Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 289
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Засега съм на две кайвенца, ама като го завърнем у браздата/Chilli Hug) ще ми трябват доста повечко... smile3508

# 76
Още един от хубавите моменти във филма

# 77
Вени, това даже беше моментът, който най-силно ме развълнува... Heart Eyes

# 78
  • София
хопа и азе тука Hug
дяцата болни та съм си у дома и сядам да ви нагледам bowuu bowuu
казвайте бързо сега коя докопа свободния Сару Wink Wink
гледам нещо Дианка нищите, да не отвеяхте Врабка бе, или Зизка я схруска на закуска hahaha hahaha
бързо ме светвайте че изпущих материяла, обещавам да се поправя, наваксам сиреч Joy Joy

# 79
Вани и за мен това беше един от най-вълнуващите моменти. Точно заради трогателните сцени на приятелство и любов съм готова да простя на аблата финалните глупости.

# 80
Гале, ами и ние не знаем кво стана с Врабка, може и Зизка да я е схрускала... Joy
Във всеки случай всички сме доволни, че поне не е с нея. Peace Ама с Дидка пък нашта кметка бая ще се озори... Joy

# 81
  • София
Вани, ми то Дидка и Аблата един дол дренки, Зизка си има тренинг, ше я отсвири като куцо пиле домат Joy Joy Joy Joy

# 82
  • Варна
Добро утро! Усмихнат ден за всички кайболанки и есмеритки!!!  food010

# 83
Здравейте момичета!
Успешен ден ви желая.
Галке бързо оздравяване на малкия а аз продължавам с четенето че сървъра на форума беше неоткриваем и сега трябва да наваксвам  Joy Joy Joy

# 84
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдън Кайболан Ханъми... Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден , пълен с полужителни емоций...  bouquet  bouquet  bouquet

Да се надяваме че накрая ще се съберем в темите за да си лафиме за Божеството и да се грижиме за неговия храм, като истински жрици. Joy Mr. Green

# 85
Аз снощи да ви кажа гледах около 100 пъти сцената в кенефа....и продължавам да твърдя че тая дето се дърпа е Йешимката ooooh!
Луда жена.... он и налита тя забила главата в краката си и той и цАлува носа пфууу....
А дали ще има кенефни сцени в новия сериал на Дидито и Божеството, да направим сверка Thinking

Галкеее Hug Къзлар, тя врабка е бита карта, а и е наполовината на Дидето Joy Сигурно в момента развежда някой друг Joy
И да се оправяте бързо ей...и ние сме болни, ма имаме баба да е жива и здрава, та аз си носим сополите у офиса, щото за мен баба не се предвиждала Tired

# 86
Дааам, Чили и аз мисля, че Йешимката се дърпаше. Колко пъти той я целува, пък нейните устни стиснати. Направо да и се чуди човек. Но иначе пък добре го играеше влюбена.
Хайде малко романтика.

# 87
Аз снощи да ви кажа гледах около 100 пъти сцената в кенефа....и продължавам да твърдя че тая дето се дърпа е Йешимката ooooh!
Луда жена.... он и налита тя забила главата в краката си и той и цАлува носа пфууу....
А дали ще има кенефни сцени в новия сериал на Дидито и Божеството, да направим сверка Thinking

Галкеее Hug Къзлар, тя врабка е бита карта, а и е наполовината на Дидето Joy Сигурно в момента развежда някой друг Joy
И да се оправяте бързо ей...и ние сме болни, ма имаме баба да е жива и здрава, та аз си носим сополите у офиса, щото за мен баба не се предвиждала Tired

Чили, не че ще ти кажа нещо изненадващо,ама мисля , че си мн наблюдателна .....и следователно си права...
 Ето как играят ЙЕшим и Сару за пореден път заедно в един филм...  Thinking Няма ли връзка ?
Тя Йешим изобщо не му е в категорията "желани" като гледам нито може да го носи на конче на врата си, нито може една хубава канадска борба да спретне , а пък ако ги нападне див бизон случаййно - ми то Йешимката няма шанс ( виж новата изгора вече тука няма грашка) !

Може кака за това да я взима ,защото знае ,че няма задекрани ласки (то и предекранни няма ) , няма есемеси....
 Няма после отрочетата  на Йешим и мъж и дето  удивително да приличат на Сару ....  newsm78

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 14:41 от единичката

# 88
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 89
много е слаба тук Thinking

Общи условия

Активация на акаунт