Една жена на 40-вход свободен..

• 25 234
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София
Бижу....
http://www.btv.bg/videos/?video_id=27236&section_id=1
Нека не скърби за Фъндъкова-представяш ли си как му завиждат за Златка Joy
Чакаме снимковия материал!

Ирина Б., ти си като манекенка! При това майка на такъв математик!!!   bouquet
Мерси,SofiaV-тук всички сме готини!И мноооооооого скромни-но това е защото имаме и други добродетели Joy

# 691
  • България
но това е защото имаме и други добродетели Joy
.... и разчитаме преди всичко на тях!  Joy

# 692
Бижу....
Нека не скърби за Фъндъкова-представяш ли си как му завиждат за Златка Joy
Чакаме снимковия материал!

Покрай това, че дебнат Златка да я щракат всякак, може и да цъфне на снимка с нея някъде из пресата с по лековат характер Crazy
О, и аз чакам снимки с нетърпение. Peace

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 00:55 от Бижy

# 693
  • гр.София
Така му излиза лошо име на човек! Party

# 694
  • на майната си
Фран как ме целна само Simple Smile - веднага го заредих и се връщам да Ви чета. Аз прекарах страхотна вечер с приятели на така блянуваните пържолки с винце.
Днес съм носталгична и ще Ви поздравя с не-рокаджийско парче Simple Smile  http://www.youtube.com/watch?v=7nELGwMfBt4
ЛъЧиста, не беше топло, добре се намръзнах Simple Smile.
Бижу чакаме снимки Simple Smile, не знам коя е черната, но предполагам е по-добре от русата Simple Smile.

# 695
Бижу чакаме снимки Simple Smile, не знам коя е черната, но предполагам е по-добре от русата Simple Smile.
Ми... Ей я.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 00:55 от Бижy

# 696
  Ехооо, момичета не сте ме забравили нали ( то как да ме забравите като не може да ме запомните  Mr. Green ).
  Изчетох ви десетина страници назад, докато бебо спеше в ръцете ми. Ама с това темпо на писане е абсурд да ви следя. Но колкото толкова, важното е , че е голям кеф да ви чета.

Колкото снимки видях – все готини мацки на по 25г.  Peace Аз първо трябва да потренирам качване на снимки, за да ви се представя някой ден  Embarassed  Иначе съм зодия лъв, обожавам морето и купоните с готини хора и акъла ми е кат на щерка ми, че даже и по-малък  hahaha  Обещавам да се включвам поне по веднъж на тема. Чао за сега и лека  Hug

# 697
  • на майната си
Бижу,  не предполагах, че мъжките майки имат такива терзания  Joy, до преди малко откровено вярвах че са запазена марка за нас - бъдещите тъщи. Не искам да съм на мястото на приятелката на сина ти.

# 698
  • тъгата в мен
Бижу,  не предполагах, че мъжките майки имат такива терзания 
Хах..та нинджата е на 7 и аз вече имам притеснения на коя ли ще подритвам патъчките в антрето Joy
Бижу,"черната" е от Бургас.Ако трябва да ударим едно рамо Sunglasses

# 699
Не искам да съм на мястото на приятелката на сина ти.
Можеш да си наистина благодарна! Twisted Evil тъкмо преди няколко страници обясних какъв "мек" характер имам... Laughing

Бижу,"черната" е от Бургас.Ако трябва да ударим едно рамо Sunglasses

Младежа е способен! Ще се справи сам, ако му се наложи. Wink

# 700
Здравейте, момичета!
Нали е сирни заговезнии, да се помоля за прошка, особено на една от вас! тя си знае  bouquet

Ох , мъжки майки , нали сме и мъжки момичета , колко принцески обувки тепърва ще гледате в коридора и когато дойде истинската , ще сте притръпнали.

# 701
Аз, като почти вече свекърва да кажа, че обувките на "снахичката" в коридора ми доставят радост и усмивка прибирайки се у дома.  Grinning

# 702
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден Дами

Добре дошла на Елица676 ( наборка  LaughingEmbarassed ( аз обърках името ) . Ако намериш акъл и мъдрост,с молба да споделиш с приятелки  Praynig
Бях заседнала пред ТВ за Виенския бал - само младежите следях  Laughing Ама и аз гледах за кодовото име  Laughing Видях прекрасни деца  Peace И чакам снимки .
Parsy , благодаря за поздрава
Моят тийн  от 5ти клас е  влюбен в девойката . Раздели ( от нейна страна ) , събирания - нея си чака  ooooh! Заедно ходят сега по предварителни изпити - той и решава задачите  Laughing  

Хубав ден ви желая - много вино и любов   bouquet

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 21:55 от рак пустинник

# 703
  • Варна
Ако някога, някъде съм засегнала някоя, момичета - простете ми!
Наздраве, с най-прекрасно вино!
Обичайте се!
Аз тръгвам да отмятам празниците един по един!

# 704
  • София
Честити празници!(нали са три - Трифон Зарезан, св. Валентин и Китайската нова година, а според "24часа" и повече ,. А и Прошка)
Весело прекарване!
Бижу ще чакщаме с нетърпение снимки на синчето. Мернах само "обърсания" врат Grinning
Лори да се оправяш скоро!
Ирина - истинска манекенка
Добре дошла Ерика!
Наздраве за сега с кафе!

Общи условия

Активация на акаунт