Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
slanchezara, Честито бебенце! Да ти е живо и здраво!!!

# 121
  • До Балкана
Ей, Слънчезара! Живо и здраво да ти е момичето! Hug

# 122

Да ти е здравичка и щастлива Калина,Слънчезара!
Нека бъде едно хубаво ,усмихнато момиченце!

# 123
slanchezara, честита Калина  Hug Само слънчеви дни за цялото семейство да ви предстоят!

dari_geri, моя термин е на 8.02 и още никой не ме е гледал за разкритие. До колкото помня от миналия път, чак последните дни ме гледаха.

# 124
Браво и на Слънчезара! Честито малко съкровище! Heart Eyes Хубаво е, че всичко е станало бързо и вече сте вкъщи, където да се радвате на малкото създание...

# 125
Mомичета, аз първо да кажа, че имам смс - вчера в 13.35 janichka е родила бебе Кристиян - 3400гр. и 53см,

но пише,че бебока имал някаква инфекция и не и го показвали. Както и да е - вярвам че всичко ще се оправи и скоро ще са си при нас. Да се излекува бързо и да е жив и здрав!

Стиснати палци на Ника и Танчето.  Hug

Гледам че се оплаквате от безсъние, аз откакто родих се наспах и пак ми се спи. Беб е много спокоен и нощно време се буди само за ядене, аз го кърмя легнала и спяща, давам добавката и продължавам да си спя. После сутрин с него продължаване да си спим да наваксам и малкото неспане през ноща, ако не - на обяд си отспивам и като цяло съм свежарка.

Дани, не знаех, че на Пушкин има магазин на макси коси, ще инструктирам мъжа да отидем, че аз още нямам количка, но до броени дни трябва или да поръчам или да взема от тук. Гадното е че в това време няма как да изляза да я купя, а не ми се чака 2-3 седмици да ми я доставят, ни така, ни иначе. А мъжа ми оня ден в най-големите студове да ми пали колата и и изхабил акумулатора и сега съм напълно зависима от неговото благоволение да ме разведе насам-натам.  Close

# 126
Честито момиченце, slanchezara!
Добавих ви на първа страница. Wink
Честито и на janichka - бързо да се оправя бебока!

# 127
Слънчезара,честито ти бебе Калина,нека да расте здраво,щастливо и умно дете! Hug
Аз ще раждам секцио,и досега не са ми правили прегледи за разкритие newsm78

# 128
Честита Калинка на Слънчезара! Да е жива и здрава и много да ви радва! newsm51

# 129
slanchezara, честита бебка!

janichka, честит Кристиян!
Да се прибирате здрави бързо!

# 130
  • София
Хе,честито на Слънчезара и Яничка! Да са живи и здрави бебоците,много усмивки и много да ви радват! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 131
Честито на Слънчезара и janichka  Grinning ! Да са им здрави децата  Hug, много късмет и щастие им желая !

# 132
  • гр.София
Шаманката благодаря.
Мен не са ме гледали за предварително за  ракритие при предишната ми бременност, но и всичко е много по - различно и променено. Ех този преглед, много е неприятен, но няка как. Искам и друго нещо да ви питам. От една седмица ме сърби много корема, точно около пъпчето. Там точно ми се появиха стрии, и смятам че затова са тези адски сърбежи. Oт няколко дни обаче имам и  едни много дребни червени пъпчици. Мажа си корема с лосион, но не мисля, че е от него, защото го правя от началото на бременността, а чак сега се почвиха тези пъпки. Thinking Да ви кажа взех да се притеснявам малко.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 133
Честито на СЛЪНЧЕЗАРА и Яничка-да са ви живи и здрави бебоците,а на вас бързо възстановяване.
Бръмби завиждам ти за спането-аз забравих какво беше това.През деня ми е трудно да спя и рядко го правя въпреки че мама е тук да помага и имам време,а вечер се храним на час и половина -два или сме будни и ни трябва внимание.Абе изобщо сме нощни птици засега

# 134
Честита рожба и на janichka!!! Много усмивки, здраве и щастливи мигове!

Общи условия

Активация на акаунт