Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 105

Добро утро!

Стискам палци на Ника и ТанчетоPraynig С вас сме, момичета!

Отивам да готвя, после ще дойда да чета само хубави новини!

Heart Eyes

# 106
Здравейте и от мен,
ние сме добре, още сме 2 в 1 и нямам никакво усещане за раждане. Ходя си всеки ден в МД и така. Там се засякохме с Плами - колко е малък света само, даже сме на 1 етаж. Тя видимо изглежда добре и чака катио мен бебчо да благоволи да излезе. Та може да се окажем и с бебетата заедно - дано.
Иначе успех на всички раждащи в момента и честито на всички с бебенца. Вълнението е голямо за всички, малко остана......

# 107
Добро утро и от мен!
За разлика от повечето мамчета при мен няма никакви симптоми за раждане- нямам контракции, нищо, но пак не мога да спя от киселини. Само чакам да дойдат комсултацииките - утре е дърбавната ЖК и ще искам да ме види на видеозон, пък в петък ще ходя на тонове при моята си докторка  и за преглед за разкритие.

Miss_Butterfly, и моят мъж работи на 24 часови дежурства  и нашите постоянно ме карат да оставам при тях , ама  не се лъжа, защото с тия киселини обикалям по цяла нощ стаите, пък там няма да ми е много удобно- хората спят , аз да ходя като някой призрак.
Хайде да видим днес  коя ще е щастливата мама , която ще роди!!!

# 108
Добро утро!!!
Много емоции тази сутрин,много нещо!
Много стиснати палци на Ника и на Танчето и ще чакаме своевременно новини!!!
Добре дошли на всички ,които се губеха и на новите попълнения във февруарския отбор(УСТИСКАХМЕ СИ ДО МЕСЕЦА БАНДАААА).Марийче,какво направи ти та толкова много време те нямаше?!
Нвън вали толкова хубаво,че не ми се мърда от прозореца!!!Успешен нов месец!!!

# 109
Привет!
Честити нови бебчета! Много да радват мама и тати! Много са сладки всички, едни такива оформенки  Hug
ЧРД на Халята със закъснение   bouquet Да расте много здрава, щастлива и обичана!
Стискам палци на Ника и Танчето и да се похвалят с хубави новини  Hug
Аз не мога мн да пиша, че малката дунда ми е заела цялото време  Heart Eyes, но пък се старая да ви чета редовно...
Чакам с нетърпение да се оправи времето и да се стопят тея снегове, че да се засилим с количката навън  1stroller
Лек и успешен ден на всички  Hug

# 110
Я кажете, тия дето още имат функциониращи мозъци, щото аз не съм сред тях, нашата февруарска тема дали няма да се окаже с повече януарски бебета Laughing

# 111
Не би трябвало, Шаманче.
Нали уж по документи сме 149 мами, а имаме родени колко...20 - 25 бебета ...? Wink
Не губи вяра във февруарската ни същност! hahaha

# 112
  • Бургас
Добро утро!
Ходих малко напред-назад рано сутрин, даже и с мъжа ми на зъболекар отидох.  Laughing

Честити госпожици на Chriska, karlie, Elidam, ilianakirilova, kiki82!
Честити малки-големи мъже на radost76, Roroana, Sunny76, margo_tosheva, velv, mama_widow!
Много да ви радват малките слънчица, момичета!  Hug

Искрено се възхитих на Татко Уидоу, даже го похвалих на мъжа ми как дава отчет във форума!  Wink

Ника, Таньорчето, стискам палци!
Така се развълнувах като ви прочетох, че все едно аз имам контракции.  Laughing Но, постът на Ника звучи много бодро, вярвам, че всичко ще е наред!

Все повече осъзнавам, че времето наближава, но май не искам да го приема. Други работи си мисля, с други неща се занимавам, въобще раждането май не ми е на дневен ред. Да видим само кога ще ме изненада!
А и бургаската агитка значително намаля!  Rolling Eyes

Момичета, с какво завивате и ще завивате бебчовците? С одеалце по-дебело или олекотена завивка?
Аз се чудя още, одеалца имаме, но се двуомя дали да купуваме и олекотена завивка. Четох, че не било много удачно през първите месеци.

Слагам си глобулки Полижинакс, но... всяка сутрин изтича едно жълтеникаво такова. Аз знам, че е нормално да изтича определено количество, но цветът ми е странен. Досега всички глобулки, които съм ползвала, след това са изтичали по малко бяло или мръсно бяло.
Има ли някой, ползвал Положинакс, да ме светне дали е нормално?

Хайде, лек ден!
После пак ще ви нагледам и ще следя за новини от Ника и Таньорчето!
 Hug

# 113
Добро утро и от мен Simple Smile
аз май пак последна се излюпих Embarassedама хи4 не мога да спя ве4ер,към 2 задремвам за 15 мин и после пак се събуждам истински заспивам 4ак към 6 и като замине мъжо на работа тогава ве4е не може да ме събуди нищо Laughing
Ина4е вие как сте гледам 4е и днес ще има попълнения  ylinfant  ylinfant  ylinfant леко раждане на мамите и здрави беб4ета
аз днес ве4ерта  съм при моя лекар да видим кво ще открие,4е ве4е много ми се ражда smile3518 пък признаци никакви
Стискам палци на вси4ки лека седмица и мнооооого хубав февруари с мноооооого бебенца!! newsm30  ylinfant stork-boy stork-girl smile3504

# 114
Благодаря ви моми4ета. Да сте живи и здрави  и вие и вашите бебоци  Hug

# 115
И аз стискам палци на Танчето и на Ника!!! Всичко да мине бързо и безболезнено   bouquet

Айде време беше да се появат най-накрая февруарски бебчета...
Аз се бях зарекла, че ще е февруарско мойто и така и стана 
Heart Eyes

Утре съм на тонове, може пък и да има някакви индикации за раждане, иначе съм си харесала 3 дати - 3, 5 и 7-ми... Mr. Green

# 116
Здравейте момичета ! Честити нови бебчета да са ви здравички и мн да ви радват. Ние с малкия сме добре мн се радвам че успях за малко да влезна в форума Hug

# 117
  • София
Здравейте момичета,

Първо искам да честитя на всички бебчетата и да им пожелая да са живи и здрави и само хубави емоции да носят.
Да кажа, че стискам всички палци на онези, на които все още им предстои срещата с бебче Simple Smile Успех момичета и леко раждане!

И за капак - на 27.01.2010 се роди Калина - в 21.12 . Мерки - 3.300 кг и 51 см. Всичко стана много бързо, даже и вестителския телефон не можах да взема, че да се похваля....  Но никога не е късно Simple Smile

При първа възможност ще ви разкажа Simple Smile

# 118
Бебетата ни досега са 36, а има още мноооого неродили се  Grinning
И аз се радвам, че и моят бебун ще е февруарски  Heart Eyes
A, ето го и още едничкооо!  Hug
Ха, честито slanchezara!!! Да ти е жива и здрава Калина, много радости да ви носи и да расте прекрасна девойка  Heart Eyes

# 119
  • гр.София
Здравейте момичета,
Честит нови бебечета. Да са живи и здрави.
Дали някой може да каже, прегледа за разкритие задължителен ли е? Моят термин е на 11.02 и днес съм на консултация, та се чудех дали ще ми прави преглед или не.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт