Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, милички!

Стискам палци на Никито.  fingerscrossed Дано всичко мине по мед и масло.

Благодаря на всички за мненията и съветите.  Много сте ми милички. Hug
Аз тая нощ спах много малко и нездраво. Имах постоянни контракцийки. Сега с Ники ги засекохме, на около 9-10 мин. са и траят към 40-50 сек. Освен това постоянно ми се ходи до тоалетната. Към 6ч. сутринта май ми падна и запушалката. Поне на такова ми заприлича по описанията- прозрачно-кафеникава слуз. newsm78 Да видим какво ще стане до следобеда и ще ли да раждм вече или още няма.  Laughing

Хубав ден, момичета!   love001

Уф, забрави да поздравя с "Добре дошла" при нас Стайл.  welcome Леко раждане!  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 08:32 от Таньорчето

# 76
Леле леле вие здравата сте се разраждали...  Grinning
хайде Ника-Успех и да се засечем поне с теб в болницата  Hug

# 77
Тани, хайде и на теб успех! Да ни информираш своевременно какво се случва да не те мислим! Спокойствие само и всичко ще е наред  Hug Hug Hug

П.П. Ето имаме си 2 кандидат мами за 1.02! Много ми харесва тази дата  Grinning Да видим... Heart Eyes

# 78
Тани, хайде и на теб успех! Да ни информираш своевременно какво се случва да не те мислим! Спокойствие само и всичко ще е наред  Hug Hug Hug
Мерси, Ралче! Simple Smile Аз ще се опитам да устискам до прегледа следобед, пък ако не- ще пиша.  Wink

# 79
  • София
Добро утро и от мен ,мамчета!
Първо да честитя на всички,които вече гушат сладките си бебоци-да са им живи и здрави,мнооооого да ги радват.Бързо да се въстановяват мамите и "да им минава ,като на кученце". smile3525  bigdance2
Успех и стискам палци на всички ,които са се запътили да открият месец февруари! thumbsup, чакаме ги с добри новини.
И не на последно място да се извиня за дългото си отсъствие- имам си оправдания,ма няма да ви занимавам с тях сега.Важното е че всичко е наред към днешна дата и съм много щастлива че заварвам и вас в добро здраве.Моля,някой да даде парола за албумчето-искам да гледам малки сладкишчетааааааааааа Praynig

# 80
Добро утро и от мен!

Честито на всички които вече гушкат малките си бебоци!

На тези които са се запътили към болницата чакаме добри новини от вас, и всичко да мине по мед и масло.

Аз от доста време не съм писала, но ви чет. Тази нощ въобще не съм спала. Всичко започна вчера слетобед с болки в стомаха, и болките преминаха към контракции. Направо не можех да си намеря място. Но тази сутрин като изпращах таткото и малкия на градина почти всичко отмина. За сега контракциите минаха, но не знам до кога. Все му говоря че още му е раничко и да остиска поне още 1-2 седмици, но ще видим какво ще стане, а имам и още неща да купя.

Лека за за сега! Ще пиша ако има някакво развитие при мен. Но за сега май ще продължавам да съм си в къщи.

# 81
Добро утро, нетърпеливи Февруарки  Grinning !

Ника, успех, чудесна дата  Hug !
Танче , мисля и ти да се включиш днес, в отбора с обебилите се ! Дано да е време и да мине леко  Grinning !

Ееххх, първи ден от месеца , първи ден от седмицата , чудесен ден !

# 82

newsm10

# 83
Style , добре дошла !

mariq_lakova , хубаво е , че отново си при нас , и че всичко е наред !

Райче, да ни информираш непременно !

newsm10

Тя Ника искаше 10 ( едно, нула ) , ама и 01 ( нула , едно ) става  Wink !

# 84
  • offshore & overseas
Уф, тъкмо щях да пиша за мастопатията и кърменето, пък тя Ники тръгнала да ражда (първи февруари и той като десети в нумерологично отношение, нулите не се бройкат Laughing).

Ще пиша за Гери тогава, а пък Никито ще си го прочете, когато може. То няма какво толкова, де (Шамана е изчерпал всичко) -- кърменето на поискване оказва силно позитивно действие при мастопатии, било поради механично стимулиране на жлезите, било поради чисто хормоналния статус на организма по време на този период.

Критичните моменти, изискващи повишено внимание, са:

първите 2-3 дни, когато гърдите често се препълват, поради свръхпроизводство на мляко (при "ексклузивно" кърмене лактацията се регулира много бързо),

захранването, когато с въвеждането на нови храни и най-вече заменянето на хранене/ния, е възможно да се получи дисбаланс между поетото и произвежданото количество кърма (обикновено също се регулира бързо, то това е и една от причините, поради които не се препоръчва да се заменя хранене до края на първата година), както и

отбиването, особено ако се случва рязко, без предварителна подготовка.

Лецитинът е хранителна добавка, която дори да не помогне, няма да навреди, полезен е и за черния дроб, така че може да се приема профилактично (в критичните моменти) по 1 капсула на ден (аз пиех при отбиването на Халюша, но от дъжд на вятър), а вече при проблем -- до 4-5 капсули. При остро състояние (запушване, болезнени гърди, висока Т) обаче, е хубаво да се направи консултация с мамолог.

П.П. Вчера наистина има много умерена активност. Нищо чудно -- тоя ден е малко нередовен, нали не всеки месец има 31-во число. Аз обаче изтрепах рибата, като се роди Калина, защото с мъжо имахме уговорка да ми подари букет с толкова рози, колкото е датата на раждане. Естествено, улучих най-яката дата. Ако имаше 41 сигурно тогава щях да родя...

П.П.1 Стискам палци и чакам с нетърпение вест от Никича!!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 09:07 от Мяуче

# 85

newsm10

Тя Ника искаше 10 ( едно, нула ) , ама и 01 ( нула , едно ) става  Wink !

Хаха и на мен ми минаха абсолютно същите мисли като я прочетох! Много готино, наистина  Heart Eyes

# 86
  • София
Божеееееееееее колко сладки бебоци си имаме,страхотни са,прииска ми се да ги нагушам всичките,накуп даже.  Hug Hug Hug

# 87
ДУ, момичета!

Как само се развълнувах за Ники  Crazy Чудя й се на спокойствието. Чакала малкия да се събуди и проверила болничния. Ако те кефеше да готвиш, сигурно и меню за деня щеше да направиш  Crazy  Joy  Hug Успех, Ники!

Таньорче, видя ли, че моментът идва?!  Hug Стискам палци!  Hug

На Ради и Стайл пожелавам раздвижване и скорошно обебване!   bouquet

dorotey's, Симонка е изключителна!  Heart Eyes

# 88
Здравейте!

Поздравявам всички ни с настъпването на нашия месец,на месеца на любовта, и си пожелавам да е по-топъл,да замирише на пролет,и да е пълен със щастливи вести,усмихнати майки и пухкави бебета!

Ника,Танче,стискам ви палци!Гордост е да ни дарите с първите ни февруарски бебета!

Дороти,Симонка е толкова нежничка!Нацелувай я от мен!

Добре дошла при нас на Стайл!Успех!И теб чакаме всеки момент тогава!

Мария,да не мърдаш повече от тук,да не те мислим така!Радвам се,че си добре!

Райче,ти също!

Кукла,симпатията ни е взаимна!Ти също си много стилен и сетивен за красотата човек,удоволствие е за мен да разглеждам снимките ти,и да те чета!Благодаря ти за хубавите думи!Приятно е рано сутрин да прочетеш нещо тъй хубаво за себе си!

# 89
AMORE, чудесни пожелания  Heart Eyes !

Така хубаво се беше показало слънцето сутринта, като станах, къде отиде сега  Crossing Arms ?

Общи условия

Активация на акаунт