И аз също харесвам сериалчето.И най-вече Есмер,разбира се.Той е точно от типа мъже,които харесвам-високи,широкоплещи(иде ти да се да се гушнеш в него),тъмнокоси и тъмнооки.Ох,изчервих се!
Преди не можех да гледам редовно сериалчето,но сега ще си наваксам.Много ми харесва(освен Есмер) и музиката от сериала,но не успях да си го сваля от линка,който сте дали
и съм мн. тъжна...Може ли малко помощ,моля!
И аз също харесвам сериалчето.И най-вече Есмер,разбира се.Той е точно от типа мъже,които харесвам-високи,широкоплещи(иде ти да се да се гушнеш в него),тъмнокоси и тъмнооки.Ох,изчервих се!
Преди не можех да гледам редовно сериалчето,но сега ще си наваксам.Много ми харесва(освен Есмер) и музиката от сериала,но не успях да си го сваля от линка,който сте дали
и съм мн. тъжна...Може ли малко помощ,моля! 
Здравей! добре дошла сред нас! Не зная кой линк си пробвала, вероятно този, който аз съм предложила в другата тема! Постарах се да го проверя- при мен проработи! Но за всеки случай тук ще ти дам отново линкчето. Пробвай пак и ако не стане пиши - ще ти намеря друг.
Нали всеки трябва да се чувства добре сред нас- не се притеснявай да пишеш
Ето и линка:
Благодаря ти за страхотното сайтче,morski _briz!
Там открих и др. готини песнички.Голямо БЛАГОДАРСКО!А що се отнася до Есмер т.е до снимките му по-горе....Лелееее направоще получа сърцетруп
Ама не е честно как може да е толкова сладък!Знам,че е женен,ама все пак...Това е добронамерен коменатр...
Просто му се възхищавам малко повече отколкото трябва май?!
Много сте гостоприемни тук и това мн. ме трогва!
Ай!Имаме новина(поне за мен)- Есмерчо е разведен!Не знаех!
Жалко! Някъде бях чела,че е женен от 10 години...Не знам колко е вярно.
Но аз мн. му се възхищавах за това.Сега разбирам смисъла на анкетата!
Аз се канех да гласувам,че ще го поканя само на чай,нали е женен.
Ама сега..Все още се чудя какво да избера от др. възможности,но няма и да гълтам ключа,нито пък да не си мия ръцете...Ох,не знам!Вие сте толкова мили,че и аз искам да направя нещо добро и защо да не си го поделим
Добре,че Есмерчо не разбира български,че ако може да ми прочете"творенията"...сигурно ще умре от смях!
Препоръчани теми