Една жена на 40-вход свободен..

• 25 224
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Простете ми!  Heart Eyes На работа съм. Tired И аз ви прощавам! Flutter
Наздраве!  Wine Glass С любов! newsm76 Тигрици такива... Laughing Hug

# 721
Честити празници момичета. Където има грешки-има и прошки, където има омраза има и любов. Пийнете хубаво червено вино с любимия, с вкусна халва -простете си и се любете.  Бъдете щастливи . Hug

# 722
  • тъгата в мен
Ще простя аз.. Mr. Green Взе,че се върна навреме благоверният и сега вдигам поредната наздравица вече почти успокоена и усмихната!
Бъдете,кукли!Бъдете!

# 723
Привет, хубавици!

Драго ми е да ви чета. Макар по диагонал. Трябва да измия една камара чинии, да се изкъпя, че до преди малко раздавах и приемах прошка от кумците си. И тази неделя не спрях да шетам, но от другата по цял ден пред компа с вас ще бъда. КълнЪ сЪ.

Днес е Сирни заговезни. Денят за прошка. Ние още не сме се опознали до толкова, че да се нараняваме, затова вместо прошка, искам да ви дам една усмивка и да ви кажа, че сте страхотни.

Днес е Трифон Заредан по стар стил. Пожелавам ви да сте като старо вино- с тъмен цвят, плътен вкус и висока цена. Наздраве на всички ви!

Днес е Свети Валентин. Да сте обичани и да обичате. Нека любовта да ви покаже всичките си лица. Странно е, че има една дума за любов и хилади нейни измерения. Попаднете във всяко едно от тях.

А сега отивам да потърся някой да ме снима, че да се накъдря и аз до вас

# 724
Добре дошли на новите дами! Hug

Честит празник на всички! Heart Eyes

Лека вечер и умната, ей! Wink

# 725
  • България
ЛъЧиста , ти "изби рибата" с тая снимка!  Joy Joy Joy

# 726
ЛъЧиста   202uu
Ама наистина много ме изкефи поста ти, изчетох го с удоволствие.
А сега си покажи хубавото личице на трибуната  Grinning

# 727
  • София
Айде честити празници и от мен
Сирни заговезни, Свети Валентин, Трифон НареЗан (както чух един младеж по телевизията) - кой каквото си хареса....
Влизам набързо да изчета кой какво писал, довечера ще наваксам.
Тези дни бяхме на вилата. С приятели отпразнувахме всички празници накуп... Нещо май алкохолът ми дойде повече. Ех, старост - нерадост Laughing

# 728
Добро утро и от мен.Тези дни не можах да стигна до компютъра,синовете ми си дойдоха.На патерица честити празници,кой каквото празнува.Простете ако нещо съм ви обидила.Усмихната седмица на всички.

# 729
  • Sofia
Лъчиста  newsm51 за великолепната снимка и красивите думи!!!!

# 730
Добро утро! Пожелавам ви успешна нова седмица, въпреки новият ужасен, мокър сняг!  bouquet Hug
ЛъЧиста, страшна мацка си! Joy Hug
Ето ви малко снимки от Виенския бал, но са в много малък формат и с не добро качество. Като получим още, ще ги кача в същият албум.
Момата, която от сега е носена на ръце, е приятелката на сина ми. Wink

Ето и малко видео.
Златка Димитрова и Патриция Кирилова

Цитат
Златка Димитрова излезе на дансинга в столичния хотел "Кемпински хотел Зографски" под вещото ръководство на млад професионален танцьор.
Joy

А пък ето това не е вярно, както разбрахте.
Цитат
Златка Димитрова опроверга слуховете, че скоро ще се омъжва, като се появи без кавалер на пищния Виенски бал, който се състоя в столицата. Палавата плеймейтка посрещна първите часове на Свети Валентин самичка и в прекрасна рокля на Принцес, въпреки че не можеше да се оплаче от липса на мъжки интерес. Мераклии да поканят Златка на валс имаше много, но никой не се престраши да развърти палавницата на дансинга.
И е факт, че госпожица Златка танцува с Ники. Както и някаква незнайна госпожа.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 09:41 от Бижy

# 731
Бижу много хубаво момче имаш.

# 732
добро утро!
Бижу, страхотен син имаш! гордей се с него
успешна снежна седмица на всички от мен

# 733
Ооооо, красота. Бижу, страхотен левент си отледала -да ти е жив и здрав  bouquet
И гаджоната е сладурана.

# 734
мамамими и големият ми син боледува от астма,но през пубертета се стабилизира доста.Сега в определени месеци пие сингулар.Така,че не се притеснявай с израстването пристъпите намаляват.

Общи условия

Активация на акаунт