Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде да извадим темата от блатото.... #Cussing out
Населението нема ли да се погрижи за село бре? Crossing Arms
Един  ден кмета го нема и глей кво стана....аааааа... #Cussing out

# 466
Здравейте! Stop PeaceИ аз също харесвам сериалчето.И най-вече Есмер,разбира се.Той е точно от типа мъже,които харесвам-високи,широкоплещи(иде ти да се да се гушнеш в него),тъмнокоси и тъмнооки.Ох,изчервих се! EmbarassedТой е точно това лекарсктво,което ми предписа докторът!Шегувам се! Party JoyПреди не можех да гледам редовно сериалчето,но сега ще си наваксам.Много ми харесва(освен Есмер) и музиката от сериала,но не успях да си го сваля от линка,който сте дали ooooh!и съм мн. тъжна...Може ли малко помощ,моля! Praynig
Здравей,мила! Hug Hug Hug
Малко късно се включвам ,но по-добре късно....................отколкото хич,защото тук се вихри страхотен купон!  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
Добро утро и хубав ден!

И малко от мокрия Кръстоносец

Ех,Вени! Hug Hug Hug
След този пост просто ще зацикля и ще си остана да си го гледам и чета денонощно!  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
  • Варна
И "сух" го харесвам аааааз!!!

Ето ви един ядосан  ЧАРОВНИК

# 469
Имам въпросче малко извън темата:Дамите от Пловдив дали не се канят да пият кафе в неделя по някое време?Три дни съм в града под тепетата и с удоволствие бих обсъждала филма с тяхната фен група! Hug Hug/и не само/.Е  и в събота става ! bowuu bowuu bowuu

# 470
  • Варна
Кметеееееее, зная, че го обожаваш мокър! Това е специално за теб!!!!

# 471
аааа и усмихнат е хубав  Hug Hug

# 472
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кметеееееее, зная, че го обожаваш мокър! Това е специално за теб!!!!

Брииииз мерси милоооо...айловим тееееееееее!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 473
Абе филмът още не почнал и десет минути реклама аааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 474
Голяма гад е Ендер. Ама и родителите на Айлийн как пък не проявиха никакво разбиране към детето си. Живеят в една къща, а изобщо не искат да видят, че дъщеря им е нещастна, самотна и объркана в този брак.

# 475
  • Варна
Голяма гад е Ендер. Ама и родителите на Айлийн как пък не проявиха никакво разбиране към детето си. Живеят в една къща, а изобщо не искат да видят, че дъщеря им е нещастна, самотна и объркана в този брак.

И Али е отвратитеееееееелен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 476

И Али е отвратитеееееееелен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Даааа, но затова пък Есмер е неотразим  Wink Wink Wink

# 477
И мокър и сух,и ядосан и усмихнат Есмер си е велик.
Ендер не ща да го коментирам-няма такава гад.А полицай Али чак ми е смешен като вземе да се прави на лош.
Лека нощ и приятни сънища.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 00:17 от вили-72

# 478
Бризче, я дай някое стихче за серията.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт