Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
оооооооохххх,пак  и отново съм такапри вида на Есмерчо
няма оздравяване от мойта болест

# 226
  • София
Али, то на всички ни е болест май, щом го гледаме за Н-ти път hahaha hahaha
леле какво е стройно гадже в първите серии, а Blush Blush Heart Eyes

# 227
  • Варна

НЕВЕРОЯТЕН И ПРЕКРАСЕН

love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves  love001  love001  love001  love001

# 228

НЕВЕРОЯТЕН И ПРЕКРАСЕН

love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves  love001  love001  love001  love001
Направо БОЖЕСТВЕН  newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03
В страхтна форма е тук в началото.

# 229
Голяма нахалница е тази Бахар  #2gunfire #2gunfire

# 230
  • Варна
 Party Party Party Party Party Party Ама наистина сме болни! Как може толкова пъти да го гледам и да се вълнувам сякаш го виждам за пръв път- и ревах в началото и зъби стисках, да не го убият при акцията! Божеееееееееееее, няма лек за тая болест!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 231
Party Party Party Party Party Party Ама наистина сме болни! Как може толкова пъти да го гледам и да се вълнувам сякаш го виждам за пръв път- и ревах в началото и зъби стисках, да не го убият при акцията! Божеееееееееееее, няма лек за тая болест!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Поне не си сама  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 Само на мен ли ми се стори, че имаше много реклами и серията свърши твърде бързо. Изобщо не ми стигна.  smile3532 smile3532

# 232
  • Варна
Вени, не само на теб ти се е сторило така- ами аз "благослових" всичките реклами барабар с майките на създателите им, а като свърши серията ходих да огледам и сверя всички часовници щото реших че стенния е избързал нещо  newsm78 newsm78 newsm78 Естествено оказа се че показват едно и също пък на мен ми се стори че е минал само миг от началото до края на серията  Thinking Thinking Thinking

# 233
ей,Есмерки Hugмай живнахме още от първата серия.Вълненията ни започнаха newsm51

# 234
  • Варна
Вилиииииииииии, Виленце, слез от балконя, че се простудиш!! Ела кажи нещо хубавко за Божеството!!!!  bouquet

# 235
  • Варна
ей,Есмерки Hugмай живнахме още от първата серия.Вълненията ни започнаха newsm51

Ох, Алинка, ама как да не живнем бе джанъм, ами от колко време го чакаме нашия убавец да си го гледкаме на екрана.  Party Party Party Че и "Началото" спряха, поне с него се позалъгвахме, ама сега вече е супееееер    Hug Hug Hug

# 236
Божеството ме извади от депресията в която бях от два месеца.Много ми липсвахте всичкииии.
Обичам вииииии Hug
Като че ли гледам Есмер за първи път и се влюбвам още повече.

# 237
  • Варна
Божеството ме извади от депресията в която бях от два месеца.Много ми липсвахте всичкииии.
Обичам вииииии Hug
Като че ли гледам Есмер за първи път и се влюбвам още повече.

АААААААА каква депресия, слънце, това пък защо???? #Crazy #Crazy ми ако си била без нет, телефонче нямаш ли, звънкаш и че те измъкнем от секакви депресии  Naughty Naughty Naughty Naughty У наше село Саруханлъ нали знаеш кой е докторОт- Есмер, па он не оставя пациентите си да боледуват от нищо друго само от ЕСМЕРОПАТИЯ   Hug Hug Hug Hug

# 238
толкова се развълнувах в момента,когато отвеждаха малката Езел от дома smile3518
как плачеше милото в колата smile3518
ами малкият Есмер,още като дете проявява своя силен характер Peaceда моли директорката,да не пуска неговата Езел.Видяхме онзи поглед ,който говори толкова много,когато я заплаши,че ще стане по-лош Sneaky
Бризано Hug Hug
Вили  Hug Hug
Вени  Hug Hug

# 239
Вече съм по-добре.Четях ви през цялото време но не пишех/сякаш бях попаднала в черна дупка/
Много се радвам че повтарят любимия филм.Дори и мъжо се радва че го повтарят защото и аз живнах.

Общи условия

Активация на акаунт