Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 263
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, от няколко дни съм страшно подута - крака, ръце, лице, даже имам чувството че цялото тяло ми е подуто. Това дали е нормално, след малко отивам на консултация и ще споделя с доки, ама никога не съм си мислила,че мога да се подуя така!

# 631
  • София
Ю-хууу, но пък имаш татуировка, което също изглежда страшно и болезнено!  Laughing  Crazy

hahaha Верно бееее....и на мен така ми изглежда...  Wink

# 632
pilio, задължително сподели на консултацията. Аз бях така и ми преливаха кръвна плазма, защото съм имала албумин.

# 633
ще ми прелеят ако ми намерят вените - вече нищо не се вижда

# 634
  • offshore & overseas
Мяу, браво на твоя док, повечето предпочитат щом е по спешност да те метнат под пълна и да си действат на спокойствие!  Grinning Ама ти наистина ли усети нещо, или само щот видя, затова пищя? Леле, ако има начин да гледам и аз, няма как да стане, за съжаление.
И аз това се питам до ден днешен. hahaha Док е казал на свеки, че съм била нервна, та затова така се е случило. На мен наистина зъбите ми тракаха и не можех да се спра, дори с прехапване на езика. Все пак, сериозен уплах ми докараха, че може да загубя беборана... Иначе и аз съм любопитна и искам да гледам и да слушам, а на въпросите ми не знам дали ще отговарят, но аз в такова състояние 100% ще пусна някой не на място коментар... Помня, че анестезиологът беше много досаден, постоянно ми задаваше тъпи въпроси за това какво работя, какво ще е бебето и прочие, после реши, че и той имал афинитет към езиците -- мислеше да бистрим филологиите през цялото време, ама не му се отвори парашута...  Отивам да питам сестра ми дали нейното секцио е било без параван, като мойто...

# 635
  • София
Ю-хууу, но пък имаш татуировка, което също изглежда страшно и болезнено!  Laughing  Crazy

hahaha Верно бееее....и на мен така ми изглежда...  Wink

Верно!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не знам дали ми вярвате, ама често забравям, че съществува туй чудо.   hahaha
Като се има предвид, че целия ми гръбнак от врата до задника ми е "оцветен" , значи има шанс, да не се плаша.  Crazy Леле, ако раждането боли толкова, значи е нищо работа  newsm19

п.с. Пильо, сподели задължително! Подуването не е шега работа. Мен акушерката от ЖК по касата редовно ми вика "Я си покажи кокалчетата на краката" и ме пита дали се чувствам подута.  Crazy

# 636
  • София
Мяуче, анастезиолозите така ни следят дали сме в час чрез на пръв поглед досадно тъпи въпроси - щот ако започнеш нещо да се объркваш....  Joy Ма твоя пък много високо е вдигнал летвата - чак филологии да бистрите, ще му дойде после някоя дива селянка като мен да го питам аз какво ще бистри...  hahaha

Пильо, аз съм безумно отекла, както и първият път. Отекла, та чак посиняла. Добре, че не ми препоръчват секс като на Ю-хууу, че не виждам как ще изпълня препоръката, а аз съм послушна пациентка.  Joy
Ако имаш албумин  - това се разбира чрез изследване на урината.  Peace На мен изследванията са ми перфектни и ми казаха "козметичен дефект, ще ти мине".  Blush А за вени не ми говори, че пак ме накачуриха трима да ме бодат и да се извиняват, че не могат да намерят вена. Дано да зарастнат убожданията до девети.

# 637
  • София

Леле, ако раждането боли толкова, значи е нищо работа  newsm19

Е, тука трябва да се изкаже някоя мама вече раждала с тату...  Wink.... сещам се за кукла...  Hug

# 638
Може ли аз да отговоря, моля, другарко?  Laughing
Боли си повечко, в сравнение и с тату, и с пиърсинг на пъпа.  Joy

# 639
Ето ме момичета Simple Smile
Минавам в отбора на секциото. Главичката ни е голяма и вероятността да се наложи секцио след започване на нормално раждане е много голяма. Иначе разкритие нямам, бебо е високо...въобще никакви признаци, че човекът иска да излиза. За съжаление гадния преглед не ми се размина  ooooh! . Като килограми сме около 3.800.
Ника, аз също ще раждам на 9-ти Simple Smile . Та така в понеделник ме приемат, правят изследванията и вторник сутрин следва купона.
Сега остава да си пожелая и Мемо да роди следващата седмица (само ако и тя го иска разбира се), та да сме заедно.
Ох, много се развълнувах   Blush

# 640
  • София
Може ли аз да отговоря, моля, другарко?  Laughing
Боли си повечко, в сравнение и с тату, и с пиърсинг на пъпа.  Joy

Е то пиърсинг не боли... май...  newsm78 поне на пъп, на език, флеш - гарантирано bowuu

Аз предполагам, че раждането като болка няма нищо общо с татуирането или пиърсинга. Може би има нещо общо с... адски силен запек?!  Mr. Green Mr. Green

(не ме слушайте, аз съм куку)

п.с. Гери, голямо бебе, бре!  Shocked Да е живо и здраво!  Hug

# 641
yoo-hoo, има на кой да прилича  Laughing . И аз и мъжа ми сме големички. А аз съм се родила 4.200 кг.  #Crazy

# 642
hahaha  yoo-hoo Hug

P.S. Мен пъпният пиърсинг ме боля.  Grinning

# 643
  • София
hahaha  yoo-hoo Hug

P.S. Мен пъпният пиърсинг ме боля.  Grinning

Значи аз съм темерут!  newsm08

Ника, бе и аз съм послушна и изпълнителна пациентка, ама мисия "секс" ми идва нанагорно малко.  smile3506

# 644
Ох, секс, какво беше това  ooooh!
Мъжът ми каза, че щяло да го е срам от детето като се роди, ако правим такива "грешни" работи. Аз обаче въпреки, че вече съм истински хипопотам, мерак си имам, ама само с него ще си остана  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт