Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 237
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Татааа, честит 1 февруари  Sunglasses
Ника почти осъществи моят план да раждам онлайн, тоест да си чатя докато раждам.
Стискам палци и на Ника и на Таня за лесно раждане и бързо възстановяване  Hug

# 91
  • София
Добро утро !  

Ника, успех !!!  Hug Дано скоро си видиш грозльото.  Heart Eyes

Танче, дано и твоят момент е дошъл и да откриеш сезона на февруарките !  Wink

Мария Лакова,Райче,добре дошли отново.  Flutter

Майка ми вчера ме накара да спя при тях да не съм сама,че Дани беше 24ч и както можете да предположите почти не съм спала.  Tired Едно,че вече не мога да заспя до никое време и само тв-то ме приспива,възглавницата ми беше ужасно неудобна,а сутринта в 6ч сестра ми стана да се оправя за работа и ме събуди. ooooh! Поне си бях взела учебника по счетоводство и прочетох 1/3 от него до към 2 ч.

Мисля да опитам малко да поспя сега.

# 92

Честити да са момченцата на Марго Тошева и Яна!
Да са много здрави Виктор и Антон,и с много късмет в живота!

# 93
Леле колко новини за една нощ Hug
Ника,Танче,чакаме ви до довечера с хубави новини Hug
И аз имах леки контракцийки тази нощ,но със сигурност не предродилни newsm78
Ето че дойде дългоочаквания месец,дано завърши само с хубави новини,здрави и красиви бебчета,пожелавам успешен месец на всички ни newsm51 Two Hearts newsm10

# 94
Честит месец ФЕВРУАРИ! Някои го дочакахме, други не, но важното е да се раждат здрави и пухкави бебоци!

Ника, Таничка, стискам палци всичко да мине гладко! А датата 01.02. е страхотна, така че много късмет ви пожелавам и до края на деня да чуем хубавите новини! Hug

Дороти, Симонка е прекрасна! Heart Eyes

Стайл, добре дошла при нас!  bouquet

# 95
Добро утро девойчета  Hug

Вълнувам се, да, на мама грозотийчето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В същото време ме е обхванало спокойствие, че всичко ще е наред.
И леко безпокойство как ще се оправят мъжете тук без мен.  Joy
Ника, стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Сигурна съм, че всичко ще е наред, а мъжете ще се справят отлично, особено твоето злато  Mr. Green

Дороти,дъщеричката ти е толкова крехка и прекрасна, неиздържам Simple Smile

Те всички бебчета ме карат да се чувствам така. Сигурно, докато не гушна моето диваче, после друго ще викам  Joy

Style, welcome

Таньорче, и на теб успех и стиснати палчета  fingerscrossed

Мария, Райче, добре звучите Simple Smile

AMORE, благодаря за хубавите пожелания, определено повдигат духа  Hug
Закарах малкия на училище, че е първа смяна, сега трябва да сготвя нещичко за обяд, че като си дойде това ще е първото което ще поиска  newsm64 и после да се готвя за среща с док. Кой знае какви ще ми ги наговори, дано да няма изненада newsm78 Малко ме е бъзя от това раждане, макар да не е първо, но съм неспокойна, незнайно защо...

bouquet

# 96
  • София
Леле хора,как готино вали навън.....меко,на парцали...Айде да валят и бебетата така меко... Praynig

# 97
Мария Лакова привет отново Hug,
надявам се проблемите ,които си имала да са отшумяли и да си дочакаш бебока спокойно  bouquet

НИКА  дано наистина не я върнат ,защото и деня и датата са супер newsm10
Танче успех и на теб мила , леко и възможно най-безболезненото раждане  newsm17

# 98
  • offshore & overseas

Ееххх, първи ден от месеца , първи ден от седмицата , чудесен ден !

newsm10

Тя Ника искаше 10 ( едно, нула ) , ама и 01 ( нула , едно ) става  Wink !

Хаха и на мен ми минаха абсолютно същите мисли като я прочетох! Много готино, наистина  Heart Eyes
Очевидно и на мен... Нумерологията ми е в кръвта. Mr. Green Късмет и на останалите "днешни".  Hands Thumbsup

Много готина дата е, но още не ми е време. Резил, ако сдам толкова бързо!

Иначе и Лъвю сигурно ще се съгласи да ви осветли за раждането на малката Писана. Няма да го питам, направо ще дам указания. Naughty

# 99
  • До Балкана
Добро утро и от мен момичета!
Хайде Ники, успех и всичко да мине така както го чувстваш - леко и безпроблемно! Hug
Танче, като си нетърпелива, мила и теб да те споходи съвсем скоро появата на бебо!
Честита нова седмица и нов прекрасен бебевалски месец! Като осъзнах сутринта, че вече е февруаи и някакво лудо сълзливо вълнение ме обзе! Heart Eyes Ето поздрава от мен за този месец на любовта, виното и бебетата (Честит имен ден на празнуващите, ако има такива)Hug!

Да се разбира като следствие от горното! Mr. Green

# 100
Мяу, и на мен не ми е време още (така го чувствам интуитивно), въпреки че сме на един термин с Ника като се замисля (14.02) и не се знае знае ли се  Whistling Когато тогава, природата си знае. Чудя се дали ще прескоча РД-то на баща ми 11.02, но ще видим като дойде времетооо  Grinning.

# 101
  • София
Гледайте БТВ.Говорят за стволовите клетки...ако ви е интересна темата де.

# 102
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug

Честито на всички мами и татковци сдобили се най-сетне с рожбите в натюр!

Специално да ударя едно виртуално рамо на Ника и Танчето  Hug Hug Hug Hug

Вече сме във Февруари наистина, момичета - Месеца на Любовта....

# 103
  • offshore & overseas
Мяу, и на мен не ми е време още (така го чувствам интуитивно), въпреки че сме на един термин с Ника като се замисля (14.02) и не се знае знае ли се  Whistling Когато тогава, природата си знае. Чудя се дали ще прескоча РД-то на баща ми 11.02, но ще видим като дойде времетооо  Grinning.
А аз и дата си имам за цезаровото, ъхъм. И доки се надява на мен, не по-малко, отколкото аз на него. Не е много кефско да се наложи си-секшън по спешност.

Едно, че ще ми е за втори път и знам какъв е стрес и тракане на зъби, и второ, защото ако първия път е било допустимо да родя нормално по погрешка, то сега е абсолютен нонсенс.

Официалният ми термин е 23-ти (по формулата +7 - 3, знаете я), което още повече отдалечава днешния ден от истината... за мен. Mr. Green

А тя девойката беше тръгнала от ехехееей колко отдавна, но е редно да се спре, докато не кажа -- вече можеш.... Naughty

# 104
Добро утро, момичета!
Минавам да пожелая успех на Ника и Танчето - дано всичко мине по вода! baby_neutral
Ради, спокойно! Когато - тогава, раждането няма да ти се размине. Joy

Общи условия

Активация на акаунт