"Майчин дом"- Варна тема 3

• 50 173
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Опит?- отиваш, бухат ти една инжекция в гърба, режат те, след 7-8 минути чуваш бебето как плаче, започваш и ти обикновено, шият те и след общо 40 минути от началото на поставянето на упойката си вече извън операционната зала, т.е. родила и пускаща смс..или директно хвалеща се на близки и приятели....

Е, не  Mr. Green Не съм раждала секцио, а нормално, но изключая рязането си бетон, Надина  Mr. Green Описваш го на 100%  Mr. Green

Защо да забраняват използването на помпа  newsm78 На мен ми беше адски необходима няколко часа след раждането просто защото гърдите ми щяха да се пръснат! Ако не беше помпата, не знам на ръка как бих се справила, а и каква болка щеше да бъде! Чудно защо в ОБ "не разрешават"  newsm78

# 676
  • Варна
Аз също много се учудвам, че отказват да запазват часове. Винаги съм си запазвала за следващия път час и за акушерката, и за лекаря. Само първия път, когато минах при Снежи и тя ми каза да отивам направо при д-р- Яков и аз - пред кабинета. След като минах при него, минах през рецепцията да си оставя картона и да си запазя час и ми се троснаха, че не съм се обадила, преди да вляза при д-р- Яков, не можело така и бла-бла. Естествено, после всеки път минавах да ги уведомя и винаги бяха много мили, особено момичето с очилата, която ми повиши тон тогава, започна да става много мила. Явно новите все още не са съвсем навътре, ама това не ги оправдава за гафа, който са направили с alex88.
Иначе аз раждах секцио със спинална упойка - всичко стана много бързо, режат, вадят бебето и зашиват. При мен се проточиха малко нещата, понеже д-р- Яков ми маха миомен възел, но май за 1 час бях готова като се замисля. Помпа не си носих, ама аз и не си бях купила. Обаче след 2 дни гърдите ми станаха направо ужас и майка ми слиза да ми купи от аптеката - там имат на Авент.Не съм я давала да ми я стерилизират, понеже изцеденото го изхвърлях и Снежи ми каза, че няма нужда в такъв случай от стерилизация. И само като се сетя колко кърма изхвърлих в мивката и после, а не я прибирах в хладилника да я съхраня - направо яд ме хваща сега, защото много бързо взе да ми намалява кърмата и съответно спях да кърмя на 2,5 месеца  Cry

# 677
За докторите е хубаво да се обаждате на рецепция нищо че имате час. Така следят колко човека има пред кабинета и мисля отключват досието да се вижда от доктора. Да новите на рецепция са малко хаотични, мен все ме карат да си плащам и веднъж дублираха час с друга дама, която пък много се изнерви и искаше да доказва че нямам час... но ще свикнат сигурно...Simple Smile

# 678
Не съм имала проблеми с момичетата на РЕГИСТРАТУРАТА (не РЕЦЕПЦИЯТА-това е за хотелите).Вярно че новичките бяха малко хаотични и неориентирани,но влезнаха в час бързо.Сега мнооого добре ме познават Grinning Наистина искат след акушерката,преди прегледа при лекаря да им се обадиш.Казаха ми че така могат да следят реда на пациентите(и са прави),за да не стават неразбории.Иначе съм впечатлена от условията в МД,видях ВИП стаите...Чудесни са.Все едно не си в болница.Не съм предполагала че някъде в БГ може да има такива здравни заведения Peace

# 679
  • Варна
Верно е, че е регистратура, наистина Joy, ама условията бяха толкова добри, че наистина специално аз се чувствах като на хотел  newsm47 . Аз бях в стая с придружител и останах много доволна от всичко!

# 680
Ахам,и на мен ми направи впечатление че е като на хотел,дори доста звезден хотел Wink  Пази си реномето болницата  Peace Само като сравня какво съм виждала по другите Варненски болници Sick

# 681
Заповядайте в темата, с която се надявам да сме полезни на много бъдещи и настоящи майки, на жени, които имат нужда от здравна помощ или просто, за да благодарим за професионализма и отзивчивостта на докторите в "Майчин дом"! Нека всеки, който има въпроси ги зададе тук, а тези, които имат преки наблюдения ще помагат!

Майчин дом-Варна

първа тема
втора тема

Здравейте! Разгледах сайта ви, но се чудя защо на всяка снимка не сте написали кой доктор е? Аз например доста често си ги избирам по снимки, а сега как да стане това? Или ако са ми препорачали даден доктор от вашата болница, то аз сега не мога да видя как изглежда той! Sad

# 682
А някой от вас с опит би ли ми казала, кога се заплаща за раждането?

# 683
  • Варна
А някой от вас с опит би ли ми казала, кога се заплаща за раждането?

На изписването обикновено.

# 684
Да и двата пъти сме плащали в деня на изписването  Peace

# 685
  • Варна
Аз съм изключително доволна от д-р Станева. И трите ми бремености тя ги е следила, съответно и ражданията.

Плаща се след като мине раждането, най-късно в деня на изписването.

# 686
  • Варна
Аз съм изключително доволна от д-р Станева. И трите ми бремености тя ги е следила, съответно и ражданията.

Тя е изключителен човек и лекар, аз също съм много доволна от нея.

# 687

Др. Халачева   Heart Eyes !

И двата пъти сме плащали в деня на изписването !

# 688

Тя е изключителен човек и лекар, аз също съм много доволна от нея.

Абсолютно подкрепям!!! Peace

Относно плащането - платихме в деня на изписването.

# 689
Зравейте мами Smile 2я месец съм(осигурена съм) и вече мисля къде да ходя на жк. Може ли да ми обясните какво точно се включва в ЖК на Майчин дом в различните пакети. И ако може ми препоръчайте някой добър лекар който наистина да ми обяснява какво става с мен и бебо, защото ми е за първи път и неискам да има гафове. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт