Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Честит момък на Венивет!!!Тамън и аз си мислех,че много сме се затишили!

# 481
  • Бургас
Честито бебче на Вени !!!

Да й е жив и здрав малкия сладур и много да я радва. Тя ми беше звъняла,ама ние се хранихме с Диманка,а то за каква хубава новина било. Чухме се и звучеше много добре !

# 482
 Grinning Честито бобче на Венивет! Да расте здрав и много щастлив малкия Даниел, на мама бързо възстановяване!
И днес не останахме без хубава новина за ново бебче! Laughing

# 483
Исках да кажа "Честито бебче", разбира се. Embarassed

# 484
Честито бебче на Венивет!Да ви е жив и здрав малкият Даниел!
Днес си мислех,че скоро не се е вясвала във форума и я заподозрях Mr. Green

Вече ми е време да стягам багажа,че утре след 4-ри часа влизам в родилното! GrinningТолкова много се вълнувам от срещата с бебчо,че място не мога да си намеря Heart Eyes

# 485
Днес беше секциото на Амика и Мегелина!
Чакаме прекрасни новини от тях! Praynig Hug

# 486
Амиии, Мегелина писа по обяд , че отива на преглед, не съм разбрала , че и е днес дата  Grinning !

# 487
Успех, Малвина!  Hug Чакаме хубави новини и от теб!

# 488
Венивет, честит юнак Даниел!

# 489
Някои беше писал,че днес е секциото на Мегелина вчера Rolling EyesА може и да сме се превърнали в развален телефон Joy

# 490
 Joy Joy Joy

Така или иначе чакаме новини  Grinning !

# 491
  • София
Добър вечер,  Hug

Първо да честитя малкия Даниел на Венивет !!!   bouquet Да е жив и здрав ! Heart Eyes

После да се похваля,че най-после одисеята с болничните ми приключи успешно и са ми изплатени!  newsm44 Само дето цял ден чакам да ми ги преведат по картата и нищо.  Crossing Arms На вас колко време след изплащане стана превода?  Thinking

Велв, много е сладък малкия ! Пу пу...
Димана също ! Много хубави бебоци до сега ! Ника,чакаме да видим как ще се представи Макс ...  Laughing Но пък практиката показва,че както и да изглежда,после ще стане красавец като батко си !  Heart Eyes

Чакаме новини от Амика и мегелина .Да си признават без бой !  Naughty

И сега да ви кажа,че днес на единия изпит преди да влезем като се притесних и като ми стана лошо,препотих се,зави ми се свят,даже повърнах малко... Sick Изпуснах изпита...  Confused Е,Дани дойде и в колата ми стана по-добре.После имах още един изпит - на него вече се явих. Въпроса е ,че от тогава до сега съм с болки,като предменструални над срамната кост.За сега са слаби.И кръста ме наболява.Ще видим,дано размине.Дали от притеснението днес не си авансирах раждане...? Rolling Eyes

# 492
Честито бебче на Вени! Да е жив и здрав Даниел, много послушен и повод за много радости!!!

Разходих се подобаващо днес 1ч30мин. Бях в изключително променливо настроение, направо на мен самата ми стана странно, но такива сме понякога бременните, особено накрая, когато положението е леко изнервено. Поспах си и аз като star, но само 2 часа  Mr. Green Hug и сега съм по-добре. Недоспиването поизнервя, особено, ако се натрупа...

За 3 февруарски дни много малко бебчета имаме  newsm78. Хайде мами, задействайте се къде с раждане (на тези, на които им е вече време), къде с известяване на сектата ни (ако още не знаем за някое ново февруарче) Grinning   Heart Eyes.

П.П. Искам да се скрия от хората и никой да не ме тормози с въпроси къде, кога ще раждам и защо още не го правя  Mr. Green
П.П.1 И от Дани чакаме новини  Thinking

# 493
Честито бебче на Вени! Да е жив и здрав момъка и да расте щастлив! smile3525

Голямо затишие тия дни.. да не е пред буря? Laughing Twisted Evil Аааа който не е минал по реда си да го мисли, аз минах.  Laughing

Коте, благодаря ти, че се грижиш за първата страничка. smile3525

# 494
Голямо затишие тия дни.. да не е пред буря? Laughing Twisted Evil Аааа който не е минал по реда си да го мисли, аз минах.  Laughing
Абе, и ние ще минем, но има още време. Grinning
Ти си си добре - гушкаш си мъника и шапка на тояга! Sunglasses

Коте, благодаря ти, че се грижиш за първата страничка. smile3525
Ми, като никой друг не се сеща, се заех с тази благородна задача... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт