Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Хич ме няма напоследък! Голяма депресия ме ударила бе момичета! Вие как сте? Нервно ми е, черно ми е, гадно ми е! Само съмнения и притеснения и се чудя с какво да ги разсейвам - големи усилия полагам! Нещо не ми с еполучава обаче. Траех си, да не ви товаря ама не издържах пак! Нали сте ми билка за всяка душевна и физ. болка! Hug

Горе главата, всеки по своему май се е вкиснал малко, ама нормално е, особено като ти се изредят поне трима на ден да те питат:роди ли вече?

# 511
Далче, не си само ти. Hug
Нормално е вече към края да си доста променлива, изнервена и каквото се сетиш.
Не се давай на лошото настроение и негативни мисли. Прави това, което ти доставя удоволствие - хапни шоколад, слушай музика и си представяй как гушкаш бебока - върши работа. Grinning

# 512
Здравейте момичета,

аз се завърнах  Hug Не съм ви чела, но само влизам да се похваля, че моето малко моличенце се появи на бял свят на 29.01 в 21:33ч, казва се Александра, 3300гр, 50см

На всички обебили се във времето в което ние бяхме в болница ЧЕСТИТО   bouquet

Целувки на всички, сега отива да се боря с кърменето, че се оказа не много лека задачка  Rolling Eyes

# 513
  • София

Хич ме няма напоследък! Голяма депресия ме ударила бе момичета! Вие как сте? Нервно ми е, черно ми е, гадно ми е! Само съмнения и притеснения и се чудя с какво да ги разсейвам - големи усилия полагам! Нещо не ми с еполучава обаче. Траех си, да не ви товаря ама не издържах пак! Нали сте ми билка за всяка душевна и физ. болка! Hug

Далче,   Hug
И аз се присъединявам към вкиснатите ku-ku. При мен помагат:
- книжка - аз съм си книжен плъх;  book
- весела песен (тук е важно припяването по време на слушането); dazzler1
- разходка (трудна работа в тоя студ); Thinking
- комедиен сериал + нещо за ядене (пуканки, сандвичи, ядки);  261uu
- вадя някоя дрешка от тия, които сме купили (първо дете чакам, простено ми е да се умилявам малко...  preggo)

Ако и това не помогне - пусни си тоя клип и няма начин да не се поразсееш поне малко  newsm19
http://www.youtube.com/watch?v=ePHQFOLGCsI
 smile3539

# 514
flowerofdreams, чесита ти дъщеричка ! Здраве , щастие и късмет на цялото семейство   bouquet !

Dallcheto
, след мъдрите съвети от Бръм, не знам какво да добавя  Laughing ! Гуш  Hug !

Все още няма вести от Амика , дано скоро се похвали !

# 515
Теди , честито ! Да е жива и здрава малката Александра  Hug !

Не забравяйте снимките  Grinning !

# 516
Теди, честита дъщеричка!

# 517
  • София

Днес излъчваха предаването на Марта Вачкова,където преди време записвахме, относно килограмите по време на бременност.  Пускам линк,  и като видите едно зелена,силно бременна и клатеща се мама - аз съм Mr. Green

http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6027/jenite_3_fevruari_2010_big_mamas
Магнолия, благодаря за линка! На мен лично ми е много интересно!  Peace

Теди, честито! Много да те радва малката! 
bouquet

# 518
flowerofdreams, Теди, да са ви живи и здрави малките съкровища  Hug
magnoliamm, много беше интересно, а ти изглеждаш ослепително. Почти се почувствах комфортно с 30-те си килограма Simple Smile
Хайде лека нощ и до утре сутрин  Grinning

# 519
Теди, честита сладка принцеска! Да те радва много и да расте лъчезарно и будно дете!
Флауърче, да ти е честита и твоята дъщеричка! Хубаво и интересно име сте й дали! Да има най-хубавото детство и много късмет винаги!

Далче, споко, душице, и аз така ходя като леко чалната тези дни, но ще ни мине скоро  Hug  Mr. Green
Магнолия, мерси за линка  Wink. Изглеждаш страхотно!  bowuu

# 520
  • София
Йо-хоо, аз реших да се явя,че да да не ги мисля. Peace То при мен е така-отложа ли,после не ме търси...Много трудно се захващам пак. Tired

Велв,точно за това говоря. Crazy Отлагането само удължава агонията!

Далче,я по-ведро !!! Хормони са това,не ми се давай !!!  Simple Smile

Мама уидоу,добре дошли ! Дано остане така спокоен и за напред. Hug

Честити бебчета на флауър и Теди !!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 521
  • До Балкана
Ех! Hug Казах аз че сте билка за всяка болка! Явно яко ме е треснал хормона и страха и танцуват рокендрол с токчета по нервичките ми! Бръмби, това с махането е супер - вече практикувам! Joy Мисля да направя всичко, което ми казахте и ако не се спомина, просто ще родя и ще се оправя  hahaha Прегръщам ви и ви пожелавам лека вечер!!!
Днес четох за родените на датата на секциото ми и деня от седмицата, който се пада - според това детето ми ще расте огромно дебел чревоугодник, слабохарактерен и завят в облаците! Отказвам да го приема!!! Twisted Evil Joy Joy Joy

# 522
  • София
Здравейте момичета,

честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета. Да са Ви живи и здрави, много да слушкат и да Ви радват! На чакащите все още - да им е леко раждането.

Нашата бебка реши да ни изненада и се роди почти месец по-рано, въпреки, че лекарката всеки път ме уверяваше, че ще пренося. Но сега сме много щастливи, че това слънчице е вече с нас. Малката се казва Йоана, роди се на 22.01., 2400 гр./49 см.

Лека нощ на всички, които могат да спят все още  Simple Smile

# 523
Мишони, чесито и на теб ! Да ви живо и здраво детето , много моменти на радост да имате с нея  Hug !

# 524
  • York
Честити бебчета на Мишони, Теди, Флауър и  Венивет!    newsm51
Очакваме възможно най - скоро време снимки!  photo

Някой ще ми прати ли телефона на Таня на лични. Утре съм на лекар и ще и звънна да я видя ако и е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт