Благодаря ти за хубаво начало на деня! Тези клипчета и на мен са ми едни от любимите. Особено предпоследното съм го гледала сигурно 100 пъти. Не знам дали на живо Сарухан бей е толкова харизматичен и въздействащ, но камерата определено го обича и неговият Есмер е направо неустоим. Завидях й на Йешим
Ето едно поздравче и от мен.
липсваш напоследък. Ааааа кметицата ще пише отцъствия.
и трябваше да мина на чай.
..Посочвам само къде го четох.Но по-интересното на линкчето са снимките.Да им се наслаим за кой ли път,както и на тези,които слагате тук.За,което
Есмер ми допада най-много,но ми харесва и Халит Ергенч,чудесно играе,а какви очи има..малиии!
Аз обаче предпочитам тъмните като на Есмер.
Демирчо също е чаровник,но го слагам на трето място.Малко нещо като "изневяра"се получи
,но няма за какво да си кривя душата.
Е, нали все пак Есмерчо е на първо място и ще ми прости"забежката"
."1001нощ" и "Годата Аси" са единстените турски сериали,които изгледах до край и с удоволствие,а сега по-същия начин ще си изгледам и "Изгубени години".Харесва ми много!Ама само нещо се питам защо лошият,при това най-голямата гад в сериалчето е"Българинът"?Чудя се,защо ли?
Първият път като чух да се говори за него направо паднах! А най-голямата изненада беше за мен кой всъщност се оказа накрая .
Пропунах доста серии,но края го гледах!
М/у другото мишоците са страхотни!Браво!
Разкошно е.
, кой знае. Как и защо се е стигнало до тази раздяла, можем само да гадаем. Кой на кого е изневерил, кой кого е ревнувал, май така и не стана съвсем ясно. На мен лично ми стана криво като прочетох, че бракът им се е разпаднал.
И браво на Бризчето и от мен!
А ето още нещо от мен:
От вчера колко мн. пъти я слушах до сега!
Жалко,че грам не разбирам турски!
Обичкам си я тая песен!
На първото видях снимка на Езел с черана коса!Ай!
Така е съвсем различна!
А на второто иммаше една руса жена с Есмерчо.Това е жена му.На линка,който ви бях дала по-горе имаше снимка и пишеше:"жена му",а иначе ме изкефи снимката,на която той е превързан и бяга,а зад гърба му избухва нещо,целият фон е в пламъци.Много ефектна снимка!
Страхотен уикенд ви пожелавам!До Понеделник! Препоръчани теми