Една жена на 40-вход свободен..

• 25 343
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • да има едно лесно - на мотора
Бижу , и ние чакаме ( за телефона де ) . Не смеех сутринта да те питам . Ама ти ще си кажеш  Peace
Bobi4o , де го туй слънце при нас  newsm78 Или Варна е голяма  Mr. Green
Лъчиста , не така , не така  Naughty - някои пием чай .
Клер , и моят мъж е Телец , но не ме измества в кухнята , а е дегустатор и как ахка и хвали всяко ядене  Laughing Аз се разтоварвам като готвя и както имам един такъв в къщи , удоволствието е взаимно

# 481
Давам, раче, колкото искате - всичкото давам!

Аз съм в южна Франция, и тук "зимата" е студена (тази зима цели 2 пъти валя сняг...), не са имали от десетилетия французите толкова тежък сезон. Тук, на юг, към 10-15 февруари денем се храниш навън, да...ама не таз година. И са намръщени. Иначе северна и планинска Франция е ужас, затворени летища, училища (то ваканции добре че започнаха), пътища. Снощи в Бордо страшна буря...На мен в градината едната палма замина, дано оцелеят другите, засипани са около корените да се топлят, но таз не оцеля. Маслинките са ок за сега, но ме е страх за боровете, все по-страшни ветрове (тук уж нормално, ама прекалява вече вятърко) и са зад къщата...ослушвам се като лалугер последните нощи, да не се стовари някой отгоре ни, че е страшно това!!!

На всички ви пращам слънце! smile3525

# 482
Такаааааа, да видим дали ще си намеря астрален близнак сред толкова много сродни души - 15-ти юли съм аз.
Намери си...в лицето на моя съпруг.  LaughingИ той е роден на 15 юли.Аз като една типична Дева си допадаме отлично.
Момичетата ми са овни. Живеят в хаос и безпорядък, а пък аз обичам реда.До преди време не можехме да се разберем, но вече им свикнах. В стаите им почти не влизам, защото се дразня на "реда", който поддържат.  Whistling

Маргало, никога не съм била 40 и няколко кг, може би в ранна детска възраст само, но с моя ръст по-скоро бих изглеждала кльощава и болнава.
Висока съм 178 см и в момента съм 68 кг. Ще се чувствам  по-добре, ако махна 5 кг, но това ще стане пролетта, че сега съм малко в застой.
Между другото с теб се засичаме в Третокласната тема и оттам знам че имаш момче в трети клас.

Анн@, а теб съм засичала някъде по темите да споделяш, че това си ти на аватара.
От кога ти е тази снимка?

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 11:05 от Фран Джонсън

# 483
 Praynig С теб съм! То по- страшното поне за мен /процедурите са ми ..брр / е минало
Ама като инспектор си, вярно всичко четеш и помниш.
Да така е , но е от русия и по- младия ми период - преди около 5 години.
Продължавам  Praynig
Хубав ден , аз ще се изнасям , че ме ядосаха в една тема в клюто.

# 484
  • София по рождение
Фран Джонсън,
дано всичко да е наред!

Сподели къде ходиш на гинеколог ако не е тайна.

# 485
  • Варна
Ле-ле, Анооо, каква си симпатяга! Честно! Мислих, че си си подбрала снимката, за да ти подхожда на темперамента, а ти си си била ти!
Подробности за руския период, моля! Че нищо руско, не ми е чуждо, да перефразирам мислител ли, съфорумка ли.

Веднага да кажа, че стискам палци и пожелавам най-добри резултати на Фран и Боби40! С вас сме, момичета!
Бижу, и с теб!

Не съм мислила какво ще сготвя на 14-ти, но брат ми донесе 5 литра мелнишко вино, от тамошна изба, та  ... Whistling
Да отчета и нашите зодии: аз - везна, мъж - везна, дете1 - теле, дете2 - рак. Мъка!

# 486
Да напиша и аз зодиите,аз рак,мъжът ми близнаци,големият ми син дева,малкият лъв.

# 487
Фран Джонсън ,    Hug !  Дано всичко е О.К. !

А Бижу каза ли какво е станало?Аз май нещо съм пропуснала...

Не съм мислила какво ще сготвя на 14-ти, но брат ми донесе 5 литра мелнишко вино, от тамошна изба, та  ... Whistling
Да отчета и нашите зодии: аз - везна, мъж - везна, дете1 - теле, дете2 - рак. Мъка!
А питаш ли ме мене...Аз-Везни,мъжа-Овен    Mr. Green  ,  големия  -Телец ,малкия -Стрелец!
С двама рогати и един стрелящ нон-стоп....акъла ми се взе!    Twisted Evil

Аз отивам да мъча две торти...  

# 488
  • Варна
Права си, Краси, по-зле при вас - аз поне имам подръжка, двамата с любимата ми везна само се дивим на дивотиите на рогатото и кривото, но сме си гръб един на друг, дет се вика!

# 489
А Бижу каза ли какво е станало?Аз май нещо съм пропуснала...
...........
А питаш ли ме мене...Аз-Везни,мъжа-Овен    Mr. Green
Не е, щото нищо не е станало! Чакам... Прибрах се от нощна смяна и вече едва гледам, но седя тук, за да не заспя права и чакам ли, чакам. Crossing Arms Ще взема да легна и тогава ще звъннат. Tired
Хихи, и у нас така сме разпределени по зодии, а децата са три Риби. Crazy

# 490
Краси да покажеш на снимка после тортите,да си оплакнем очите.

# 491
Цоп, най-сетне-малко свободна. То като няма работа - няма, ама като има...
Пък и докато ви изчета, забравям си мисълта дето искам да я споделя. Първо-на Боби и Фран- - желая хубави резултати. Миналата година моята майка нещо ни беше притеснила и със сестра ми й спретнахме една проба от тъканта на матката ( забравих как се казваше манипулацията). Горката жена - така я налъгахме, че отива на резонен преглед ( а тя мрази всякакви лекарски интервенции), как само седяхме пред кабинета в Тракс да пазим да не изчезне...добре, че лекаря се оказа разбран и ни подкрепи, та успя да я убеди да легне под упойка. Милата, после ни беше сърдита сума ти време. Както и да е , резултатите й бяха много добри.
Сега като се сетя чак ми е смешно, ама тогава много се бях притеснила - то като ти остане само една майчица, и си я пазиш като очите.Добре, че със сестра ми сме екип-действаме светкавично.
Имате ли братя, сестри - в какви отношения сте? Голямата или малка разлика във възраста е плюс за вас. Миоте хлапета са с 1 година разлика и се разбират прекрасно. Със сестра ми имаме 5 г. разлика, и докато не се омъжих бяхме като от два свята-тя излизаше от една възраст, аз влизах... сега вече е различно. Едно мога да кажа със сигурност-в нужда не се чудя кого да потърся.

# 492
P.S. Ана, много си хубава! А Бижу - това ти ли си на аватара( извинявай за нахалството)? Бих искала да имаме визуална представа една за друга. Би било много хубаво.

# 493
А Бижу - това ти ли си на аватара( извинявай за нахалството)? Бих искала да имаме визуална представа една за друга. Би било много хубаво.
Joy Де да бях! Hug Това е Дженифър Лопес.
Кое дупе от аватарът ти е твоето? Laughing Hug Hug Wink

# 494
Първото и последното. В този ред са и възрастово.

Общи условия

Активация на акаунт