Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Снежинке,Мокрият Есмер е Много готин,добре че не е до мен.Иначе щях да му налетя като муха на мед или нещо друго....!
 -

# 451
И на мен ми се струва, че много бързо свършват сериите. Докато почне и края дошъл.  Sad Sad Мокрият Есмер е просто класическа фантазия  Heart Eyes Heart Eyes. Бризче, кажи какво резнаха и къде да го гледаме  Praynig Praynig

# 452
Лека нощ и да сънувате мокрия Есмер smile3524 Sleeping newsm46

# 453
Снежинке,Мокрият Есмер е Много готин,добре че не е до мен.Иначе щях да му налетя като муха на мед или нещо друго....!
 -

Въпрос на вкус.

# 454
Здравейте! Stop PeaceИ аз също харесвам сериалчето.И най-вече Есмер,разбира се.Той е точно от типа мъже,които харесвам-високи,широкоплещи(иде ти да се да се гушнеш в него),тъмнокоси и тъмнооки.Ох,изчервих се! EmbarassedТой е точно това лекарсктво,което ми предписа докторът!Шегувам се! Party JoyПреди не можех да гледам редовно сериалчето,но сега ще си наваксам.Много ми харесва(освен Есмер) и музиката от сериала,но не успях да си го сваля от линка,който сте дали ooooh!и съм мн. тъжна...Може ли малко помощ,моля! Praynig

# 455
  • Варна

Добро ви утро, саруханки!
Бъдете здрави, кайболанки!
Желая ви прекрасен ден,
не гледайте, че е студен!
Щастливи сме че филмчето върви
и Кръстоносецът пред нас стои!

Но не забравяйте, през час и в тази зона
да подкрепите нежната ни VIP-персона!
Направете тукасъс мишлето -щрак
и гласувайте за него пак!

# 456
Добро утро и хубав ден!

И малко от мокрия Кръстоносец

# 457
  • Варна
Здравейте! Stop PeaceИ аз също харесвам сериалчето.И най-вече Есмер,разбира се.Той е точно от типа мъже,които харесвам-високи,широкоплещи(иде ти да се да се гушнеш в него),тъмнокоси и тъмнооки.Ох,изчервих се! EmbarassedТой е точно това лекарсктво,което ми предписа докторът!Шегувам се! Party JoyПреди не можех да гледам редовно сериалчето,но сега ще си наваксам.Много ми харесва(освен Есмер) и музиката от сериала,но не успях да си го сваля от линка,който сте дали ooooh!и съм мн. тъжна...Може ли малко помощ,моля! Praynig
  bouquet  Здравей! добре дошла сред нас! Не зная кой линк си пробвала, вероятно този, който аз съм предложила в другата тема! Постарах се да го проверя- при мен проработи! Но за всеки случай тук ще ти дам отново линкчето. Пробвай пак и ако не стане пиши - ще ти намеря друг.  Hug Нали всеки трябва да се чувства добре сред нас- не се притеснявай да пишеш  Peace Ето и линка:  
  http://www.mp3raid.com/music/bolahenk.html       bouquet

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:57 от morski_briz

# 458
  • Варна
БОЖЕСТВЕН

ПРЕКРАСЕН

ЯДОСАН

И МНООООООГО  МОКЪР

КРЪСТОНОСЕЦ!!!!

# 459
Благодаря за милото посрещане! Hug  bouquetУспях да си сваля песничките и сега им се кефя!Благодаря ти още веднъж най-сърдечно за проявеното внимание към мен,morski_briz!  bouquet

# 460
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Tръдъдъдъдъдъдъммм....ето влизам с трясък в целия си блясък... bowuu
Благодаря за аплодисментите немаше нужда...и за Ви обичам.... Hug Hug Hug

Бризкеееееееее...гледам пуснала си мокрия Есмерсито...ммммммммм Blush Heart Eyes
абе нема кво да говориме ...класика в жанра. Party Party Party

Байдауей....Добре дошла на EOVIN27... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 461
Добре заварила ,kmetka_zizetka! HugБлагодаря ти за страхотното сайтче,morski _briz!  bouquetТам открих и др. готини песнички.Голямо БЛАГОДАРСКО!А що се отнася до Есмер т.е до снимките му по-горе....Лелееее направоще получа сърцетруп #Crazy JoyАма не е честно как може да е толкова сладък!Знам,че е женен,ама все пак...Това е добронамерен коменатр... hahaha JoyПросто му се възхищавам малко повече отколкото трябва май?!

# 462
Добре дошла EOVIN27 Hug, но не скъпа не е женен, наскоро се разведе с кака Сергин...

# 463
eovin27 Добре дошла!
Колкото до Есмер май всички му се възхищаваме малко повече, отколкото трябва  hahaha hahaha hahaha

# 464
Здравейте и на вас Venetat и vanny_! Hug HugМного сте гостоприемни тук и това мн. ме трогва! Heart EyesАй!Имаме новина(поне за мен)- Есмерчо е разведен!Не знаех! PartyЖалко! Някъде бях чела,че е женен от 10 години...Не знам колко е вярно. newsm78Но аз мн. му се възхищавах за това.Сега разбирам смисъла на анкетата! hahahaАз се канех да гласувам,че ще го поканя само на чай,нали е женен. hahahaАма сега..Все още се чудя какво да избера от др. възможности,но няма и да гълтам ключа,нито пък да не си мия ръцете...Ох,не знам!Вие сте толкова мили,че и аз искам да направя нещо добро и защо да не си го поделим hahahaДобре,че Есмерчо не разбира български,че ако може да ми прочете"творенията"...сигурно ще умре от смях! Joy

Общи условия

Активация на акаунт