Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 290
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Привети!
Честит Даниел на Venivet!
Само радост и усмивки да носи!

Чакаме новини и от АмикаHeart Eyes

Аз, както давах акъли за теста за алергия към упойки, така реших да мина само с направление, без да плащам ужким  Naughty . Значи, преди 2 год., в Медицинска ми взеха 40 лв. на частно, а днес си платих и 30 кинта, освен направлението, което занесох  #2gunfire и чаках 2 часа. Изводът е - не ходете да се тествате в Алергологията в Александровска  Close . Не знам Шаманчето какво е направила в 7 поликлиника, по - добре да бях отишла и аз там. Ядосана съм много.  Sick

Благодаря на родилите мами за инфото за раждането, много е ценно!   bouquet

Успех на плануваните за секцио утре и на всички, които са се запътили към родилното!  Praynig

# 496
Здравейте,момичета!
Ние се завърнахме Simple Smile Всичко ни е наред,сега спинкаме,а ние с таткото се радваме на младежа Simple Smile така че мога набързо да споделя експириенса си  Laughing контракциите ми почнаха на 30ти след обяд,и вече имах усещането,че ДНЕС ще е денят Simple Smile към 10 вечерта вече не можех да стоя на едно място и тръгнахме към Шейново.имах само 1,5 см. разкритие но болките бяха ужасни и ме приеха.цяла нощ кръстосвах коридорите на болницата,за да получа разкритие и най-сетне към 5 часа сутринта бях в предродилна.хакнаха ми великия окситоцин и...няма да разказвам какво беше усещането с него,повечето от вас вече го знаят отлично Simple Smile Борис се роди в 7 часа с точно два напъна и една акушерка върху корема ми (задължена съм й защото ни спаси и двамата) и в 11 часа вече доволно си хапвах шоколад и се разхождах до банята на отделението.В 4 часа същия ден взех сина си в ръце и се чувствах на седмото небе Simple Smile няма друго такова усещане,пожелавам на бъдещите мами леко и бързо раждане и красиви сладки бебоци Hug това е от нас засега,скоро пак ще пиша.

# 497
Привет, mama_widow! welcome
Благодари на таткото, че така стриктно ни информираше за състоянието ви и сподели снимки с нас. bowuu

# 498
Честито момченце на ВениветHeart Eyes Hug
Мама Уидоу,
И на вас честито - пропуснала съм Heart Eyes Много да ви слушка бебунчо и да ви радва Hug Heart Eyes Hug Иначе колкото и клиширано е да, че няма такова щастие,
направо се чудя защо на дърти години се сетих да раждам,пък да разбера за какво иде реч. Наистина съм една педя над земята и толкова ми е нежно да гледам бебунчо Heart Eyes
Miss_Butterfly,
Благодаря Heart Eyes Не се притеснявай за изпитите - все ще се взимат, аз един за професионална квалификация го мъкна от Юни Crazy
Ама за авансирането - има нещо наистина, аз преди да родя цялата седмица на тръни там заради някакви простотии,
вечерта хапнах две филийки с люто, а после и гърдите си разтривах с масажно олио, та чак през нощта се сетих колко точно съм глупава Joy Crazy

# 499
  • София
Честит син на Венивет! smile3525
А така, нека се увеличават зетьовете!  smile3508

Мама Уидоу, добре дошла! И да наснимаш малкия като ти остане време!  Peace Поздрави на Татко Уидоу, който ни държеше в течение!  newsm10

Искам да се оправя времето и да става за разходки. Вкъщи не се издържа  newsm68

Рали, мен също ме тормозят вече да давам информация кога аджеба смятам да раждам и са крайно възмутени, когато не им дам точна дата.  newsm78 Аз им казвам, че съм се отказала да раждам, да търсят клюки другаде!  Crossing Arms smile3533

Пеперудке, не се притеснявай за изпитите! Ще ги вземеш рано или късно! Няма смисъл сега да се кахъриш въобще. Аз ако бях на тебе, хич нямаше и да се вясна Peace И аз съм си изоставила ученето и нямам намерение да го захващам преди късно лято-ранна есен и то само ако имам мерак.  bowuu

# 500
Иначе колкото и клиширано е да, че няма такова щастие,
направо се чудя защо на дърти години се сетих да раждам,пък да разбера за какво иде реч. Наистина съм една педя над земята и толкова ми е нежно да гледам бебунчо Heart Eyes

Е, хайде сега, на дърти години  Mr. Green Че кое ни е дъртото?  Thinking Екстра сме си даже  Grinning Изучили се, наживяли се на спокойствие и т.н. Всяко нещо по реда си  Naughty Аз така смятам...Като си дойде времето, си идва и това е  Hug

Мама Уидоу, добре се завърнали! Много се радвам за вас  Heart Eyes Бъдете много щастливи  Hug

Рали, мен също ме тормозят вече да давам информация кога аджеба смятам да раждам и са крайно възмутени, когато не им дам точна дата.  newsm78 Аз им казвам, че съм се отказала да раждам, да търсят клюки другаде!  Crossing Arms smile3533

