Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Бризче, благодаря  Hug

Няма ли да се появите  Thinking и филмчето наближава, а още няма никой  newsm78

# 511
Оф, как може умна, интелигентна и образована жена като Айлийн да търпи това нищожество Ендер, заради някакво предрасъдъци. Всъщност мога да си го обясня донякъде, но ме е яд като гледам как я тормози  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 512
Вчера и днес разбрах 2: 1)кога Али е спасил Есмер; 2) Назлъ отказва брак на Али;

# 513
  • Варна
E милиони пъти да го гледам пак не мога да хвана newsm78 newsm78 newsm78- що се появи Есмер на сватбата на Алито????

# 514
И аз това се питам! newsm78

# 515
И аз много се чудя защо му трабваше да ходи  newsm78 newsm78 newsm78 И не намирам никакво логично обяснение.

# 516
Кой знае Аблата за какво си е мислела.Пък ние ще има да се чудим.
Ама само на мен ли ми се струва че сериите са кратки?

# 517
  • Варна
От тук нататък почва да я трещи тока Аблата и ние почваме да се чудим кво е мислела и как се връзва със замисъла на филма! #Crazy #Crazy #Crazy

# 518
Не само на теб Вили. Като даваха Мелодията имах чувството, че продължава часове, а този филм докато почне и вече е свършил  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 519
Сериите не са изрязани.

# 520
E милиони пъти да го гледам пак не мога да хвана newsm78 newsm78 newsm78- що се появи Есмер на сватбата на Алито????
Бризче не си само ти и аз за същото си напрягам мозъка но отговор не намирам.
Между другото надувайте поясите да не прелее Босфора че Алито започна да реве и може да стане страшно smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
да не вземе да се удави някой я.

# 521
Да беше я треснал тока както трябва и да ни беше отпуснала нещо по така че да оплакнем окото,ама къде ти.
Вени ама то много реклами много нещо бе ooooh!

# 522
Аз мисля, че случайно попадна на сватбата, нали следи Айлин.

А, Тони, какви пояси аз вече надух лодка. Ми то ако трябва два месеца да плуваме с пояси, ще жабунясаме  hahaha  hahaha

# 523
Той за това Алито започва да пие по-нататък,обезводнил се е от много рев.

# 524
Много ми се струват кратки сериите на мен,защото очаквам да видя моментите със серии напред .....
Аз сега пък си изясних Али кога открадна толкова пари и за какво .... На края този момент ми се губеше и ми се стори доста нагласен,зада се оттървем от Али, но сега има логика ....

Общи условия

Активация на акаунт