Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Той за това Алито започва да пие по-нататък,обезводнил се е от много рев.
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 526
# 527
С нетърпение чакам сериите след сватбата с Бахар.... там вече той си изяснява някой неща за чуствата си Two Hearts Two Hearts txtloves .... много ми харесват .... newsm76

# 528
А г-жа директорката как от един поглед позна Есмер, а тримата приятели така и не можаха да разберат кой кой е.

# 529
Много ми се струват кратки сериите на мен,защото очаквам да видя моментите със серии напред .....
Аз сега пък си изясних Али кога открадна толкова пари и за какво .... На края този момент ми се губеше и ми се стори доста нагласен,зада се оттървем от Али, но сега има логика ....

Това беше второто, което разбрах днес.

# 530
А г-жа директорката как от един поглед позна Есмер, а тримата приятели така и не можаха да разберат кой кой е.
Поредната недомислица на сценаристката. А може би, тя е имала свое разузнаване? Joy hahaha Joy

# 531

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 00:27 от toni 2

# 532

Това и на мен ми е малко чудно.... Оставям настрана езел ,защото се предполага ,че тя е била едни 6-7 години по малка от двамата герои... Но Есмер и Али поне помежду си как не се познаха  newsm78
А иначе не знам аз ли бъркам ,или май в сериала Али пръв припознава чертите на Езел в Айлин  newsm78

# 533

Не е честноооо ..... Той на снимки по- гол,отколкото в кадър .... Из вече оспорвам приказката : КАквото седяло, това излязло.....

Тя кака го облича, обува и закопчава преди любовна сцена , а през деня може да си обикаля разкопчан и по долно бельо(дънки) измежду хората  newsm45 tantrum Rage smile3514

# 534
Тони а тука все едно е наказан- не си е научил урока и чете hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 00:27 от toni 2

# 535
Как няма да стои наказан,кой знае Аблата какъв генерал е била.
Никакво мърдане докато не си научи урока.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 00:23 от вили-72

# 536
Вили само като и видиш стойката и ти става ясна картината.

# 537
  • Варна
Тонииииииииииииииии, намали снимките, душко, много са хубави ще ни ги отреже татито, ако ги види!!!!

# 538
  • Варна
Как няма да стои наказан,кой знае Аблата какъв генерал е била.
Никакво мърдане докато не си научи урока.
Тц, не съм съгласна! Naughty Я го вижте как спокойно се е разположил, а тя пак е опната като струна от напрежение. Така беше и у тях. Той се смее- спокоен, в настроение, а тя  опната в напрежение както се смее да не вземе да се сопне за нещо!

# 539
Значи съм се пообъркала.Малее ама и нейната не е била лесна.

Общи условия

Активация на акаунт