Хаха, и Емо ми се оплака днес, че го питат кога ще се роди непрекъснато, познати и не толкова познати  Joy И той им казва, че не знае с усмивка на уста Grinning. Като не получат отговор и се започва: "Ама няма ли да е секцио?", "Защо няма?", "Кога е термина?" и т.н. до припадък. Не съм вярвала, че това може да е толкова дразнещо по дяволите  hahaha.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 21:35 от Ralipo

# 501
  • София
Иначе колкото и клиширано е да, че няма такова щастие,

Е, хайде сега, на дърти години  Mr. Green Че кое ни е дъртото?  Thinking Екстра сме си даже  Grinning Изучили се, наживяли се на спокойствие и т.н. Всяко нещо по реда си  Naughty Аз така смятам...Като си дойде времето, си идва и това е  Hug
Ааа, кой е дърт?! Аз не знам да има дърти мами в темата!  newsm03
 newsm18 newsm18 newsm18

# 502
  • България/Германия
Здравейте мили мамчета!

Нашата принцеса Изабел Фрея се роди на 29.01., 2620 гр. и 49 см. Малко сме мънички, но се чувстваме добре и се надяваме да започнем да наддаваме бързо  Simple Smile От днес сме си вече вкъщи.

Моето раждане мина доста бързо и още ми е трудно да го осъзная. В 16:00 на 29-и имах леки болки в кръста, а в 23:33 бебенцето вече лежеше на гърдите ми.  Heart Eyes

Честито на всички нови мами. Hug

# 503
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Не съм влизала отдавна, и сега виждам тоооолкооова много бебета Grinning Grinning Grinning

Момичета, Честито на всички ,които вече сте разбрали какво е да си майка/на тези,които им е за първи път/, на всички ,които са повторили и ще потретват това преживяване Grinning  bouquet  bouquet  Много здрави, спокойни, любознателни и весели деца ви пожелавам да станат малките бебоци  bouquet  bouquet Добрата новина е, че вътрешният ви глас вече е станал външен Grinning Другата добра е - че веселото сега започва Mr. Green Mr. Green

Аз още съм си с вътрешният глас, в момента имам контракции дори, но силно се надявам да не е тази нощ,още малко да си го понося/таткото се прибира в петък, поне него да си изчакаме/, термина ми е на 14-и, та дет се вика ...имам още малко време Grinning

Днес излъчваха предаването на Марта Вачкова,където преди време записвахме, относно килограмите по време на бременност.  Пускам линк,  и като видите едно зелена,силно бременна и клатеща се мама - аз съм Mr. Green

http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6027/jenite_3_fevruari_2010_big_mamas

# 504
  • София
flowerofdreams, да ти е жива и здрава Изабел и бързо да наддавате!!!!   Grinning

# 505
flowerofdreams, welcome и честита дъщеричка!  bouquet
Много интересно име сте ѝ избрали - жива и здрава да ви е. Heart Eyes

magnoliamm, добре дошла отново и на теб. Hug

# 506
Честита Изабел Фрея на flowerofdreams!

Добре завърнали се на velv и mama_widow!

mama_widow, тати Уидоу е отличник!  Grinning

Бърз въпрос - вдигнала съм кръвно, иначе е ниско, миналата бременност като го вдигнах така родих, ама бях в болница, сега се чудя какво да правя? Принципно е 60/90, сега 90/140.   newsm78

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 22:18 от bitter chocolate

# 507
  • До Балкана
Вени, да е жив и здрав малкия принц!
flowerofdreams, честито да ти е малкото момиче!
Хич ме няма напоследък! Голяма депресия ме ударила бе момичета! Вие как сте? Нервно ми е, черно ми е, гадно ми е! Само съмнения и притеснения и се чудя с какво да ги разсейвам - големи усилия полагам! Нещо не ми с еполучава обаче. Траех си, да не ви товаря ама не издържах пак! Нали сте ми билка за всяка душевна и физ. болка! Hug

# 508
Ето ме и мен Hug
Днес бях на преглед,бебето е добре,а секциото ми е назначено за другата седмица Simple Smile
Днес Амика трябва да е родила,но явно няма кой да извести newsm78
Мама Уидол,добре си се завърнала Hug
Честит син на Вени,да ти е здрав и много слънчев Hug
Честито и на мама Фловерофдриймс,много радост да ви носи малката Изабел Hug

# 509
Шоки - ако си го вдигнала много заминавай за болницата, ако е малко, тук момичетата да кажат какво пиеха за кръвното..

Далче, споко, нормално е. Хормоните не прощават на никой. Сега ще ти кажа два начина за оправяне на настроението, няма пак да давам някой идиотски клип. Laughing
Първия е - вдигаш едната ръка, щракаш с пръсти и включваш усмивка. Mr. Green
А втория е да махаш като английската кралица - пак вдигаш едната ръка и дланта я въртиш както ние искаме да покажем че някой е куку само че не толкова енергично, а съвсем леко я въртиш в едната и другата посока.  Mr. Green При мен тия двете действат. Grinning

Честита бебка на flowerofdreams. Da e жива и здрава и много да ви радва.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт