,на която той е превързан и бяга,а зад гърба му избухва нещо,целият фон е в пламъци.Много ефектна снимка! Wink Страхотен уикенд ви пожелавам!До Понеделник!

# 494

ОУуУУу забележете вижда се малко гола ръка  Shocked Shocked  Joy hahaha Joy
Вении, Чилиии, Тити, Галкеее, Алинкеее, Бризкеее, Мамооо... Вижтееееее  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт