Пред труден избор

• 19 493
  • 297
  •   1
Отговори
# 270

Трещерица, иронията ти звучи някак си не на място.  Confused
Едва ли авторката подскача от радост, че е загубила бебето.

Виж, за другото съм съгласна - нищо чудно догодина пак да забременее. И без да иска.  Whistling

Ти искаш ли още 1 дете? Ако не искаш - се пазиш. Ако искаш, а те са 2? Не ми се вярва да се жалваш.

# 271
...
Къде ще бягаш. И аз съм в групата, и то по-зле.  Все още не мога да разбера как може да искаш едно дете и да изпаднеш в ужас, че са 2.

Защото не ти се е случвало /умирах за бебе, а и с мъжа ми сме от семейства с преобладаващи раждания на близнаци - и пак бяхме доста шокирани - не може да се обясни, без да го изпиташ на гърба си/. Mr. Green

Честно казано, мен точно това ме спира в момента - вероятността следващото ми дете да са близнаци. И определено няма да ударя г...за от кеф в тавана. Хем няма да ми е проблем да ги отгледам и вероятно ще се радвам от възможността да не трябва да обмислям после още 1 раждане. Peace

# 272
Да, ама с 1 раждане се сдобиваш с 2.  А ние се мъчим по 2 пъти. 

# 273
Да, ама с 1 раждане се сдобиваш с 2.  А ние се мъчим по 2 пъти. 
Да, но после 2 ядат и с...ат. Mr. Green Hug

# 274
Нямаш дете - трагедия ... имаш много деца - пак трагедия .... баси  ooooh!

# 275
  • София
Трагедия е и едното и другото за хора, които НЕ искат това, което им се е случило.

# 276
Нямаш дете - трагедия ... имаш много деца - пак трагедия .... баси  ooooh!

Бърди ме изпревари.

# 277

Знам  ги тези неща. Но за пръв  път чувам някой да се радва, че едното е умряло.

И аз  Sick Какво честито, бе! Като искаш дете няма да молиш за бройката- Моля те, Господи, искам дете, ама само едно, щото ако са две ще абортирам  Sick

# 278
  • Варна

Знам  ги тези неща. Но за пръв  път чувам някой да се радва, че едното е умряло.

И аз  Sick Какво честито, бе! Като искаш дете няма да молиш за бройката- Моля те, Господи, искам дете, ама само едно, щото ако са две ще абортирам  Sick

Не е така, авторката ни веднъж не спомена аборт. Честитихме й, че през септември ще става майка.

# 279
Все пак, авторката не иска дете /по принцип/ - иска четвърто дете. Елиас, наистина ли не схващаш разликата?

# 280
кланям ти се!  bouquetв тая шашава държава и едно е много!

# 281
Все пак, авторката не иска дете /по принцип/ - иска четвърто дете. Елиас, наистина ли не схващаш разликата?
Да, рабира се, че я схващам. Но ми се струва странно да искаш дете (четвърто, пето, шесто), а когато разбереш, че чакаш не едно, а две- да почнеш да се жалваш. Божа работа, както се казва.

# 282
  • София
Мале-е-е,мале,.....колко слюнка, колко пеня.....

# 283
В този форум  пишат някои много злобни кози. Имена няма да споменавам, сигурна съм, че ще се познаят и ще се обадят. Laughing

надявам се авторката да не им обръща и капка внимание, защото не заслужават

# 284
Сега видях темата,  но нямах нерви да я  прочета цялата, така че почнах отзад напред, тоест от първия пост на авторската. anixi, шапка ти свалям , за това, че се грижиш за такова голямо семейство!
Ако съм пропуснала развитието на някои драми  в тази тема, моля да ми бъде простено, защото не съм ги  чела...

Общи условия

Активация на акаунт