Една жена на 40-вход свободен..

• 25 245
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Добър вечер елегантни и красиви дами  bouquet
Аз съм в орбитата на библейското 40,но за годините си мисля само на рождения ми ден  и то защото ,все се намира някой любезен който да попита: ........................................
Разбрах че тук е голям купон и ето ме и мен newsm53

# 676
Купон? И не съм се домъкнала? Скоро ще мина с 3 години 40-те, ама де акъл и мъдрост-някой ако знае къде да ги открия-да сподели  Praynig

# 677
Елица,един набор сме,ма гледам и ти се оплакваш от липса на мъдрост и акъл,да не би тази 1967 година да е нещо проблемна а? newsm78
Не че искам вече да го имам,така си ми е добре,няма скоро да помъдрея,значи,че и няма скоро да остарея. Joy
Добре дошла при нас.  bouquet

# 678
arween44 , благодаря за посрещането  Grinning
Ако съм събрала поне зрънце мъдрост през годините е това, че живота трябва да се живее, а не преживява. И че за глупости нямам време да се ядосвам, има безкрайно по-важни дела  Laughing
'67 не знам дали е проблемна, но не ми и пука-пей сърце.  Laughing Живота ми е бил труден, прекрасен, кошмарен и шарен като калейдоскоп. Нещо май объркаха броя на кадрите във филма ми?  newsm78

# 679
Здрасти, Elica676  Hug

В 22 по btv ще има репортаж от Виенския бал. Crazy

# 680
  • тъгата в мен
Отиваме с нинджата да се приспиваме и да четем преди лягане,а на мен основното ми притеснение беше,че сте изписали страничките и не съм пуснала новата тема Joy
Кой да хайманосва днес и да мери улуците! JoyА ако знаете какво кафе дръпнах къмто17ч...сега ще има едно ихуууууу ...кой знае кога ще се сетя,че трябва да си легна.
Гледам нови попълнения прелитат. Hug
Бижу къде ли сега потрепва Wink
п.п.
Кога се появи над мене,бееееееее?Човек да не попита нещо Joy

# 681

Бижу къде ли сега потрепва Wink

Връз тебе! Joy Hug

# 682
  • България
Арбанашка кокона ,   bouquet - прекрасен избор!
Ирина Б., ти си като манекенка! При това майка на такъв математик!!!   bouquet

# 683
Здрасти, Elica676  Hug

В 22 по btv ще има репортаж от Виенския бал. Crazy

Здрасти, Бижу, здравейте млади момичета  Hug
Какъв виенски бал, та аз танцувам като мечка с три мазола  Laughing
Ще се върна да ви попрочета, че да се вписвам подготвена   Grinning

# 684
Еееееее, кратък беше репортажа! Но моето момче мина пред камерата! Joy Младежа с високо обрания врат! Crazy

# 685
  • тъгата в мен
Нищо не видях Crossing Arms А ей така  Shocked се бях оцъклила срещу малкия син екран....
Бижу,ти беше спуснала кодово название"Фандъкова" и аз за това се оглеждах.Ако беше казала "високо обран врат",разбирам,ама...

# 686
Бижу, гледах репортажа!!!!!!!!!
Много са красиви всички! Естествено беше много кратък- почти 1 миг.  Sad Чакаме подробности, разбира се...Страхотни са -елегантни...Да са ти живи и здрави прекрасните деца!
Е, е пак има по-бързи от мен...

# 687
Купон? И не съм се домъкнала? Скоро ще мина с 3 години 40-те, ама де акъл и мъдрост-някой ако знае къде да ги открия-да сподели  Praynig

По мое скромно мнение , всичко изброено си го имаш.
Съвсем случайно гледах в новините репортаж от виенския бал!
Страхотни бяха младежите. Браво.

# 688
Очаквам от една майка, която е била там, за да пази багажа (!!!) на децата, да е направила хубави снимки и да ги получим тези дни. Нали не се съмнявате, че ще се похваля!? Crazy Blush Blush Blush Laughing

ПП. От мястото на събитието - не танцувал с Фандъкова, защото го предупредили, че казала, че не може да танцува валс! Mr. Green Затова пък го поканила Мис Плеймейт 2009 - Черната Златка Joy Няколко пъти...  Crazy
Имало мнооого снимки, ще му ги пратят до ден-два.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 00:54 от Бижy

# 689
  • България
 Бижy, не се съмняваме че ще се похвалиш, но ако може този път не ограничавай достъпа в рамките на 5 мин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт